20 dingen die u moet weten over vaccinaties en die u nooit zijn verteld.

Lees dit als u meer wilt weten over vaccins dan uw arts, praktijkverpleegkundige en consultatiebureau, schrijft Dr. Vernon Coleman.

1. Het National Vaccine Injury Compensation Programme van het Amerikaanse Ministerie van Volksgezondheid heeft aangetoond dat elk jaar tussen 2.500 en 3.000 kinderen gedood of gewond raken door vaccins.

2. De Amerikaanse regering heeft aan de ouders van autistische kinderen een schadevergoeding voor vaccinaties betaald.

3. De Japanse regering heeft een deel van haar vaccinatieprogramma stopgezet omdat er kinderen zijn overleden.

4. In het Verenigd Koninkrijk ontvangen huisartsen massale betalingen voor het geven van vaccinaties. En bonusbetalingen als ze genoeg patiënten vaccineren. Artsen worden zeer rijk van vaccinatieprogramma’s.

5. Vaccins worden nu gegeven aan baby’s van acht weken oud, hoewel er absoluut geen wetenschappelijk bewijs op lange termijn beschikbaar is om aan te tonen dat het veilig is om dit te doen. Tegen de tijd dat ze hun tweede verjaardag bereiken, hebben kleine kinderen meer dan een reeks vaccinaties gekregen. Amerikaanse kinderen zullen er nog meer hebben gekregen. De vaccinindustrie is voortdurend op zoek naar nieuwe vaccins om te geven.

6. Op de palm van uw linkerhand vindt u een volledige lijst van het onderzoek dat is verricht naar de veiligheid of het nadeel van massale vaccinatieprogramma’s.

7. Het difterievaccin werd voor het eerst in Duitsland geïntroduceerd. Na de invoering van het vaccin nam het aantal gevallen van difterie gestaag toe.

8. Het aantal sterfgevallen als gevolg van kinkhoest was al lang voor de invoering van het vaccin gedaald. Het vaccin heeft de incidentie van de ziekte niet doen dalen.

9. Het griepvaccin is, onvermijdelijk, ontworpen om het griepvirus van vorig jaar aan te pakken.

10. Ik heb nog nooit een arts ontmoet die regelmatig een griepprik neemt (of een andere prik wat dat betreft).

11. In het verleden bevatte een griepvaccin verschillende stammen van het griepvirus (vermeerderd in kippenembryo’s); formaldehyde (een conserveermiddel); polyethyleenglycol; gelatine (gemaakt van koeienbotten) en een stof die kwik bevat. Het vreemde is dat de EU kwikhoudende barometers heeft verboden omdat ze gevaarlijk zouden zijn. Maar artsen injecteren het spul in mensen.

12. Het poliovaccin heeft polio niet “uitgeroeid”. Integendeel, het vaccin zorgde voor meer patiënten. In Tennessee, in de VS, bedroeg het aantal polioslachtoffers voordat vaccinatie verplicht werd 119. Het jaar na de invoering van de vaccinatie steeg dat aantal tot 386. Vergelijkbare cijfers voor andere Amerikaanse staten. Polio kwam minder vaak voor als gevolg van betere sanitaire voorzieningen en schoner water. De vaccinatie had geen nuttig effect.

13. Dr. Jenner wordt alom geprezen als de ‘uitvinder’ van het vaccin. Maar het is niet zo bekend dat toen hij het eerste pokkenvaccin op zijn zoon van 10 maanden uitprobeerde, de jongen geestelijk gehandicapt werd en op 21-jarige leeftijd overleed. Jenner weigerde zijn tweede kind te laten inenten. De medische wereld zag echter de commerciële mogelijkheden en vaccinatie werd populair (zij het dodelijk).

14. Toen Lodewijk XV de pokken opliep, overleefde hij omdat zijn kindermeisje hem verborg voor de artsen wier vaccins zijn vader en broer hadden gedood.

15. Hoewel TB nu een groot probleem is, hebben veel landen het TB-vaccin opgegeven omdat het gewoon niet werkt. Er zijn zelfs aanwijzingen dat het vaccin de ziekte verspreidt.

16. Het risico dat een kind dat het kinkhoestvaccin krijgt hersenletsel oploopt, is officieel 1 op 100.000. Maar dat is het ‘beste’ cijfer. Ander onderzoek toont aan dat het risico zelfs 1 op 6.000 is. Het lijdt geen twijfel dat het vaccin veel meer schade veroorzaakt dan de ziekte en er is duidelijk bewijs dat het vaccin in verband brengt met hersenbeschadiging.

17. Vaccins zijn gevaarlijk en werken niet altijd. Tot de helft van de mensen die een vaccinkuur krijgen, ontwikkelt geen resistentie tegen de betrokken ziekte.

18. Geneesmiddelenbedrijven publiceren tegenwoordig lange lijsten met redenen om patiënten niet te vaccineren. Artsen kijken zelden naar deze lijsten, laat staan dat ze zich er iets van aantrekken. Voor één vaccin luidt het advies bijvoorbeeld dat baby’s die aanhoudend huilen of koorts krijgen, geen nieuwe vaccinatie moeten krijgen. Niemand weet hoeveel schade wordt aangericht door het geven van verschillende vaccins in één enkele vaccincocktail.

19. De Franse regering is gestopt met haar hepatitis B-vaccinprogramma voor kinderen nadat meer dan 15.000 rechtszaken waren aangespannen wegens hersenbeschadiging en andere ernstige gezondheidsproblemen.

20. In de VS vaccineert een groep kinderartsen met 30.000 jonge patiënten helemaal niet. Zij hebben geen gevallen van autisme in hun praktijk.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Blijf kalm: Het eindspel is begonnen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.