Uitzichtloos of toch niet?

Tot mijn bijna dagelijks terugkerende vreugde heb ik een geest die mij dikwijls doet ontwaken met een hoopvolle gedachte of soms met een idee dat uitzicht biedt op een pad naar de toekomst waarop met grote regelmaat de zon schijnt en waarop op ik in gedachten grote groepen vrolijk lachende mensen zie lopen. Mijn visioen van deze morgen bestond uit goed nieuws en slecht nieuws. Eigenlijk was de volgorde andersom, het slechte nieuws kwam eerst, maar wel met de belofte van goed nieuws. Nou ja, in mijn visioen dan, want je moet natuurlijk wel bedenken dat alles wat ik bedenk en wat ik schrijf steeds weer uit het hoofd van een eeuwige optimist komt, al moet ik zeggen dat er deze keer wel behoorlijk veel geduld aan te pas zal komen en een hele boel ellende die blijkbaar onvermijdelijk bij het leven lijkt te horen.

Als ik achterom kijk naar mijn levenspad dan zie ik onvermijdelijk bergen en dalen. Bergen die goede, plezierige tijden toonden en dalen waar ik doorheen moest. Vaak heb ik in mijn lange leven moeten bedenken dat ik moest vermijden dat de weg naar beneden, het dal in langer zou duren dan nodig was, omdat ik besef dat je pas weer naar boven kunt als je het diepste punt hebt bereikt. Ja, ik weet het, veel mensen proberen zich schrap te zetten tijdens de daling en zelfs achteruit omhoog te krabbelen. De tijd loopt echter de andere kant op en elke poging om terug te gaan laat de narigheid alleen maar langer duren. Vaak heb ik dan moeten denken: vooruit jongen, het is niet anders en de weg omhoog ligt voor je.

Wat heeft dit in ieder geval goed bedoelde en naar ik hoop troostrijke gebabbel nu met de huidige tijd en toestand in we wereld te maken? Behoorlijk veel, denk ik.

In voorgaande blogs heb ik meermaals geschreven over het feit dat de natuur het steeds weer wint van mensen die er tegenin gaan. Als voorbeeld noemde ik de poging van de geleerde Burnet om met een kunstmatig en zichzelf verspreidend vaccin de konijnenplaag in Australië te vernietigen en hoe dat inderdaad voor negentig procent lukte en dat er vervolgens tien procent van de populatie – over de hele wereld trouwens, want ook op de rest van de wereld gingen de wilde konijnen dood aan zijn uitvinding – overbleef die de populatie weer snel deed groeien.

Iets dergelijks gebeurt er nu, maar dan met ons, met de mensen dus. Ja, ik weet wel dat er nog steeds een meerderheid gelooft dat de tegenwoordig dagelijks luidkeels aanbevolen vaccinaties tegen de volstrekt niet heel gevaarlijke Covid-19 virusinfectie nodig is voor veiligheid en gezondheid, maar dat is niet zo. Er wordt nu namelijk iets geprobeerd wat nog nooit eerder gelukt is en wat gelukkig ook gedoemd is te mislukken. Omdat het doel van het huidige proces in de wereld tegen ons, de mensheid is gericht, wil de meerderheid van de mensen het niet geloven en dat is begrijpelijk. De goedgelovigheid van de meeste mensen speelt de tegenstander in de kaart. Veel mensen laten zich vaccineren. Veel mensen zullen helaas overlijden, enerzijds door de cytokine storm die kan ontstaan wanneer een volgend natuurlijk virus, bij voorbeeld griep, langskomt en anderzijds door het grafeenoxide dat noodzakelijk is om straks met behulp van G5 en hogere stralingspatronen die ons beloven de draadloze communicatie zo supersnel te maken dat heel veel mensen niet kunnen wachten tot het beschikbaar is. Helaas, en dat weten de vaccinmakers natuurlijk maar al te goed, kunnen erg veel mensen niet tegen die stof die in gelpakketjes wordt ingespoten bij de vaccinatie. Zij krijgen er op verschillende plaatsen in het lichaam dodelijke klonteringen van het bloed door. Gelukkig, voor de makers dan, niet iedereen. De mensen die er wel tegen kunnen, behoudens misschien wat kleinere mankementen, kunnen straks met de voortschrijdende techniek volledig gecontroleerd – en waarschijnlijk zelfs bestuurd worden. Ik realiseer me dat mijn verhaal tot nu toe niet echt opwekkend is, maar heb geduld, want dat is wat we nodig zullen hebben. Even samenvatten waar we nu zijn in de door mij mogelijk geachte nabije toekomst.

  1. De wereldelite wint steeds meer terrein, de meeste mensen laten zich om welke reden dan ook vaccineren, waardoor de bevolking meer en meer gecontroleerd kan worden en dat ook accepteert of misschien zelfs helemaal niet merkt.
  2. Door hierboven genoemde effecten van de vaccinaties sterft gaandeweg een groot deel van de wereldbevolking uit. Bovendien hebben de vaccins ook een nadelig effect op de vruchtbaarheid van de vrouwen, waardoor er weinig kinderen geboren worden. (We moeten ons blijven realiseren dat het ideaal van de leidende eugenetici is dat er slechts een half miljard mensen op de Aarde leven en dat zij, die natuurlijk ook deel uitmaken van de wereldelite die mensen onder controle hebben.
  3. Voor een niet al te kritische observator zou het er hier op Aarde vredig kunnen uitzien want er is een relatief kleine bevolking die gehoorzaam is en zich laat leiden door de elite, die – en dat mogen we niet vergeten – maar precies kan doen wat er in hun bovenmatig arrogante hoofden opkomt. Niets is te gek, voor het veroorzaken van slachtoffers door wat voor praktijken dan ook wordt niet gestraft ze worden verbrand of begraven zonder er ruchtbaarheid aan te geven. Voor die kleine elitaire groep lijkt het bijna paradijslijk.

Maar dan nadert het keerpunt, een keerpunt waar wat mij betreft voor de gewone mensen de zon weer gaat schijnen. Door de verregaande processen waarin de mensen door allerlei medisch-technische ingrepen gehomogeniseerd en gelijk gemaakt zijn gaan de mensen meer en meer functioneren als een bijenvolk of een mierenkolonie, maar natuurlijk wel op een veel hoger bewustzijnsplan. Er ontstaat een nooit vertoonde eenwording onder al die gewone mensen die daardoor als een eenheid gaan functioneren waarbij de onderlinge communicatie geen technische hulpmiddelen meer behoeft, iets wat bij de elite die altijd individualisten zijn gebleven wel het geval is. De elite zal nooit in staat zijn zich te verdedigen tegen de mensen die ze zelf tot een grote eenheid hebben gevormd. Zij zullen outcast worden. Zij zullen als nutteloze profiteurs, zoals de darren in het bijenvolk worden verwijderd.

De Aarde zal worden bevolkt door mensen die een unieke eenheid vormen waarin respect en zorg voor elkaar en de wereld niet meer hoeven te worden opgelegd of afgedwongen.

Of het allemaal zo gaat weet ik natuurlijk niet, maar het kan. Ik heb nu in elk geval één mogelijkheid bedacht waarop de schijnheilige en misdadige streken van de wereldelite die ons nu bedreigen toch een zweem van nut en… wat zeg ik… onmisbaarheid te geven.

Of ik niet al te optimistisch ben? De tijd zal het leren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.