De Spaanse griep was een bacteriële infectie veroorzaakt door vaccinatie? Waar heb ik zoiets meer gehoord?

  •  Dit vind ik nou echt weer een aanmoedigend artikel voor doorgewinterde anti-vaccers zoals ik die na de pokken kras als baby nooit meer gevaccineerd is. Ik hoop in maart 82 te worden en het ziet ernaar uit dat het gaat lukken.
        Onthulling: Alleen de “gevaccineerden” stierven tijdens de Spaanse griep van 1918 Door Frontnieuws Alles wat je dacht te weten over de beruchte uitbraak van de “Spaanse griep” in 1918 is waarschijnlijk fout. Het blijkt dat een van de meest bekende pandemieën uit de recente geschiedenis in feite werd veroorzaakt door de “vaccins” die zogenaamd werden geïntroduceerd om het te stoppen – net als hoe de Wuhan coronavirus (Covid-19) “vaccins” van vandaag de dag zich meer covid verspreiden, schrijft Ethan Huff. Dr. Sal Martingano, FICPA, legt uit dat de massale vaccinatie tijdens de Spaanse griep er juist voor zorgde dat mensen stierven. In feite waren de enige mensen die uiteindelijk stierven tijdens deze beproeving degenen die werden geprikt. In haar boek Vaccination Condemned, legt Dr Eleanor McBean, Ph.D., N.D., uit hoe zij een “ongevaccineerde overlevende” is van de Spaanse Griep in 1918. Ze blijft er bij mensen op aandringen om de historische gebeurtenis met een nieuwe lens te bekijken, wat ze de lezers in haar boek helpt te doen. McBean schreef een tweede boek, Vaccination … The Silent Killer, dat dieper ingaat op de onthullingen in haar eerste boek. Het bewijs dat ze levert wijst naar de vaccins, en niet de griep zelf (als die er al ooit was…) als de ware boosdoener die resulteerde in tientallen miljoenen doden. “McBeans verslaggeving van de ‘Spaanse Griep’ van 1918, als verslaggever en als een ongevaccineerde overlevende, vereist dat de historische basis van de gebeurtenis opnieuw moet worden bekeken, niet als een ‘samenzweringstheorie’, maar met bewijs dat ‘je haren in brand zal zetten’,” schrijft Dr. Martingano. “McBean levert het bewijs dat niet alleen de historische gebeurtenissen van de ‘Spaanse Griep’ van 1918 gecompromitteerd waren, maar ook die van de Polio- en de Mexicaanse griepepidemieën.” Het eerste geval van de Spaanse griep deed zich voor op een militaire basis in Kansas waar vaccinexperimenten werden uitgevoerd. Omdat Spanje zowel tijdens de eerste als de tweede wereldoorlog neutraal bleef en de pers niet censureerde zoals elders gebeurde, zou het het eerste land ter wereld worden dat in 1918 melding maakte van een griepepidemie. Dit verklaart waarom Spanje als zondebok werd aangewezen voor wat later de “Spaanse griep” zou worden genoemd. Het blijkt echter dat het eerste echte geval van de dodelijke ziekte zich voordeed in Kansas op een militaire basis waar vaccinexperimenten werden uitgevoerd. Ter voorbereiding op de Eerste Wereldoorlog voerden militairen in Fort Riley, waar al talrijke vaccins waren ontwikkeld, een grootschalig vaccinatie-experiment uit. Dit zou ertoe leiden dat “patiënt nul” in de Verenigde Staten zou verschijnen in plaats van in Spanje. Als de geschiedenis eerlijk zou zijn, zou het eigenlijk de Amerikaanse militaire griep van 1918 worden genoemd. Maar dankzij de grote invloed van mensen als de Rockefeller familie en andere Big Pharma globalisten, werd de schuld op Spanje geschoven. “De prille farmaceutische industrie, gesponsord door het ‘Rockefeller Institute for Medical Research’, had iets wat ze nooit eerder hadden gehad – een grote voorraad menselijke proefkonijnen,” legt Martingano uit. “Aangeleverd door de eerste dienstplicht van het Amerikaanse leger, liep de pool van proefpersonen op tot meer dan 6 miljoen mannen.” Er was geen Spaanse griep: het was bacteriële meningitis veroorzaakt door vaccins Het zou tot lang na de oorlog duren voordat autopsies aantoonden dat de miljoenen mensen die stierven aan de “Spaanse griep” in werkelijkheid stierven aan door vaccins veroorzaakte bacteriële meningitis. Gerelateerd: Frontnieuws Ziekte-uitbraken bij COVID-19 gevaccineerden: een parallel met de Spaanse griep? “Het werd veroorzaakt door willekeurige doseringen van een experimenteel ‘bacterieel meningitis-vaccin’, dat tot op de dag van vandaag griepachtige symptomen nabootst,” legt Martingano uit. “De massale, meervoudige aanvallen met extra vaccins op het onvoorbereide immuunsysteem van soldaten en burgers creëerden een ‘killing field’.” Interessant is dat de enige mensen die niet werden getroffen door de zogenaamde Spaanse griep, degenen waren die het nemen van de injecties vermeden. Deze mensen, waaronder McBean, zouden een normaal leven gaan leiden en zelfs alles vertellen over wat zij in die afschuwelijke tijd meemaakten. In het begin kregen vooral soldaten de injecties, maar uiteindelijk werd een groot restant van de injecties aan burgers gegeven. Dit resulteerde op grote schaal in massale sterfte onder de Amerikaanse burgerbevolking. “Uit angst dat de soldaten bij thuiskomst ziekten zouden verspreiden onder hun gezinnen, voerde de Amerikaanse regering de grootste ‘angstcampagne’ voor vaccins in de geschiedenis,” schrijft Martingano. “Ze gebruikten de menselijke bevolking als een onderzoeks- en ontwikkelingslaboratorium om experimentele vaccins in de praktijk te testen… Tientallen miljoenen burgers stierven op dezelfde manier als de soldaten.” Net als vandaag, negeerden de artsen van toen meestal wat zij zagen gebeuren als gevolg van de massale injectiecampagne. In plaats van het te stoppen om levens te redden, gingen ze juist verder met het intensiveren van de injectiecampagne, wat resulteerde in nog veel meer doden. “Zeven mannen vielen dood neer in een dokterspraktijk nadat ze waren ingeënt,” schrijft McBean in haar boek over de propaganda die in die tijd werd verspreid. “Er werden brieven naar hun families gestuurd dat ze gesneuveld waren.” In totaal kregen de soldaten van WO I in de VS 14 tot 25 ongeteste, experimentele injecties, allemaal binnen enkele dagen na elkaar. Dit veroorzaakte een cascade van verhevigde ziekten in één keer, waarvan het medische systeem de schuld gaf aan de “Spaanse griep”. “De artsen noemden het een nieuwe ziekte en gingen over tot het onderdrukken van de symptomen met extra medicijnen of vaccins,” legt Martingano verder uit. Dit ontnuchterende verslag van wat er werkelijk gebeurde tijdens de zogenaamde Spaanse Grieppandemie van 1918 verklaart veel over wat de wereld momenteel te verduren heeft met de nieuwste frauduleuze plandemie-episode die “covid” wordt genoemd. Het was allemaal een leugen toen, en is nog steeds een leugen vandaag. Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. COVID-19 VACCIN DOSSIER Pest 1720, Cholera-uitbraak 1820, Spaanse griep 1920, Chinees Coronavirus 2020 Volg Frontnieuws op Telegram Frontnieuws | 31 december 2021 om 11:14 | Tags: Covid-19 vaccin | Categorieën: ArtikelenCovid-19 vaccin | URL: https://www.frontnieuws.com/?p=45503 Reageren    Bekijk alle reacties   Afmelden om geen berichten meer te ontvangen van Frontnieuws.
Verander je e-mail instellingen in Beheer abonnementen. Problemen met klikken? Kopieer en plak deze URL in je browser:
https://www.frontnieuws.com/onthulling-alleen-de-gevaccineerden-stierven-tijdens-de-spaanse-griep-van-1918/  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.