Kindermoord – adrenochrome

Toen ik onderstaand artikel las viel voor mij het laatste puzzelstuk op zijn plaats met betrekking tot de diepere reden waarom op dit moment onze wereld op een duivelse manier wordt geplaagd door mensen die vele trouwe onwetende burgers doen geloven dat er een verschrikkelijk dodelijk besmettingsgevaar is. Ineens doorzie ik het smerige plan. Ik beschrijf hier wat ik nagenoeg zeker weet dat erachter zit en het maakt me eerlijk gezegd doodziek van schaamte dat hetgeen hier wordt aangericht door mensen, mijn soortgenoten wordt gedaan.

Het onderstaande artikeltje vond ik op het internet. Niet lang geleden zag ik oud financieel topman Ronald Bernard over dit onderwerp volkomen emotioneel raken over wat hij zelf in dit opzicht had meegemaakt en waaruit hij zich uit walging en schaamte had moeten terugtrekken. Met zijn naam als zoek optie kun je gemakkelijk die interviews op het internet terugvinden. Nu ik echter onderstaand artikel las drong het hele plan echter pas goed tot me door.

Het Covid-19 project met de daarbij behorende vaccinaties is niet bedoeld om onze gezondheid te waarborgen. In tegendeel. Het project, uitgevoerd volgens het programma “Lockstep” van de steenrijke familie Rockefeller is bedoeld om ruim negentig procent van de wereldbevolking uit te roeien. Wat er overblijft zal door voortgaande genetische verminkingen bestaan uit domme werkslaven en weerloze leveranciers van feest-offervlees voor de elite.

Het is uitermate ellendig om te moeten zien wat de wereldelite met ons van plan is. Eerst dacht ik nog – dat zul je in voorgaande artikelen van mij ook gelezen hebben – dat wij, de gewone mensen, voor de elite van geen enkel belang zijn. Door het lezen van onderstaand artikel ben ik er me echter bewust van geworden dat wij worden gezien als het vlees van de keurslager voor hun feestbanketten. Daarom en daarom alleen hebben ze berekend dat ze genoeg hebben aan een kudde van een half miljard menselijk fokvee.

KINDERMISBRUIK DEEL 2: ADRENOCHROME

Naast de pedofiele praktijken, die nu in grote getale aan het licht komen, komt ook het meest vreselijke kindermisbruik in beeld: de kinderhandel, het martelen van kinderen en -nog erger- het offeren ervan.
Ik heb hier ongelooflijk veel moeite mee, want het is een afschrikwekkend onderwerp. En de beelden hiervan zijn ronduit afgrijselijk. Maar doordat ik de sluier -in de afgelopen maanden- telkens een beetje verder op kon schuiven, kan ik het nu min of meer onder ogen zien.

Denk niet dat dat wel mee zal vallen, en poets het vooral niet weg. Want het is een misdaad op wereldschaal, met 100.000-den medeplichtigen.

De drugs van de elite

Door deze Corona-crisis goed te analyseren en de duistere plannen van de wereldheersers te ontrafelen, kom je telkens uit bij de eerder genoemde groep globalisten, de Deep State, die nagenoeg allemaal (ook) met dit misbruik te maken hebben. Is het niet met de handel zelf, dan is het wel met de satanistische rituelen of het daaruit voortvloeiende ‘adrenochrome’: de drugs van de elite (in mijn woorden: het levenselixer van de duivel).

Volgens deze officiële telling zijn er in ieder geval 1 miljoen kinderen per jaar bij betrokken: https://bit.ly/31Q6f0d.
Maar veel schattingen gaan eerder richting de 8 miljoen, aangezien grote ‘leveranciers in de kinderhandel’ zoals Brazilië en andere Zuid Amerikaanse landen, China, Vietnam, Filippijnen en Afrika hier nog buiten zijn gelaten. Landen, waar de zwerfkinderen gewoon van de straat worden gerukt en in containers of treinen worden vervoerd. Of worden geronseld door zogenaamde ‘Foster Parent-organisaties’ die doen alsof ze goed voor de (vaak wees)kinderen zullen zorgen.

Dat dit ook in Nederland geen onbekend fenomeen is, kwam in 2017 nog in de krant, over Zwolle: https://bit.ly/3jDEzkZ (op het Satanisme en alle cirkels kom ik ooit nog wel terug).

Wat is adrenochroom

Adrenochroom is een stof die in het lichaam wordt aangemaakt door de oxidatie van adrenaline. Het is wat de “adrenaline-high” geeft die gepaard gaat met activiteiten met een hoog risico, zoals parachutespringen. Volgens de experts wordt deze stof aangemaakt en verzameld in het bloed als kinderen worden gemarteld. Dit bloed wordt ofwel gedronken ofwel via een bloedtransfusie toegediend. En sommige gebruikers ervan raken er zodanig verslaafd aan (mede omdat het de eeuwige jeugd belooft) dat ze 1 kind per dag nodig hebben.

Hier wat meer informatie

Een korte video over adrenochrome: https://bit.ly/3kB4pYa
Hoe het onder meer in China te bestellen is: https://bit.ly/34yRZL5
Recent gelekte documenten afkomstig van Duitse patriotten (en inmiddels al naar Russische en Amerikaanse ambassades gestuurd):
deel 1 https://www.bitchute.com/video/JpUm9CGFgfIQ/
deel 2 https://www.bitchute.com/video/AAaXsgVmJEdc/
Uit deze video’s blijkt dat er afnemers zijn in alle sectoren van onze samenleving: de adel, de politiek, de economie, het leger, artiesten en zo meer.

En voor diegene, die hier nog niet genoeg aan heeft, deze producer over de ernst van de zaak in (heel) Hollywood: https://www.facebook.com/ephrayim.odor/videos/10222081946653090

Het einde van de ‘gewone mens’ (2025)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.