De drie grote krachten op de wereld.

Het wordt langzamerhand zichtbaar wat de grote krachten zijn die op het ogenblik in het begin van de strijd klaarstaan om de grote strijd te beginnen om de wereldmacht te veroveren. Deze periode zal de geschiedenis in gaan als de aanloop tot de derde wereldoorlog. En eerlijk gezegd ziet het er grimmig uit. Of ik het hiermee bij het rechte eind heb zal moeten blijken, maar ik zie twee min of meer samenwerkende partijen en één grote, maar zeer machtige opponent.

  1. De grote financiële wereldmacht is zonder twijfel de Amerikaanse Fed, de organisatie die bedrieglijk de federal bank wordt genoemd, maar die in werkelijkheid volledig in eigendom is van de familie Rothschild. Deze familie heeft op zeer listige wijze het drukken van het Amerikaanse  geld – en wie weet wat nog meer aan zich weten te trekken. Zij drukken geld voor onder andere de Verenigde Staten en vragen daar rente voor, een wonderlijke gang van zaken die ooit door een niet geheel nuchtere president Wilson is beklonken en die sedertdien heel Amerika en een groot deel van de rest van de wereld in handen van de Rothschilds heeft gespeeld. Dit is de grootste financiële macht in de westerse wereld.
  2. De grote farmaceutische macht die voor het overgrote merendeel in handen is van de familie Rockefeller. De familie overigens – en dat mag niet onvermeld blijven – die nu ruim tien jaar geleden een programma schreef onder de titel “Lockstep” waarin werd aangegeven hoe te handelen om de wereldbevolking aanzienlijk te doen krimpen, waarbij uiteraard gebruik gemaakt zou worden van zogenaamde vaccinatie technieken die eigenlijk die naam niet mochten dragen en waarbij de bevolking, bang gemaakt voor een overigens in wezen ongevaarlijk virus, in belangrijke mate juist deze injecties zou wensen in de op niets stoelende gedachte dat ze dan beschermd zou zijn tegen het bedoelde virus. De werkelijkheid zou echter zijn dat het vaccin – de Rockefellers wisten het op dat moment nog niet precies – ervoor zou zorgen dat mensen bij een volgende besmetting met bijvoorbeeld een gewoon griepvirus een dodelijke auto-immuun reactie zouden vertonen. Op deze wijze stelden de Rockefellers zich voor de wereldbevolking, die hen onmetelijk rijk heeft gemaakt door het kopen van olie en medicijnen, als beloning voor het jarenlang trouwe klanten zijn, goeddeels te vermoorden. Op het ogenblik. Nu het plan intussen bijna anderhalf jaar in uitvoering is kampen we met het probleem dat het een zo ondenkbaar concept is dat de meerderheid van de mensen niet geloven kan dat mensen ons dit willen aandoen. Hierdoor treden we niet weerbaar op en komen we niet in opstand. Ook veel mensen die wel een beetje in de gaten krijgen wat er speelt hebben toch vaak de gedachte dat het allemaal wel mee zal vallen. Dit zijn de krachten die ons belagen aan onze zijde van de Aarde.
  3. China. Ik weet niet goed of we China nu als een vijand moeten zien. Ik heb wel horen zeggen dat Chinezen het meest racistische volk ter wereld zijn. Zelf heb ik daar geen ervaring mee. Wel hoorde ik laatst iemand vertellen over een interview met Chinezen die in Italië werkzaam waren. Die Chinezen beklaagden zich op allerlei manieren over de buitenlanders waarmee ze moesten werken. Zij zagen de Italianen in wier land ze notabene gast waren als buitenlanders. Van het streven van de Chinese regering weten we dat kritiek op de regering leidt tot repressieve maatregelen. Wel staat de partij tegenwoordig bevolkingsgroei toe, omdat de vergrijzing dreigt. Chinese echtparen worden uitgenodigd om drie kinderen te krijgen, een streven dat in flagrante tegenstelling staat met dat van de bovengenoemde westerse machten. Vast staat dat het Chinese volk de naam heeft en die naam ook vaak eer aan doet van onvermoeibare harde werkers te zijn, een eigenschap die aan veel blanke westerse volkeren toch niet heel snel gegeven zal worden. De Chinese communistische partij doet echter vergeleken bij het streven van de bovenbeschreven westerse machten het iets beter en meer stimulerend dan het westerse streven dat, zoals ik hierboven beschreef, zich in het geheim richt op dramatische vermindering van het aantal mensen op onze planeet. Chinezen willen uitbreiding van hun invloedssfeer. In het huidige China worden mensen aangemoedigd hard te werken en daar rijk van te worden.

Wat ik nu met dit hele verhaal eigenlijk wil zeggen is het volgende: ik heb sterk het gevoel dat de Chinezen de wereld gaan veroveren, tenzij wij op tijd – en dat is nu – stoppen met op onze handen zitten en al dan niet angstig hopen dat het allemaal wel meevalt. Simpel samengevat denk ik: de grootste westerse financiële machten willen de eigen bevolking die geen deel uitmaakt van de elite goeddeels om zeep helpen en wat er over blijft veranderen in nuttige zombies.

De Chinezen, daarentegen staan klaar om alles over te nemen en zullen waarschijnlijk weinig consideratie hebben met de westerse financiële machten, afgezien van de eventuele voordelen die er nog te behalen zijn. In het beste geval wordt de westerse elite een groep die getolereerd wordt.

Maar zover zijn we nog lang niet. De derde wereldoorlog is nog maar net begonnen. Waarschijnlijk is afwachten zo ongeveer het enige wat we niet moeten doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.