Pfizer documenten die wij jarenlang niet hadden mogen zien.

[Nieuw bericht] Vertrouwelijk Pfizer document onthult criminele doofpot van VACCIN DODEN… ze wisten reeds begin 2021 dat de prik mensen doodde… drie keer meer VROUWEN dan MANNEN

De grafische voorstellingen lieten zich niet in dit blog kopiëren, maar de tekst zegt al meer dan genoeg

  Nieuw bericht op Frontnieuws   Vertrouwelijk Pfizer document onthult criminele doofpot van VACCIN DODEN… ze wisten reeds begin 2021 dat de prik mensen doodde… drie keer meer VROUWEN dan MANNEN Door Frontnieuws Dankzij de inspanningen van een groep genaamd Public Health and Medical Professionals for Transparency, hebben we nu vertrouwelijke documenten die aantonen dat Pfizer en de Amerikaanse gezondheidsautoriteit FDA begin 2021 wisten dat de mRNA-vaccins van Pfizer duizenden mensen doodden en spontane abortussen veroorzaakten, terwijl ze drie keer meer vrouwen dan mannen beschadigden, bericht Naturalnews.com. Eén vertrouwelijk document in het bijzonder maakte deel uit van een door de rechtbank bevolen vrijgave van FDA-dossiers die de FDA (Food and Drug Administration) bestreed door te beweren dat het agentschap 55 jaar de tijd zou moeten hebben om deze informatie vrij te geven. Een rechter was het daar niet mee eens en beval de vrijgave van 500 documenten per maand, en de allereerste partij documenten bevatte deze bom, getiteld: “Cumulative Analysis of Post-Authorization Adverse Event Reports”. Bekijk het hier: https://phmpt.org/wp-content/uploads/2021/11/5.3.6-postmarketing-experience.pdf Of hier, gespiegeld op NN servers: https://www.naturalnews.com/files/536-postmarketing-experience.pdf Het document onthult dat binnen slechts 90 dagen na de EUA-vrijgave van Pfizer’s mRNA-vaccin, de onderneming al op de hoogte was van vrijwillige meldingen van bijwerkingen die 1.223 sterfgevallen en meer dan 42.000 meldingen van bijwerkingen onthulden, die een totaal van 158.893 bijwerkingen beschreven. De meldingen kwamen uit tal van landen, waaronder de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Duitsland, Frankrijk, Portugal, Spanje en andere landen. Naast “algemene aandoeningen”, was de nummer 1 meest gemelde categorie van bijwerkingen van mRNA-vaccins zenuwstelselaandoeningen, met 25.957 meldingen. https://www.frontnieuws.com/wp-content/uploads/2021/12/pfizer-mrna-fda-system-organ-classes.jpg Pfizer heeft het totale aantal doses dat over de hele wereld is vrijgegeven, achtergehouden onder verwijzing naar bedrijfsgeheimen. Dit wordt aangegeven met “(b) (4)” in het document, waar specifieke aantallen en feiten zijn bewerkt. Zelfs deze cijfers – die al tamelijk schokkend zijn, gezien het feit dat de FDA volhoudt dat mRNA-vaccins “veilig en effectief” zijn – laten nauwelijks iets zien van de schade en de sterfgevallen die door deze vaccins zijn veroorzaakt. “Rapporten worden vrijwillig ingediend, en de omvang van de onderrapportage is onbekend,” zegt Pfizer op pagina 5. Drie keer zoveel vrouwen gewond, vergeleken met mannen Schokkend genoeg onthult het document dat meer dan drie keer zoveel vrouwen schade hebben opgelopen door het Pfizer-vaccin, vergeleken met mannen. Er werden 29.914 bijwerkingen geregistreerd bij vrouwen, tegen slechts 9.182 bij mannen. Het is niet bekend of hetzelfde aantal mannen en vrouwen het vaccin heeft genomen, maar dit aantal legt de zeer reële mogelijkheid bloot van een geslachtsspecifiek vaccinschaderisico dat de FDA met veel moeite heeft proberen te verdoezelen. Anekdotisch gezien is de meeste neurologische schade die we hebben gezien bij mensen die schade hebben opgelopen door het vaccin – stuiptrekkingen, gevoelloosheid, pijn, etc. – bij vrouwen vastgesteld, niet bij mannen. Het lijkt erop dat de FDA weet dat het mRNA-vaccin een onevenredig, geslachtsspecifiek schadeprofiel vertoont dat ook vrouwen treft in termen van spontane abortussen (ook behandeld in het rapport). https://www.frontnieuws.com/wp-content/uploads/2021/12/pfizer-mrna-fda-women-adverse-reactions.jpg Pfizer vertelde de FDA dat zijn mRNA covid-vaccins “versterkte ziekte” kunnen veroorzaken door covid erger te maken Ook tot ontsteltenis van veel waarnemers die nu pas in dit “smoking gun” document graven, heeft Pfizer de FDA onder “Safety concerns” (paragraaf 3.1.2) verteld dat zijn mRNA-injectie “Vaccine-Associated Enhanced Disease (VAED), including Vaccine-associated Enhanced Respiratory Disease (VAERD)” kon veroorzaken. Dit betekent dat de FDA wist dat het vaccin patiënten die later met covid besmet raakten, ziek kon maken en kon doden. Onder het label van “ontbrekende informatie” vertelde Pfizer de FDA ook dat het geen informatie heeft over “Gebruik bij zwangerschap en borstvoeding”, noch over “Gebruik bij kinderen < 12 jaar”. “Effectiviteit van het vaccin” werd door Pfizer ook als “Ontbrekende informatie” aangemerkt. Met andere woorden, Pfizer heeft de FDA verteld dat zijn vaccins mensen zouden kunnen doden en dat het geen informatie had over de effectiviteit van de vaccins, maar toch heeft de FDA het vaccin frauduleus gepromoot als “veilig en effectief”. Pfizer heeft de FDA zelfs verteld dat het geen veiligheidsinformatie had over het gebruik bij zwangere vrouwen, maar toch heeft de FDA (en Fauci, de CDC, enz.) het vaccin voor zwangere vrouwen gepromoot, ondanks het volslagen gebrek aan veiligheidsinformatie. Gebaseerd op dit document lijkt het erop dat de FDA zelf tot aan de nek in een criminele samenzwering heeft gezeten om de waarheid over verwondingen en sterfgevallen door vaccins te verbergen, terwijl zij gebruiksgoedkeuringen verleende aan dezelfde bedrijven die de FDA openlijk vertelden dat hun producten mensen doodden. Merk ook op dat het hele media-complex vanaf de eerste dag heeft gelogen, door valselijk te beweren dat het vaccin niemand heeft gedood. Zij zijn, natuurlijk, medeplichtig aan deze vaccinholocaust. Spontane abortussen, neonatale sterfte en andere effecten op zwangere vrouwen In het hoofdstuk “Gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding” bespreekt het rapport meldingen dat het mRNA-vaccin in verband wordt gebracht met: Spontane abortus (23), uitkomst in afwachting van (5), vroeggeboorte met neonatale dood, spontane abortus met intra-uteriene dood (elk 2), spontane abortus met neonatale dood, en normale uitkomst (elk 1). Merk op dat “spontane abortus” verreweg het hoogste aantal in deze rapporten vertegenwoordigt. Met andere woorden, de FDA wist dat dit vaccin ongeboren baby’s zou doden, maar drong het toch op aan zwangere vrouwen. Alle mRNA vaccins moeten onmiddellijk worden stopgezet, en FDA bureaucraten moeten worden aangeklaagd en gearresteerd Dit vertrouwelijke document – slechts het eerste van duizenden die nog moeten worden vrijgegeven – onthult twee cruciale dingen: 1) De FDA heeft criminele fraude gepleegd en een verkeerde voorstelling van zaken gegeven bij het goedkeuren van mRNA vaccins als “veilig en effectief”. Dit betekent dat top-besluitvormers van de FDA nu arrestatie en strafrechtelijke vervolging tegemoet kunnen zien. 2) Pfizer wist dat het mRNA-vaccin al in de eerste drie maanden van het noodgebruik dodelijk was. Dit betekent dat Pfizer ook medeplichtig is aan de voortdurende dood van onschuldige slachtoffers, omdat Pfizer zelf zijn dodelijke vaccin had moeten terugtrekken en alle verkoop en distributie had moeten stopzetten. Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. COVID-19 VACCIN DOSSIER 2.620 dode baby’s na vaccinatie en meldingen van vreselijke bijwerkingen    

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.