Vaccinholocaust

Voorspelling kwam uit: De VACCINHOLOCAUST die nu over de hele wereld plaatsvindt

december 19, 2022, een artikel uit Frontnieuws.

Ik kan het absoluut niet laten om tegen de regulier verspreide leugens in te gaan. Het is de elite van onze wereld, mensen waar we met bewondering zouden moeten kunnen opzien, die ons naar het leven staan, ons als een ondersoort behandelen dat mag worden uitgeroeid als het geen winst oplevert. Wij moeten echt heel veel beter voor onszelf gaan zorgen. De elite doet dat nu geheel op onze kosten en op ons leven.

Bijna drieënhalf jaar geleden voorspelde de Health Ranger Mike Adams het verminken, verwonden en vermoorden van honderden miljoenen mensen over de hele wereld. Hij noemde het een Vaccinholocaust die zou worden bereikt door een gecoördineerde censuur (onder leiding van het corrupte CDC) van “alle kritiek op vaccins op elk technologieplatform”, waaronder Google, Fakebook, Twitter en YouTube, schrijft S.D. Wells.

In feite zei de Health Ranger dat ALLE kanalen met video’s of inhoud die durfden te wijzen op door vaccins veroorzaakte verwondingen en sterfgevallen die direct beschikbaar zijn op VAERS, zouden worden gecensureerd, verboden, gedeplatformeerd en gezuiverd. Dit was ruim zes maanden voordat het nieuws bekend werd, met het valse narratief dat het “nieuwe virus” zich verspreidde omdat mensen geïnfecteerde vleermuizen aten op een dierenmarkt in China.

Een van de redenen waarom deze voorspelling rijp was voor de praktijk was dat de vaccinindustrie volledige immuniteit (pun intended) geniet tegen rechtszaken, dankzij zeer corrupte regeringen die in bed liggen met Big Pharma. Geen enkele patiënt die door een dodelijk vaccin gewond is geraakt of is gedood, kan de fabrikanten aanklagen wegens gebrekkige producten, oneerlijke klinische proeven of de bedoeling schade te veroorzaken. Als criminelen eenmaal weten dat ze kunnen wegkomen met moord, en massamoord in de vorm van genocide, waarom zouden ze dan niet doorgaan met een Vaccinholocaust en er miljarden dollars mee verdienen?

Health Ranger voorspelde Vaccinholocaust en de Vaccincultus die in het aas zou trappen, lijntje-loodje-en haakje

Omdat vaccins worden gepropageerd als de “heilige graal” van de westerse geneeskunde, was het sekte-achtige “geloof” een perfecte katapult om de plandemie van 2020 te lanceren. Vergeet niet dat een totaal geloof in vaccins überhaupt vereist is door het CDC en de Amerikaanse regering, anders wordt u beschouwd als een “anti-vaxxer” die “anti-wetenschap” is en een “binnenlandse terrorist” die ziekten wil verspreiden en medelanders wil doden.

2021 top artikelen – Tragedie in Spanje: 761 ouderen stierven in één week in verpleeghuizen, de meesten van hen na te zijn gevaccineerd

Techgiganten, MSM “persstituees” en de pratende hoofden van de regelgevende instanties (denk aan Fauci en Walensky hier) zijn allemaal schuldig aan het propageren van de Vaccinholocaust van 2020 en daarna. Dit zal, zoals de Health Ranger 3,5 jaar geleden voorspelde, tientallen jaren duren en een paar miljard mensen uitroeien die grotendeels lid zijn van de vaccincultus en die elke dodelijke prik krijgen waarvan de CDC zegt dat ze die moeten krijgen. Zoals de Health Ranger verklaarde: “De massale dood is nu op ons neergedaald, en het wordt allemaal uitgevoerd in naam van de ‘wetenschap’.”

Hier ziet u de Health Ranger die de Vaccinholocaust 3,5 jaar geleden voorspelde, nog voor het begon:

De Vaccinholocaust heeft al wereldwijd een tsunami van doden en een apocalyps van “onverklaarbare” ziektes en plotselinge sterfgevallen gebracht

Sommigen noemen het Pfizer-Gate. Anderen noemen het het Spike-Eiwit Syndroom. Hoe je het ook wendt of keert, de massale sterfgevallen als gevolg van de Covid-prik kunnen niet langer in de doofpot worden gestopt. Kijk maar eens goed naar de gegevens en statistieken. Er zijn al meer doden gevallen door de Covid-griepprikken dan alle doden door overdosis drugs, auto-ongelukken en wapengeweld samen in de afgelopen twee jaar.

Iedereen heeft gehoord over de oorlog tegen drugs en de strijd tegen opioïdenverslaving, maar waar is de oorlog tegen vaccins? mRNA “vuile vaccin” injecties zijn erger dan de slechte drugs en kogels, in feite zijn het massavernietigingswapens. Het is geen toeval dat miljoenen gezonde mensen over de hele wereld, die de Covid-griepprikken kregen, nu plotseling myocarditis, pericarditis, extreme allergische reacties krijgen en plotseling sterven door “onverklaarbare oorzaken”, waaronder atleten, militairen en piloten.

Studie: kunstmatige COVID vaccin “immuniteit” neemt na slechts zes weken reeds af


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.