Nog niet eerder aan gedacht.

In een van de pittige oppositie kranten die ik tegenwoordig via mijn mailbox binnen krijg trof ik een heel merkwaardig bericht, althans ik vond het merkwaardig tot ik er beter over nadacht. Het bericht maakte melding van het feit dat in onder andere Canada was ontdekt dat sommige mensen die denken gevaccineerd te zijn en die daarvan ook een bewijs krijgen helemaal niet gevaccineerd zijn, maar ingespoten zijn met water, of wat logischer zou zijn, een zogenaamde Ringers vloeistof. Dat is driemaal gedestilleerd water met 0,9% zout. Dat is bijvoorbeeld het zoutgehalte van tranen, kortom een voor het lichaam natuurlijke vloeistof waarop het niet erg waarschijnlijk is dat het lichaam dar op enigerlei wijze op zal reageren. Het artikel vermeldde dat dit vermoedelijk per ongeluk was gebeurd. Een opinie die ik direct al onwaarschijnlijk vond. Ik dacht er de hele dag over na en kwam tot de conclusie dat er meerdere mogelijkheden voor een verklaring waren. Laat ik beginnen met de meest onschuldige, hoewel frauduleus.

  1. We hebben uit het nieuws anderhalf jaar lang moeten aanhoren dat de farmaceuten die de vaccins maken vaak niet aan de vraag konden voldoen of en elk geval moeilijk het gevraagde volume konden leveren. Nu weten we natuurlijk wel dat farmaceuten er door jaren oefening heel inventief in zijn geworden om…tja, hoe zeg ik dat nu eens netjes zonder onparlementaire taal te gebruiken…nou ja laat ik het dan zo zeggen: farmaceuten verliezen zich vaak in leugentjes om bestwil, nou ja, wel altijd hun eigen bestwil natuurlijk. Ze zouden dan gedacht kunnen hebben dat de mensen toch niet zouden merken dat ze geen echt vaccin hadden gekregen omdat er altijd mensen zijn die er weinig of niets van merken als ze wel met het echte vaccin zijn ingespoten. Dus, kunnen ze gedacht hebben: weet je wat, niemand buiten ons eigen bedrijf controleert de inhoud van die vaccinflesjes. Als er dus een aantal tussen zit met iets anders, iets veel onschuldiger dan het vaccin, dan merkt dat in de eerste plaats niemand en in de tweede plaats levert dat meer winst op, want de prijs per flesje is de prijs per flesje, nietwaar? Bovendien weten we dat die vaccinatie toch geen bescherming biedt enne…nou ja, water natuurlijk ook niet. Ja, zo zou het kunnen zitten dacht ik eerst. Maar het kan ook anders zitten, dacht ik toen:
  2. Stel je nu maar eens even voor, wat niet te hopen, maar helaas wel te verwachten is, dat gevaccineerde mensen in grote getale overlijden bij de eerstvolgende virusgolf die gewoonlijk in de herfst langskomt en die dan vroeger griep geheten zou hebben maar die hoogst waarschijnlijk een fantasienaam zal krijgen als ‘Delta’corona’ of ‘Gamma corona’ nou ja, of verzin het maar. Dan gaat dat natuurlijk wel heel lelijk opvallen als iedereen die gevaccineerd is dood gaat en iedereen die gewoon – wat natuurlijk het verstandigste is – nee heeft gezegd vrolijk blijft leven, dan hebben we een gigantisch probleem waarbij we waarschijnlijk hier en daar behoorlijk met de mond vol tanden zitten, want je zult zien dat langzaam maar zeker het wantrouwen tegen de overheidsleugens overal vorm begint te krijgen. Tja, laat ik het maar eerlijk zeggen, leuk was anders, maar ik ben even in de huid van de criminelen gekropen die ons al anderhalf jaar met de geraffineerdste P.R. van de wereld doen geloven wat gewoon niet waar kan zijn, dat het coronavirus een groot gevaar vormt en dat er geen geneesmiddelen zijn die mensen die het opgelopen hebben kunnen genezen. En toen ik dat gedaan en gedacht had dacht ik: de flesjes met Ringers vloeistof zitten er niet per ongeluk tussen. Het is de bedoeling dat een flink aantal officieel gevaccineerde mensen nergens last van heeft en er zeker niet aan dood gaat, zodat we luidkeels kunnen roepen: “zie je nou wel suffige burgers, je gaat niet dood door de vaccinatie, je gaat alleen dood aan de volgende variant…eh…de Delta… of nee, we zijn al bij de Gamma en de Ypsilon, nou die zijn echt heel erg… en we doen erg ons best om het nieuwe vaccin zo snel mogelijk klaar te hebben.

Ach, lieve mensen, ik heb maar één zachte en vriendelijke opmerking aan jullie adres. Word nou toch eindelijk wakker en begrijp dat we al meer dan anderhalf jaar belazerd zijn met heel foute bedoelingen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.