Backing out.

Och kijk nu toch eens hoe goed en meevoelend onze demissionaire landsbestuurdertjes zijn. Geweldig hoe ze ons nu plotseling en nog wel vervroegd allerlei vrijheden – die ze ons natuurlijk nooit hadden mogen afpakken – weer toestaan. Volgens de Gooi en Eemlander blijft alleen de anderhalve meter overeind, je weet wel die eis die op geen enkele manier te handhaven is. Ik krijg nu sterk de indruk dat het clubje bezig is hem te smeren voordat iedereen in de gaten krijgt dat ze de boel al die tijd hebben belazerd. Ben jij een gezagsgetrouwe vaderlander, die vanaf het begin van deze zogenaamde pandemie –  die overigens helemaal geen pandemie had mogen zijn – keurig aan het handje van deze leugenachtige overheid hebt meegelopen, dan mag je nu opgelucht ademhalen in de alweer onterechte verwachting dat het nu eindelijk voorbij is.

Maar zo zit het helaas niet beste mensen. Deze gluiperige landsbestuurders zijn bezig zich tactisch terug te trekken, hoewel Rutte in zijn onmetelijke arrogantie gelooft dat hij voor de meerderheid van het Nederlandse volk geloofwaardig blijft. Dat gaat naar ik hoop wat tegenvallen.

Waarom trekken ze zich nu tactisch terug, waarom doen ze het volk van Nederland geloven dat het ergste voorbij is, dat we opgelucht adem kunnen halen, dat zij en zij alleen ons toch fantastisch door de kolkende oceaan van onzichtbare dreiging hebben geloodst. Weliswaar moet je niet al te goed hebben opgelet om dat inderdaad te geloven, maar je zult zien dat alle nieuwsmedia deze gladjanussen helpen en er voorzorgen dat veel mensen erin trappen zoals ze de hele corona periode gedaan hebben.

Maar dit is niet de werkelijkheid. In de werkelijkheid tot nu toe zijn er aan corona minder mensen gestorven dan in een jaar waarin een stevige griep langskwam. Ik weet wel dat jij dat niet mocht weten en ook dat griep in de afgelopen anderhalf jaar plotseling corona ging heten. Wat trouwens ook niet waar was dat was het verhaal van de vreselijke druk op de zorg.

In de achter ons liggende tien jaar Rutte is er bijna de helft van de IC capaciteit wegbezuinigd. Verder hebben ze alle ernstige IC-patiënten in een paar ziekenhuizen geconcentreerd. Dan lijkt het al snel erg druk. En tenslotte hadden de meeste overlijdens voorkomen kunnen worden als de broodnodige en ook beschikbare medicijnen als Hydroxychloroquine niet meteen aan het begin verboden waren.

Kortom, er is vals gespeeld en heel veel mensen die overleden zijn hadden gewoon genezen kunnen worden en zijn dus vermoord. Vermoord? Ja, vermoord met een doel namelijk angst zaaien. In Duitsland is aan het begin van de pandemie een regeringsdocument uitgelekt met de aanbeveling deskundigen in te schakelen on de angst onder de bevolking zo veel mogelijk aan te wakkeren. Tot mijn verbazing heeft dat daar niet voor een tsunami-achtige volksopstand geleid, maar ik begrijp dat ook eigenlijk wel. Onze oosterburen zijn door de eeuwen heen eigenlijk altijd gezagsgetrouwe burgers geweest en die krijg je niet zo gemakkelijk in opstand. Later is dat trouwens wel gebeurd, maar ja, toen had de vrees voor corona al zo stevig huis gehouden dat de Duitse regering gewoon kon doorgaan met hun valse plannen en dwangmaatregelen.

Wat gebeurt er op dit moment bij ons. Naar mijn inzicht wordt er een rookgordijn opgetrokken. Het is de laatste tijd prachtig warm weer, een omstandigheid waarbij met uitzondering van een kortdurende zomer diarree qua ziekte normaliter weinig aan de hand is. De toneelspelende leugenaars in Den Haag laten de teugels vieren en houden niet op via de media te laten weten dat het dankzij hun verstandige beleid steeds beter gaat en dat daardoor de strenge controlemaatregelen losgelaten kunnen worden (hoewel waakzaamheid natuurlijk moet blijven). En dat de aandacht kan verslappen en dat men ons wil doen geloven dat ze het allemaal zo goed hebben gedaan is niet alleen een grove leugen, maar ook een gevaarlijke leugen. Daarmee hopen ze straks, als de echte ramp zich begint te voltrekken, weg te komen. Ze kunnen dan roepen dat ze echt al het mogelijke hebben gedaan en dat ze niets begrijpen van wat er nu toch plaats vindt. Dat is niet waar, want dat weten ze best. Het was en is namelijk de bedoeling dat zij, ons demissionaire kabinet, net als alle volgzame regeerders op de wereld doen alsof de vaccinaties die er met behulp van nooit eerder vertoonde reclame technieken er bij het volk ingeramd zijn bescherming zouden bieden tegen wat er gaat gebeuren. In werkelijkheid zijn die vaccinaties voor al die mensen die zich erin gebben laten praten juist de levensgevaarlijk bron van ellende. Helaas is het een buitengewoon ingewikkeld verhaal. Ik heb in mijn eerdere blog “Tovenaarsleerling”, (lees het alsjeblieft terug) een en ander geprobeerd uit te leggen. Laat ik het hier eenvoudig houden. De vaccinatie is een tijdbom die de gluiperige bommenlegger de gelegenheid geeft om zover mogelijk weg te lopen als de bom afgaat. De ontsteking van die bom is al een aantal keren veel te vroeg afgegaan. Dat is de reden dat er voortdurend geen grondig onderzoek wordt gedaan aan de lichamen van overledenen na de vaccinatie en dat zijn er inmiddels heel wat.

Het echte ontstekingsmechanisme is echter de gewone griep die ongetwijfeld in het najaar weer langs komt. Dan zal bij vele gevaccineerden overal in hun lichaam het valse en gevaarlijke spike-eiwit als volkomen nutteloos wapen tegen de griep worden gemaakt, waardoor zich helaas in het lichaam van vele mensen een enorme auto-immuun strijd zal voltrekken die door weinigen gewonnen zal worden.

Is dit nu allemaal nieuws. Had nu niemand dit kunnen weten. Jawel, maar mensen zijn er niet mee bezig. Belangrijk om ons te realiseren is dat we hier te maken hebben met opzet met als doel een grote vermindering van de wereldbevolking. Ja, massamoord kun je dat ook noemen.

Het is misschien goed om enkele schokkende feiten nog even te memoreren.

  1. De techniek om op grote schaal een soort uit te roeien. Macfarlain Burnet ontwikkelde myxomatose een zichzelf uitzaaiend dodelijk vaccin voor konijnen, om de konijnenplaag in Australië op te lossen, wat voor 90% lukte. De resterende konijnen ontwikkelden immuniteit tegen de ziekte, waardoor konijnen opnieuw een nagenoeg niet te bestrijden plaag vormen. Deze Burnet was een vriend van de vader van Bill Gates een rijke advocaat in de VS. Beiden hingen de leer van de eugenetica aan een leer die de overtuiging probeert uit te dragen dat er veel minder mensen op Aarde moeten zijn en dat daartoe het manipuleren van ons genetisch materiaal niet alleen noodzakelijk is, maar ook is toegestaan.
  2. Onschuldige toeschouwers als we waren zagen we eerder nare infectie rampen gebeuren. Rampen die nu blijken kunstmatige vooroefeningen te zijn geweest voor wat men nu probeert te laten gebeuren: The Great Reset. Daar was bijvoorbeeld aids, de ziekte waarvan men ons deed geloven dat het de schuld was van homofiele mannen, maar wat in werkelijkheid een kunstmatig virus bleek te zijn dat inderdaad gemakkelijk overgedragen kon worden via de geslachtsorganen. HIV, aids dus, heeft heel veel slachtoffers geëist, maar gelukkig is de groep mensen die seksuele voorkeur hebben voor hun eigen geslacht er niet door uitgeroeid. In tegendeel. In Afrika waar de ziekte enorm heeft huis gehouden worden nu kinderen geboren die immuun zijn voor dat virus. De natuur blijkt ook hier de ontwikkelaars van smerige pogingen om bepaalde soorten uit te roeien te slim af te zijn. En zo hoort het ook. Oh ja, en dan zou ik bijna Ebola vergeten, een geslaagde proef met een dodelijk virus dat in West-Afrika ongeveer vijftig procent van de bevolking doodde. Allemaal zagen we de beelden op de tv een zagen we de moedige mannen en vrouwen volledig in plastic verpakt in de moordende hitte de zieken verplegen. Ook weer een ramp, maar wel door mensen gemaakt.
  3. De techniek die Burnet ontwikkelde om een zichzelf verspreidend dodelijk vaccin te ontwikkelen is intussen natuurlijk verfijnd en toepasbaar gemaakt voor mensen. Jammer of dom kan ik beter zeggen was het product nog niet helemaal uit ontwikkeld. Het oorspronkelijke plan dat de wereldelite had voor de zogenaamde Great Reset was eigenlijk gepland voor 2050. Ja, inderdaad dat is over negenentwintig jaar. De farmaceuten waren al jaren bezig met denken over het ideale zichzelf uitzaaiende dodelijke vaccin voor mensen, zulks in opdracht van de familie Rockefeller die van mening is dat er veel te veel mensen op onze Aarde rondlopen en die daar met de juiste technische middelen een einde willen maken. Een jaar of tien geleden schreven ze een plan hoe het moest gebeuren. “Lockstep” heet dat plan. Dat moet je echt maar eens opzoeken dan rijzen je de haren te berge. Goed, de Rockefellers gaven de opdracht aan de farmacie. Nou ja, die heeft natuurlijk niemand mogen lezen. Maar daar had je een heel nieuwe rijke die vanwege de vriendschap van zijn vader met Burnet eigenlijk al zijn hele leven ook van mening was dat er hier veel te veel mensen zijn, ja, inderdaad, Bill Gates. Bill is natuurlijk heel slim, anders had hij nooit zoveel miljarden kunnen verdienen dat hij zelfs bij de World Health Organisation precies vertelt wat ze doen moeten. Welnu, zeker weet ik het natuurlijk niet, want ze zijn wel zo slim dat ze mij niets vertellen, maar ik denk dat Bill, die inmiddels ook al in de zestig is, behoorlijk ongeduldig werd toen hij hoorde dat het plan pas in 2050 zou worden uitgerold. Waarschijnlijk dacht hij wel dat hij er dan zelf misschien niet meer bij kon zijn. Hoe dan ook, hij drukte denk ik erdoor dat het allemaal in 2030 zou beginnen, maar toen was hij nog steeds ongeduldig, dus riep hij dat het 2020 moest worden. ‘Nou ja beste Bill,’ zeiden een aantal farmaceuten, ‘dan kunnen we niet garanderen dat die paar miljard mensen helemaal ongemerkt vermoord kunnen worden. We hebben nu namelijk twintig jaar dierproeven gedaan met die vaccintechniek die jij wil gebruiken, maar dan moet je wel weten dat alle proefdieren al snel na de eerste injectie doodgingen. Als je ons nu vanwege jouw kippendriftige haast onder druk gaat zetten, dat zul je zien dat steeds meer mensen gaan merken dat je ze wil vermoorden. Dat geeft opstand en een boel gedoe. Maar ja, Bill zei: ‘Ik betaal, dus ik bepaal.’

Nou, dat is nu ongeveer het verhaal over de huidige stand van zaken zoals ik het zie. Samenvattend kun je zeggen: de mensen zijn bang gemaakt voor een helemaal niet zo gevaarlijk, maar wel kunstmatig virus dat opzettelijk de wereld in is gebracht. Door slimme reclame – en communicatietechnieken wordt de bevolking ertoe verleid zich te laten vaccineren met een vloeistof die eigenlijk geen vaccin is, maar een hightech moordwapen omdat ze denken dat ze dan beschermd zijn tegen dat helemaal niet zo gevaarlijke virus, waarvan ze door het reclame getoeter geloven dat het wel gevaarlijk is.

Ik denk dat ik er voor vandaag wel weer genoeg over heb geschreven, maar er komt vast wel weer een volgende keer, afhankelijk van hoe bezorgd ik mij over jullie allemaal maak. En ik denk ook dat ons kabinetje van valseriken langzaam voorbereidingen aan het treffen is om te vermijden dat ze straks de schuld krijgen dat ze zoveel ellende en zoveel doden hebben veroorzaakt. De titel: Backing out duidt dan ook op een geplande tactische terugtrekking

Tja, het echte probleem is dus die wereldelite. Die zou eigenlijk eerst zo’n lekkere beschermende – maar niet heus – injectie moeten krijgen, trouwens, Fentanyl mag wat mij betreft ook hoor, doe maar een hoge dosis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.