Fraude?

Tamelijk lang na de lijsttrekkersverkiezingen in het CDA hoor en zie ik nog steeds berichten dat er een luchtje aan die verkiezingen zat. Eerlijk gezegd was ik ook zeer verwonderd over de uitslag waarbij de gerenommeerde en altijd voor de benadeelde mensen opkomende politieke reus, Pieter Omtzigt met een heel klein verschil werd verslagen door de voor mij tot dan toe volkomen onbekende, maar naar nu blijkt zeer fanatieke meest schadelijke politicus ooit, Hugo de Jonge.

Zou het mogelijk zijn dat er in ons altijd zo rustige vaderlandje, waar we gewend waren aan politici waarmee je het niet eens kon zijn, maar die toch altijd eerlijk hun mening zeiden, dat er in ons – zoals ik zojuist dromerig schreef – rustige vaderlandje wij allemaal grotelijks voor de gek zijn gehouden.

Moeilijke vraag, vind ik ook hoor. Je krijgt de vinger er moeilijk achter. Zeker nu de onderzoeksjournalisten allemaal hun computers, schrijfpapier en pennen hebben moeten inleveren, terwijl hun monden voor de zekerheid dichtgeplakt zijn met Duck tape. Nu is het daardoor heel moeilijk om ergens achter te komen. Zelfs dingen die in het volle zicht gebeuren, zelfs daarvan kunnen we de achtergronden niet natrekken.

Wel zag ik dat de CDA leden met de telefoon hadden kunnen kiezen wie lijstrekker moest worden. Als ze dan op de foto van Omtzigt tikten kregen ze toch de melding: Bedankt voor uw stem op Hugo de Jonge. Oeps, dat hadden we vast niet mogen zien.

Ik moet zeggen dat ik Rutte eigenlijk tot het begin van dit jaar nooit op een duidelijke mening heb kunnen betrappen. Handige debater dat wel. Ziet echt kans om bijna elk debat in zijn voordeel te beslechten, ik bedoel dat de opponent dan uitgepraat is c.q. geen tegenargument meer heeft.

Van de week zag ik ook weer een prachtig staaltje van Ruttes ‘veeg ze van de vloer’ retoriek.Van Haga, die tegenwoordig nuttige en zeer noodzakelijke vragen stelt, is al weken bezig om zowel Rutte als de Jonge antwoorden op noodzakelijke vragen te ontlokken. Van Haga wilde antwoord op de vraag waarom alle al dan niet vals positieve besmettingsmetingen met een PCR test die daarvoor niet is ontworpen en ook niet deugt, toch hardnekkig besmettelijk en patiënt worden genoemd, terwijl ze dat in overgrote meerderheid niet zijn. Dit leidt tot verkeerd begrip en sterk overdrijven van de werkelijke situatie en daarmee tot onnodige en vaak draconische maatregelen.

Tot mijn stomme verbazing antwoordde Rutte dat de onderscheidelijkheid aangaande de corona meetresultaten door de mensen thuis niet begrepen zou worden. Met andere woorden: we zeggen gewoon dat het allemaal erg en verschrikkelijk en nog steeds gevaarlijk is anders begrijpen die stomme Hollanders het toch niet. Ik moet zeggen dat deze opmerking van Rutte voor mij eens te meer duidelijk maakte dat er een spelletje met ons wordt gespeeld, wat mij betreft een heel vies spelletje, nog afgezien van het feit dat het een wel heel grote belediging aan het adres van ons allemaal is. Wat denkt die vent wel, dat we achterlijk zijn?

Hoe dan ook, voor mijzelf heb ik vast gesteld dat incompetente meeloper Hugo de Jonge door verkiezingsfraude het vervelendste ministertje ooit geworden is en dat het buiten spel zetten van de volksvertegenwoordiging via een uiterst discutabele noodwet deel uitmaakt van een heel groot internationaal proces bedoeld om, zoals ik langzamerhand via vele bronnen heb vernomen, de wereldeconomie te resetten en de bevolkingsaantallen drastisch terug te brengen.

In de veehouderij noemen we dat ruimen.

We kunnen rustig naar de tv blijven kijken naar al het voorgeschreven eenzijdige nieuws, maar misschien moeten we toch maar iets anders kiezen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.