In Japan verbreken de professoren het zwijgen

In Japan wordt onderzocht hoe de experimentele coronavaccins kunnen leiden tot sterfte en ernstige bijwerkingen. Professor Masataka Nagao van de Universiteit van Hiroshima laat weten dat de lichamen van mensen die zijn overleden na vaccinatie abnormaal warm waren, tot meer dan 40 graden.

Het onderzoeksteam van Nagao ontdekte dat het immuunsysteem van gevaccineerde patiënten aanzienlijk was verstoord, met ontstekingen tot gevolg. Dit zou kunnen verklaren waarom de lichamen zo warm waren op het moment van overlijden.

Professor Shigetoshi Sano van de Kochi-universiteit ontdekte spike-eiwit op de plek van huidletsel en andere huidproblemen bij patiënten die gevaccineerd waren.

Misschien moet ik dit niet zeggen

Sano vertelde aan verslaggevers dat het spike-eiwit het immuunsysteem onderdrukt en dat als gevolg daarvan het herpesvirus gereactiveerd kan worden. Daarnaast kan het spike-eiwit bloedproppen veroorzaken, zei hij.

“Misschien moet ik dit niet zeggen, maar gevaccineerde mensen hebben meer kans om corona te krijgen dan ongevaccineerde mensen,” zei professor Sano.

Geen speelgoed of proefkonijnen

Eerder hielden nabestaanden van mensen die zijn gestorven na coronavaccinatie en artsen een persconferentie in Japan. Een man wiens vrouw is gestorven na het vaccin vroeg aan het ministerie van Volksgezondheid: “Hoeveel mensen gaan jullie nog vermoorden? Wij zijn geen speelgoed of proefkonijnen.”

“Ik weet dat de meesten van jullie niet gevaccineerd zijn,” zei de weduwnaar tegen functionarissen van het ministerie. “Jullie hebben gezegd dat jullie gevaccineerd zijn, maar ik heb gehoord dat slechts 10 procent gevaccineerd is.”

Tijdens de persconferentie bekritiseerde emeritus hoogleraar Masanori Fukushima van de Universiteit van Kyoto het ministerie van Volksgezondheid omdat het weigerde het vaccinatieprogramma op te schorten.

Ook dit artikeltje heb ik weer overgenomen uit 9forNews. Eerlijk gezegd kan ik het niet laten om steeds weer terug te komen op het onderwerp dat zo langzamerhand volkomen duidelijk is hoe de hele wereld op een moorddadige manier bedrogen is met de hele mondiale Covid leugen, waardoor intussen miljoenen mensen nodeloos gestorven zijn. De conclusie die gerechtvaardigd lijkt is dat het kwaadaardig pact tussen wereldelite en World Economic Forum ons met woorden de hemel op Aarde beloofde, maar de hel op Aarde veroorzaakte.

4.9

Beoordeel dit artikel

I

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.