Het plan

Aardig verhaaltje toch, dat vorige. Als je goed hebt opgelet heb je in elk geval geleerd dat het goed is om zoveel mogelijk – niet overdrijven natuurlijk – op blote voeten te lopen. Het stuk hieronder is flink wat vinniger. Ik heb het gekopieerd van Frontnieuws. Mij heeft het wel iets nieuw verteld of laat me het anders zeggen. Ik kijk nu onder een andere hoek tegen de huidige gebeurtenissen aan. Niet dat ik ook maar iets goedkeur, dat niet. Ik dacht alleen hiervoor dat het anders zat.

Het “plan” – Vaccin Holocaust zal totale anarchie ontketenenDoor FrontnieuwsHet “plan” is dat de verraden gevaccineerden in opstand komen en een staat van anarchie creëren, zoals te zien is in de Mad Max films. De wereldregering zal de dag redden, schrijft Henrymakow.com.Een miljardair in NZ zou deze informatie gelekt hebben naar een bevriende dienstverlener.Het doel is een terugkeer naar het feodalisme in een één-wereld regeringstirannie.”Het PLAN is om iedere burger gewelddadig tegen zijn eigen regering te keren” wanneer de vaccins resulteren in massale sterfgevallen. De mensen die de vaccins promoten zullen de schuld krijgen. Dat is waarom ze zo wegwerpbaar zijn. Biden is bijna dood. Fidelito is een mietje.De tijdlijn voor de schade van de mRNA vaccins is 2-3 jaar. De mRNA opname “heeft hun stoutste verwachtingen overtroffen.”De woede van de gevaccineerden die verminkt zijn en sterven zal resulteren in de vernietiging van alle sociale instellingen. Ze zullen “hun regering tot de grond toe afbranden.”In het kielzog van anarchie, zal een nieuwe wereldregering opstaan als “de grote redder.”Disclaimer – Uiteraard weet ik niet of dit worst case scenario zal uitkomen. Ik hoop zeker van niet. Maar we moeten er rekening mee houden.Het volledige bericht:Ik ga je niet vertellen wie, of waarom. Laten we zeggen dat ik dagen met deze persoon heb doorgebracht en dat ze een schuilplaats hebben in NZ. Het is de eerste keer dat ik ooit ‘rondhing’ met een bekende, vermogende persoon (miljarden). Het was een toevallige ontmoeting nadat ik wat werk voor hen had gedaan in Queenstown. Er werd gegeten, gedronken en gediscussieerd. Ik was uitgenodigd om een ​​weekend bij hen te hangen. Ik post dit nu nadat ik het heb verwerkt.Ze waren loslippig en open tegen me, maar zeiden wel als ik deze dingen noemde, dat ‘we elkaar nooit hebben ontmoet’. Maar lachte en zei dat niemand het toch zou geloven, dus ‘veel plezier’, hou hun identiteit er maar buiten.Ze zeiden dat we ons hier geen zorgen hoeven te maken, dus ondanks wat ze me vertelden, zei hij dat ik mezelf moest beschouwen als een van de gelukkigste mensen die nu in NZ zijn.Ze vroegen of ik het vaccin zou nemen en waren opgelucht toen ik nee zei. Ze zeiden dat kiwi’s het tegengif toch zouden krijgen, maar sommigen zullen dat punt niet halen. Iemand moest hier tenslotte ‘voor hen’ de zaken regelen.Ik vroeg wat zij dachten dat het ‘eindspel’ was voor al deze covid-dingen. Ze vroegen me met grote belangstelling wat ik dacht dat het was, maar ik kwam er niet bij in de buurt.Dit zeiden ze in feite…- Een plan werd vele jaren geleden bedacht, en vele jaren was dat alles wat het was, een plan. Ze moesten vele jaren wachten op de beschikbare technologieën om het plan levensvatbaar te maken. En om de juiste mensen te werven.- Dit gaat absoluut over een nieuwe wereldregering die wordt ingevoerd (details zullen volgen).- Deze nieuwe wereldregering is al jaren in volledige geheimhouding aan de gang, wachtend aan de zijlijn, de schaakstukken verplaatsend.- De nieuwe regering heeft enkele van de topmensen op de planeet nodig, bijna allemaal kwamen ze uit eigen vrije wil aan boord en met een volledig geloof in de zaak van een nieuwe wereldregering. In hun ogen zijn ze de brute kracht die de mensheid koste wat kost redt. Ik kreeg te horen dat degenen die weigerden, werden bewerkt, maar in de meeste gevallen zouden ze de persoon naar de bredere groep brengen en door middel van discussies werden ze overtuigd en toegewijd aan de zaak. Meestal kregen deze ‘geesten’ nepbanen en doorliepen ze psychologische evaluaties enz. als een eerste stap.- Dit plan is aan de gang en de meest complexe wereldwijde keten van gebeurtenissen die ooit in gang is gezet.HET PLAN is in wezen om elke burger van elk land gewelddadig tegen hun eigen regering op te zetten. Hoe ze dit doen is puur geniaal en puur kwaad.Om dit plan te bereiken, vroeg mijn toevallige gezelschap hoe ik het zou doen?… Hoe zou je elke burger van elk land tegen zijn eigen regering opzetten? Ik heb echt geen idee. Dus legden ze de basis voor me uit.- Er moet een wereldwijd gemanipuleerde ‘ziekte’ zijn.
– Er moet massale angst, paniek en paranoia zijn.
– Leiders, wetenschappers en media moeten het eens zijn over een behandeling.
– Dat de behandeling in wezen aan hen zou worden gegeven zonder dat ze het zelf beseffen.
– Er kunnen maar weinig ‘gesanctioneerde’ behandelingen zijn, alle andere behandelingen moeten als ‘gevaarlijk, onveilig en verboden’ worden beschouwd.
– Leiders, wetenschappers en media worden gemanipuleerd om te geloven dat deze ‘behandeling’ de enige optie is, de enige manier om u en uw gezin veilig te houden.
-Leiders, wetenschappers en media geven u in zekere zin hun woord dat deze behandeling veilig en effectief is.- Kinderen waren ook het doelwit om maximale pijn en woede toe te brengen zodat  het slecht afloopt.Ik vond dit onderdeel interessant. Onze leiders, wetenschappers en media zijn NIET medeplichtig aan dit plan of maken op geen enkele manier deel uit van dit plan. GEEN van hen, zelfs Fauci niet. Ze zijn slechts middelen voor deze elites, dienen een doel en zullen dan worden “weggegooid” of “gevoed aan de kwaden”! Ze worden bespeeld.-De weinige dissidenten die de ‘behandeling’ in twijfel trekken, worden op verschillende manieren in diskrediet gebracht en gecensureerd.- mRNA was de geavanceerde technologie waar ze op zaten te wachten.
– Publieke boodschappen zorgen ervoor dat mensen smeken om de ‘behandeling’ en ervoor in de rij gaan staan.We zouden kunnen zeggen dat het plan op dit moment goed op weg is en tot dusver enorm succesvol is. De opname van mRNA is enorm geweest en de mensen geloven allemaal dat de ‘behandeling’ de enige manier is om terug te keren naar de normale gang van zaken.Ik kreeg te horen dat het hun stoutste verwachtingen heeft overtroffen!WAT NU?Hier wordt momenteel het definitieve plan uitgevoerd.De tabellen draaien om het vaccinverhaal. Mij ​​werd verteld dat het vaccin de infectie en de sterfte zal doen toenemen. Dat miljarden zullen sterven, en de mensen zullen woedend zijn en hun regeringen tot de grond platbranden. Hun leiders, wetenschappers en media zullen in brand worden gestoken, opgejaagd en op straat worden opgehangen. BEIDE partijen zullen hun regeringen platbranden. De pro-vaccin kant, volledig verraden en stervende, zal razen…  de niet-vaccin kant zal razen om wat hun regering heeft laten gebeuren.Ik kreeg ook te horen dat wanneer dit gebeurt, aan “Mad Max” moest denken, maar ook aan NZ “Elysium”. Er zijn een paar aangewezen zones zoals NZ, maar vanwege geografie en infrastructuur staat NZ bekend als Zone 1.Zodra de massa’s vrij zijn van de overheid en al degenen die hen ‘verraden’ hebben, en zij genoeg hebben geleden, is dit het moment wanneer de nieuwe wereldregering zal opstaan ​​als de grote redder. Het zal een “gemakkelijke verkoop” zijn, is mij verteld.Dit was mijn hersendump. Ik heb waarschijnlijk nogal wat weggelaten. Ze begonnen hierover te praten, maar negeerden enigszins directe vragen.Ze zeiden dat ze me aardig vonden en me in de buurt wilden hebben als het stof was neergedaald, dat ik enorm nuttig voor ze was.Ik weet het niet, een deel van mij denkt gewoon dat ze met me aan het flirten waren. Ik voel me beter nu ik ben waar ik ben.Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.COVID-19 VACCIN DOSSIERhttps://www.frontnieuws.com/zombie-apocalypse/Volg Frontnieuws op TelegramFrontnieuws | 25 oktober 2021 om 23:39 | Tags: Covid-19 vaccinGreat Reset | Categorieën: ArtikelenCovid-19 vaccinGreat Reset | URL: https://www.frontnieuws.com/?p=40937

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.