Domme hebzuchtige haast

Nou ja, een beetje gelijk heb je natuurlijk wel als je zegt dat ik dit alleen maar voor mezelf schrijf. Inderdaad, ik verwacht niet dat ik, zelfs onder normale en redelijk vredige omstandigheden in 2050 nog zou leven. Ik zou dan honderden tien jaar oud zijn en mocht dat wel het geval zijn, dan zou ik vermoedelijk niet veel anders doen dan mijn zegeningen tellen. Maar ja 2050 was het oorspronkelijke elitaire plan om datgene wat ze nu gedaan hebben, het veroorzaken van een leugen pandemie, waaraan steeds meer verstandige mensen zijn gaan twijfelen, nee, ik zeg het niet goed, waarvan steeds meer mensen zeker weten dat ze er weliswaar nog niet de middelen voor hebben om er tegenin te gaan, maar wel in de gaten hebben dat ze bedrogen zijn en dat alle regeringen van de landen meewerken.

Wat ze dan willen? Eigenlijk twee dingen. Er zijn namelijk ook twee belangen die gediend moeten worden: er is de groep van de rijke elite. Die wil gewoon dat alle kleine en in hun ogen onbelangrijke mensjes een soort van slaafs bewustzijn krijgen, nooit in opstand komen en vooral niet ouder worden dan de tijd dat ze nodig zijn en iets opleveren voor de wereldelite. Ik moet zeggen dat ik dat – met alle respect voor de boeren natuurlijk – de mentaliteit van de veehouder vind. De beesten krijgen goed te eten, waardoor ze goed presteren en flink winst opleveren. Als dat voorbij is gaan ze naar de slager.

Mensen kunnen wat langer mee dan koeien, maar in de maatschappijvorm die de wereldelite voor ogen geeft schat ik dat wij, met overigens veel minder mensen, nog wel nuttig kunnen zijn tot misschien wel zeventig jaar, als de verzorging in ieder geval redelijk is, en dat het daarna wel gedaan is. Ja zeg nou eerlijk, zet jezelf even in de plaats van de wereldelite die toch alleen maar met elkaar te maken willen hebben, waarom zouden ze de gebruiksmensen nou laten leven als ze alleen maar geld kosten.

Maar goed, ik moet niet te wijdlopig schrijven, want ik had het eerder over een tweede denkrichting. Die is overigens veel serieuzer dan de gedachtewereld van de rijke elite, want die denkt alleen in baten en lasten, dus als jij niets meer oplevert en alleen maar kost, dan mag je weg. Maar dan hebben de aanhangers van de eugenetica – Bill Gates zijn vader was dat en Bil Gates zelf ook – dat zijn mensen met een heel serieuze, ja ik zou bijna zeggen religieuze wereldbeschouwing. Zij vinden – en er zijn veel dingen die daarvoor pleiten – dat er veel te veel mensen op aarde leven en dat wij samen bezig zijn onze planeet onbewoonbaar te maken. Binnenkort zijn we met achteneenhalf miljard mensen op Aarde (8.500.000.000). Nou ja, het is veel, maar ik weet niet of het te veel is, maar zij vinden van wel.

Nu was er ooit het plan, zoals ik hierboven al schreef, om daar in 2050 iets aan te gaan doen. Waarschijnlijk zou dat plan er niet heel veel anders hebben uitgezien dan wat er nu gebeurt. Ongetwijfeld hadden ze een dodelijk virus verzonnen waartegen je dan al even dodelijk kon worden ingeënt. Er is echter wel een groot verschil, althans dat denk ik.

Wat er namelijk nu gebeurt is dat het allemaal zo stumperig en technisch prutserig wordt gedaan dat steeds meer mensen veel te vroeg in de gaten krijgen dat zij de boel bedriegen en dat er helemaal geen gevaarlijk virus is, maar dat er gewoon heel smerige dodelijke injecties worden gegeven, luidkeels aangemoedigd door de reclame. Voor geneesmiddelen mocht nooit reclame worden gemaakt en nu horen we elke dag reclame figuren blaten dat je je verantwoordelijkheid moet nemen en je laten vaccineren voor een ander en meer van dergelijke waanzin, want vaccineren doe je natuurlijk voor jezelf als je het al doet.

Om welke reden precies, dat weet ik niet en daar ga ik hier nu ook niet naar gissen, maar een ding weet ik zeker. De huidige actie van de elite is slecht voorbereid, doorzichtig er zal ongetwijfeld opstand tegen komen en dan zitten we in de derde wereldoorlog. En dat, terwijl een veel betere voorbereiding met een veel betere technische ontwikkeling ervoor had kunnen zorgen dat bijna geen mens had getwijfeld aan de dodelijkheid van het virus en dat nagenoeg iedereen het vertrouwen had gehad in die vaccins die tegen die tijd waarschijnlijk veel dodelijker met een veel langzamere werking en alles wat zou kunnen bijdragen aan het overigens volstrekt onterechte geloof in de oprechtheid van de wereldelite.

Nu zie ik de hele operatie in wereldwijde woede uitbarstingen mislukken, al was het alleen maar vanwege de corrupte geldjacht van BigFarma.

Ik spreek hier – want op Facebook ben ik al eens weg gecensureerd – de hoop uit dat de complotmakers, niet wij maar zij dus, keihard op hun bek gaan, want moord mag natuurlijk niet en miljoenen onschuldige mensen vermoorden omdat je dan zelf de baas wil zijn omdat jij denkt dat het hier dan beter wordt, nou ja, ik zeg het met het schaamrood op mijn kaken, maar voor zulke mensen kan ik alleen maar de doodstraf verzinnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.