Wat kunnen ze – en zullen ze mogelijk nog meer doen om hun zin te krijgen?

Deep State wordt het gezelschap supermiljardairs ook wel genoemd of Illuminati, wat eigenlijk verlichten, mensen die verlicht zijn betekent. Het gaat echter om een betrekkelijk kleine groep mensen die op onze planeet voor ruwweg vijfennegentig procent de dienst uitmaken. Bekend is natuurlijk Bill Gates, de Rockefellers, de Rothschilds en families als de Clintons, de Bidens, de familie Bush. Er zijn er wel meer, maar bijeen genomen toch slechts een paar duizend mensen, die eigenlijk bijna alles bezitten wat er te bezitten valt. En als je nu denkt dat dit zeer rijke en dus tevreden mensen zijn, dan heb je het mis. Allemaal zijn ze rijk geworden ten koste van heel veel andere mensen en allemaal vinden ze dat de Aarde en alles wat daarop leeft en staat van hun is. Ook vinden ze het vervelend dat er zoveel mensen op de planeet wonen waarvan zij vinden dat ze er niets aan hebben. Die mensen, onze mensen dus, noemen ze vaak ”nutteloze eters”. Zij vinden dus mensen waar ze zelf niets aan hebben nutteloos.

Wij wisten tot voor kort natuurlijk niet dat ze zo over ons dachten. Maar nu, nu ze een wereldwijde poging hebben gedaan om ons op grote schaal te vermoorden, nu begint een aantal onder ons eindelijk wakker te worden. Stel je even voor zeg: er zijn al een paar miljoen, of misschien nog meer mensen overleden door de zogenaamde Covid vaccinaties. Zelfs een Engelse en een Duitse minister hebben toegegeven dat ze wel wisten dat die spuiten gevaarlijk waren. Toch blijven veel mensen nog altijd geloven in de goede bedoelingen van de grote farmaceutische bedrijven die het allemaal hebben uitgevoerd. Ik moet zeggen dat ik hoop dat het met die bewustwording, dat die superrijken proberen ons voor een goed deel uit te roeien en voor een ander deel elektronisch tot slaven te maken, die bewustwording dus onder de gewone mensen een beetje opschiet en dat de verontwaardiging en woede dan op gang komen, want tot nu toe hebben we alles maar laten gebeuren.

Maar we zien dat in elk geval alle vaccinatiecampagnes zijn gestopt, de vaccins worden hier en daar al massaal gedumpt. Was en is dus weggegooid geld waar veel betere dingen mee gedaan hadden kunnen worden en dat wel allemaal in handen van de misdadigers van BigFarma terecht is gekomen. Maar wie nu denkt dat Deep State het gaat opgeven en gaat afzien van het chemisch-biologisch manipuleren van de wereldbevolking is in mijn ogen wel erg naïef. Er zijn namelijk nog zo ontzettend veel onbewaakte wegen open. Het is mooi dat de weg van de giftige injecties nu wordt gesloten, maar eerlijk gezegd had volgens mij geen enkele arts eraan mogen meewerken. Alle artsen hebben toen ze hun bul ontvingen de eed van Hippocrates gezworen waarin ze voor ieder die aanwezig was hebben verklaard nooit iets te zullen doen waarmee ze schade zouden kunnen toebrengen. Toch zijn ze door dreigementen met ontslag en erger bijna allemaal door de knieën gegaan, met als gevolg dat ik geen hoge pet meer opheb van onze heren en dames artsen. Allemaal hebben ze bergen boter op hun hoofd.

Ik had het daarstraks over open wegen, wegen waarlangs Deep State ons alsnog kan vergiftigen. Denk aan eten en drinken, de lucht die we inademen. Op Facebook schreef ik daarstraks dat de Amsterdamse vuilverbranding vanaf 1 april (geen grap) wekelijks 900 ton afval uit Rome gaat verbranden. Wat denk je dat daarvan aan giftige dampen de lucht in gaat en met de heersende westenwinden over het land verspreid gaat worden. En dan moeten ze nodig zeuren over stikstof depositie en CO2, zaken die peanuts zijn in vergelijking met wat de Amsterdamse vuilverbranding weer door de gemaltraiteerde kelen mag duwen.

En dan heb ik hen nog maar niet over de 5G straling van de zenders ten behoeve van de mobiele telefonie, een straling overigens waarmee ze de mensen die zich braaf hebben laten vaccineren via het grafeen wat in de meeste prikken zat kunnen beïnvloeden qua gedrag.

Overal zit Deep State aan het roer: je eten, je drinken, je lucht, je media.

Ik denk dat het mooiste wat ons nu kan gebeuren is dat Deep State compleet geïsoleerd wordt. Dan denk ik aan een eiland met alle meest bizarre voorzieningen. Ze moeten zich nooit kunnen vervelen.

Dan hoop ik dat ze dat ons ook niet meer doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.