Onkruid?

In maart volgend jaar zal Canada beginnen met het euthanaseren van mensen met psychische problemen om de regering geld te besparen en de bevolking van het land te verminderen, schrijft Newspunch.com.

De nieuwe wet houdt in dat als iemand zich depressief voelt, er slechts twee artsen nodig zijn om een dodelijke cocktail van serums te legaliseren om snel een einde te maken aan zijn leven.

De maatregel om mensen te ontvolken die lijden aan psychische aandoeningen komt nadat het Trudeau-regime ook had aangekondigd dat het zou beginnen met het euthanaseren van mensen die arm zijn.

Rmx.news meldt:

Dit is gewoon de volgende fase van een proces dat begon in 2016 toen het Canadese parlement de wet op Medical Assistance in Dying (MAID) aannam die euthanasie effectief legaliseerde. “Maid” werd dus een woord dat synoniem werd voor de wens om te sterven.

De wet mocht alleen worden toegepast bij ongeneeslijke ziekten of bij mensen die door hun gezondheidstoestand op het punt stonden te sterven. In het eerste jaar van de wet werden iets meer dan 1.000 mensen, voornamelijk met kanker, op deze manier ter dood gebracht.

In 2021 werd de wet gewijzigd zodat ook andere aandoeningen die patiënten als “ondraaglijk” beschouwden, onder de wet vielen. Daardoor kwam het aantal op deze manier gelegaliseerde sterfgevallen op meer dan 10.000, ruim 30 procent hoger dan in 2020.

Nu, in maart 2023, zal de Canadese wet de euthanasie van psychiatrische patiënten toestaan. Volgens hoogleraar rechten Trudo Lemmens uit Toronto betekent dit dat zelfmoord in wezen een manier wordt om psychiatrische ziekten te behandelen. Het opent de mogelijkheid dat iemand die lijdt aan een chronische depressie en hulp zoekt, door een therapeut de dood als uitweg wordt aanbevolen.

Dit stukje heb ik overgenomen uit “Frontnieuws”

Uit het feit dat ik nadrukkelijk vermeld dat ik het heb overgenomen kun je opmaken dat ik het onmogelijk zelf had kunnen verzinnen. Als dit zelfs maar een beetje waar is, dan vraag ik me af in welke nachtmerrie de wereld is beland en wat voor soort roofdier Justin Trudeau eigenlijk is.

Omdat ik mij meer dan vijfenveertig jaar met natuurgeneeskunde heb bezig gehouden las ik vroeger het blad “Onkruid”. Ik heb eigenlijk geen idee of het nog bestaat, maar wat ik hier nu zie gebeuren is dat de term “onkruid” een heel nieuwe en vooral kwaadaardige invulling heeft gekregen. Volgens de megalomane Canadese premier zijn alle mensen die maar even buiten het gemiddelde vallen te definiëren als onkruid dat gewied en vernietigd moet worden. Trudeau vindt blijkbaar dat er met al die giftige zogenaamde covid vaccinaties niet voldoende mensen zijn gestorven. Nu gaat hij dus over tot het actief ruimen, alsof depressieve of arme mensen als vee kunnen worden beschouwd en geëuthanaseerd kunnen worden omdat ze te veel kosten.

Als ik dit lees dan denk ik: wat zou het goed zijn als overal ter wereld megalomane volks verlakkende regeringsbaasjes zichzelf uit pure schaamte voldoende fentanyl inspoten om niet meer wakker te worden. Ze zullen dat inderdaad zelf moeten doen, want wij lenen ons niet voor moord.

2 gedachten over “Onkruid?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.