ONGEVACCINEERDEN KUNNEN ANDEREN NIET MET COVID BESMETTEN

Amerikaans RIVM (CDC): “Ongevaccineerden kunnen anderen niet met Covid besmetten.”

Uit De Binnenlandse Bataafse Courant van vandaag:

Waar in sommige landen de terreur vandaan komt om ongevaccineerden te beschuldigen van het besmetten van gevaccineerden en daarom moeten worden ingespoten of opgesloten, is wat betreft het Amerikaanse RIVM (CDC) een volstrekt raadsel. Iemand heeft een WOB verzoek ingediend en het antwoord laat aan duidelijkheid niets te wensen over. U zult als ongevaccineerde dit briefje bij u moeten hebben om dat aan degene te laten zien, die denken dat ze na vaccinatie zelf beschermd zijn, maar u toch veroordelen omdat u niet neemt wat hen niets baat…..

De vraagstelling luidde als volgt:

“Documenten die een gedocumenteerd geval weergeven van een persoon die: (1) nooit een COVID-19-vaccin heeft ontvangen; (2) eenmaal met COVID-19 besmet was, herstelde en later opnieuw besmet raakte en (3) SARS-CoV-2 aan een andere persoon heeft overgedragen toen hij opnieuw besmet raakte.”

Het antwoord van CDC na twee maanden (!) speurwerk in hun archieven en lopende dossiers:

“Bij het doorzoeken van onze dossiers zijn geen documenten gevonden die betrekking hebben op uw verzoek. Het CDC Emergency Operations Center (EOC) deelde mee dat deze informatie niet is aangetroffen.”

Wij vertalen dat even voor u in het Nederlands wat we op straat moeten spreken als we onwilligen tegenkomen die menen dat niet gevaccineerden een gevaar voor de samenleving zorgen.

Het Amerikaanse RIVM laat weten dat er geen sprake van besmetting is door ongevaccineerde personen aan andere personen.

Er heeft nog nooit overdracht van het SARS-CoV-2 virus plaatsgevonden van een ongevaccineerd persoon aan een ander persoon.

Jaap van Dissel zegt:

DE GRROTSTE GRAP IS DAT WE IEDEREEN HEBBEN WIJSGEMAAKT DAT JE ZIEK KUNT ZIJN ZONDER SYMPTOMEN.

Hij spreekt hier dus als RIVM gewoon het CDC tegen, terwijl ze dezelfde agenda dienen. De tegenstrijdigheden worden niet opgemerkt door de mensen die denken dat iedereen die iets met de overheid heeft te maken, de waarheid spreekt en dat overheden “van nature” het beste met de bevolking voor hebben. Ai, ai, pijnlijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.