Wat hebben ze te verbergen

Opnieuw brengt Frontnieuws een inzicht in de verontrustende werkelijkheid.

De FDA heeft een federale rechter gevraagd om het publiek te laten wachten tot het jaar 2076 met het openbaar maken van alle gegevens en informatie waarop zij zich heeft gebaseerd om een vergunning te verlenen voor het COVID-19 vaccin van Pfizer. Dat is geen typefout. De FDA wil 55 jaar om deze informatie aan het publiek te verstrekken, schrijft Zerohedge.com.

Zoals uitgelegd in een eerder artikel, heeft de FDA herhaaldelijk “volledige transparantie” beloofd met betrekking tot Covid-19 vaccins, inclusief het herbevestigen van “de inzet van de FDA voor transparantie” bij het verlenen van vergunningen voor Pfizer’s COVID-19 vaccin.

In het licht van deze belofte hebben in augustus en onmiddellijk na de goedkeuring van het vaccin meer dan 30 academici, professoren en wetenschappers van de meest prestigieuze universiteiten van het land de gegevens en informatie opgevraagd die Pfizer bij de FDA had ingediend voot het verlenen van een vergunning voor zijn COVID-19-vaccin.

Het antwoord van de FDA? Ze leverde niets op. Dus in september spande mijn advocatenkantoor namens deze groep een rechtszaak aan tegen de FDA om deze informatie op te eisen. Tot op heden, bijna drie maanden nadat de FDA een vergunning heeft afgegeven voor het vaccin van Pfizer, heeft de FDA nog steeds geen enkele pagina vrijgegeven. Niet één.

In plaats daarvan heeft de FDA twee dagen geleden een federale rechter verzocht haar tot 2076 de tijd te geven om deze informatie volledig in te dienen. De FDA heeft de rechter gevraagd om de meer dan 329.000 pagina’s aan documenten die Pfizer aan de FDA heeft verstrekt voor het verlenen van vergunningen voor zijn vaccin, te mogen produceren in een tempo van 500 pagina’s per maand, wat betekent dat de productie op zijn vroegst in 2076 voltooid zal zijn. De belofte van transparantie van de FDA is, op zijn zachtst gezegd, een verzameling illusies [ZH, zo merken wij op, rechtvaardigt dit door te beweren dat het percentage van 500 pagina’s per maand “in overeenstemming is met de verwerkingstijden die door rechtbanken in het hele land zijn vastgesteld in FOIA-zaken” en verwijt de eisers “hun eigen uitgebreide FOIA-verzoek”].

De FDA heeft er precies 108 dagen over gedaan vanaf het moment dat Pfizer begon met het produceren van de gegevens voor de vergunningverlening (op 7 mei 2021) tot het moment dat de FDA een vergunning verleende voor het Pfizer-vaccin (op 23 augustus 2021). De FDA heeft, op haar woord, een intensieve, robuuste, grondige en volledige beoordeling en analyse van die documenten uitgevoerd om zich ervan te vergewissen dat het Pfizer-vaccin veilig en effectief was voor vergunningverlening. Terwijl de FDA die intensieve beoordeling van de documenten van Pfizer in 108 dagen kan uitvoeren, vraagt zij nu om meer dan 20.000 dagen om deze documenten beschikbaar te stellen aan het publiek.

Dus laten we één ding duidelijk maken. De overheid schermt Pfizer af van aansprakelijkheid. Het levert het bedrijf miljarden dollars op. Het dwingt Amerikanen hun product te nemen. Maar ze krijgen niet de gegevens te zien die aantonen dat het product veilig en doeltreffend is. Voor wie werkt de regering?

Eens te meer zien we dat burgerlijke vrijheden en individuele rechten nooit afhankelijk mogen worden gemaakt van een medische procedure. Iedereen die zich wil laten vaccineren en geboosterd wil worden, moet vrij zijn om dat te doen. Maar niemand zou door de overheid gedwongen moeten worden om deel te nemen aan een medische procedure. Vooral niet een waarbij de regering de volledige informatie waarop de goedkeuring is gebaseerd wil verbergen tot het jaar 2076!

Ze willen er zeker van zijn dat ze allemaal dood en weg zijn voordat we de details krijgen over hun misdaden tegen de mensheid, schrijft iemand in de ZH commentarensectie.


COVID-19 VACCIN DOSSIER

Tienduizenden COVID-19 vaccinpatiënten vechten tegen censuur om hun

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.