Is er een plan?

Complotten, complotten en nog eens complotten. In het algemene nieuws wordt tegenwoordig alles wat niet strookt of zich verzet tegen de algemene inhoud, de op het eerste gezicht bestaande consensus, weggehoond, weggelachen. Wie meent uiting te moeten geven aan een twijfel of ongerustheid over alles wat er gebeurt, wat ons om zogenaamde veiligheids – of gezondheidsredenen wordt opgelegd, die wordt publiekelijk weggezet als complotdenker, aluhoedje, kortom iemand die spijkers op laag water zoekt of anderszins in ieder geval niet goed bij zijn hoofd is. Veel mensen houden daarom hun mond en spreken niet over hun gedachten en gevoelens betreffende de wereldgebeurtenissen, uit vrees anders belachelijk te worden gemaakt. Dat is niet alleen jammer, maar ook levens gevaarlijk.

Vlak voor de tweede wereldoorlog sprak onze vaderlandse regeringsleider van die tijd – de Geer heette de man als ik me goed herinner – de naar later bleek belachelijke woorden: “gaat u maar rustig slapen, de regering waakt over u.”

Ja, net wat je zegt, politici maken wel vaker blunders. Later stemmen we dan op iemand anders. Verder zijn ministers natuurlijk gehuld in de veiligheidsdeken van politieke onschendbaarheid. Raar vind ik trouwens die politieke onschendbaarheid. Jij en ik hebben geen onschendbaarheid. Als wij een fout of zelfs een misstap begaan worden we daar doorgaans keihard op afgerekend. Een politicus komt echter overal mee weg. Zou dat gebaseerd zijn op de volkomen fictieve veronderstelling dat politici het goed bedoelen, maar helaas niet altijd overzien waar ze mee bezig zijn bij ontbreken van een goed functionerende glazen bol? Ik vermoed echter dat het anders zit en dat politici er onder onze wetgeving vanuit kunnen gaan dat ze niet gestraft worden voor uitingen van een verderfelijk gedachtegoed. In het ergste geval worden ze de volgende keer niet meer gekozen.

Op een enkeling na – ik heb hen vaker genoemd, Pieter Omtzigt, Wybren van Haga, hoor ik in onze volksvertegenwoordiging niets anders dan meehuilen met de wolven in het bos. En ik heb ernstige vragen, vragen over de aanwezige kennis en informatie binnen onze volksvertegenwoordiging, vragen over de integriteit van het merendeel van de Kamerleden, vragen over het inzicht in de rampzalige processen die zich wereldwijd aan het voltrekken zijn. Ik kan er niet aan ontkomen om me af te vragen of onze volksvertegenwoordigers dom en blind zijn of misschien corrupt of erger nog, bedreigd. Het lijkt nog steeds alsof de door de noodwet monddood gemaakte Kamerleden menen dat ze maar ja en amen moeten blijven knikken, terwijl er een heel grote en levensgevaarlijke poging wordt ondernomen om ons elke denkbare vrijheid af te nemen. En als of dat niet genoeg is erg hard mee te werken aan het steeds dwingender opleggen van een vaccinatieplan dat niets met gezondheid te maken heeft, maar naar de mening van mensen die het weten kunnen, zoals Mike Yeadon, oud vicepresident van Farma reus Pfizer een poging is om negentig procent van de wereld bevolking uit te roeien. Wat is er aan de hand? De wereldelite, de Cabal, de Illuminatie, hoe je ze maar wilt noemen wil van ons af. We zijn met te veel, we zijn ongedierte, een plaag, we moeten worden uitgeroeid of tenminste in aantallen teruggebracht en ook aangepast tot nuttige slaafjes die wel plichten maar geen rechten hebben.

Dit gelooft bijna niemand. Zo slecht kunnen mensen toch niet zijn? Elk mens wil toch diep in zijn hart het goede? Dat denk je maar omdat je zelf nog geen vlieg kwaad kunt doen. Maar er zijn heel agressieve, zelfzuchtige, satanistische groepen. Onze wereldelite ca. 3000 mensen is zo’n groep. Zij zijn de oorzaak van elke oorlog elk conflict, waarin ze steeds beide zijden hebben gefinancierd, alleen maar om de winst op te strijken. Op die manier en natuurlijk met nog veel meer uiterst dubieuze economische trucs zijn ze erin geslaagd de hele wereld te bezitten, omdat de hele wereld zijn hele bezit als onderpand heeft gegeven voor elke lening die zij aan beide zijden van elke oorlog gaven. Ze bezitten nu alles. Veel meer schulden laten maken is niet meer interessant. Er is niets meer over van enige waarde dat als onderpand van enige betekenis zou kunnen dienen. Kortom, er is niets meer aan ons te verdienen. We zijn nu alleen nog maar lastig. Trouwens, welk belang moeten ze nu in vredesnaam hebben bij terugbetalingen. Het geld loopt hen kniehoog over de schoenen. Nee, het is tijd voor een nieuw spel. Het lijkt deze wrede satanisten – voor wie moord en mishandeling in satanistische rituelen een gebruikelijk vermaak is – nu eens leuk om een wereldregering te vormen. De tien procent van de bevolking die overblijft na de slimme actie met het kunstmatige coronavirus mag dienen als slaven of soms, als het erg leuk moet worden, als slachtoffers bij de satanische spelletjes.

Nou, nou, nou, Peter, wat een onzin. Hoe kom je erbij dat mensen zulke dingen kunnen doen.

Ik geef toe, het klinkt onwaarschijnlijk in jouw oren. Jij bent namelijk niet je hele leven al zo rijk dat je nooit hebt hoeven werken en dat je al jaren van pure gekte niet weet wat je nu weer moet verzinnen om nog maar ergens opgewonden van te raken. Daarom kun jij je dat niet voorstellen. Ik ben zelf natuurlijk ook niet in die positie, maar ik ben gezegend met een soms heel morbide fantasie. Mijn vader leerde me – ik heb het al vaker verteld – als je iets kunt fantaseren kan het ook bestaan.

Nou, denk daar dan maar eens over na.

Overigens is het niet de eerste keer dat een kleine groep probeert de mensheid te vernietigen.

De baas op Aarde van de Anunnaki, de buitenaardsen, die hier door middel van genetische manipulatie en zorgvuldig kweken van de beschikbare mensapen eerst handige slaafjes maakten om voor hen te werken is op een bepaald moment nijdig geworden op soortgenoten van hem, die maar doorgingen met het veredelen van die slaafjes, waardoor intelligente mensen ontstonden, eigenlijk net zo slim als zijzelf. Hij wilde dat niet – Enlil werd hij genoemd. Dat was trouwens het allegorische verhaal van die appel van de boom van goed en kwaad, wat neer komt op onderscheidingsvermogen, toch? Hij heeft een aantal woeste en vooral vernietigende pogingen gedaan om al het menselijke leven op Aarde kwijt te raken. Er waren hongersnoden, epidemieën, (waar doet me dat nou toch aan denken). Hij presteerde het zelfs om met atoombommen Sodom en Go Morra te vernietigen, waardoor er in het toenmalige Soemerië helemaal niets meer leefde. Tenslotte was er, heel effectief, de zondvloed. Door tegenwerking van enkele van zijn soortgenoten zijn toen niet alle mensen vernietigd, zoals je in het allegorische verhaal van Noach kun lezen.

Wat ik maar zeggen wil is dit: denk niet dat de bovenbazen van deze wereld jou goed gezind zijn, want daar hebben ze geen enkele reden voor. Jij betekent helemaal niets voor ze en op dit ogenblik willen ze jou en je familie en de meeste andere families gewoon kwijt. Dat is heel beroerd want ze zijn machtig. Bovendien zijn ze nu voortdurend bezig met hulp van de meest kruiperige, smerige politici jou te laten denken dat ze ongerust zijn over jouw welzijn en dat ze absoluut willen dat je beschermd wordt door zogenaamde vaccinaties tegen een virus waartegen ze alle andere goed werkzame geneesmiddelen verboden hebben(denken ze). Die vaccinaties zijn echter bedoeld om jou en je familie en vrienden natuurlijk op een ogenschijnlijk onverwachte, maar niet naar hun terug te leiden manier om het leven te brengen. Kan dat dan. Ja, als je eens wist wat er met vaccinaties en het knoeien met jouw DNA allemaal kan tegenwoordig, dan zou je weten dat het hele corona verhaal één grote leugen is en een manier van de wereldelite om alles in handen te krijgen zonder dat wij ooit nog op een irritante manier in de weg kunnen lopen.

Wat jij kunt doen?

Ongeachte de consequenties die ze om je oren slingeren:

  1. Niet vaccineren.
  2. Niet testen

Lastig als je alleen staat, maar als wij met genoeg medestanders zijn, zijn zij kansloos.

Het is misschien raar om in mijn tekst te lezen, maar ik denk al heel lang: als we het gevaar nu gekeerd hebben en de elite heeft deze slag verloren, dan moeten we ze al hun bezit af nemen en gewoon aan het werk zetten. Biologisch zijn het tenslotte mensen en wie weet wat we nog aan ze kunnen hebben als ze zich uiteindelijk op hangende pootjes bij ons aansluiten.

Onze grote pedagoog Jan Ligthart zei altijd: Bemoedig steeds, ontmoedig nooit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.