Begrijpen wat er gebeurt…

Gelatenheid is een gevoel waarvan ik vermoed dat het bij veel mensen heerst. Zo’n gevoel van: ik kan er toch niets aan veranderen, laat ik me maar aan de regels houden anders krijg ik moeilijkheden. Dat is naar ik veronderstel de reden waarom er op een winderige dag, buiten op straat mensen met mondkapje lopen. Ze doen alles om maar gehoorzaam mee te doen, want anders krijg je maar gezeur en opmerkingen. Vooral niet opvallen, gehoorzaam meedoen. Bovendien, hoor ik heel vaak zeggen, begrijp ik het toch niet. Die zegt dit en die zegt dat, maar je hoort toch in het nieuws dat er steeds weer nieuwe besmettingen bij komen en dat er steeds weer nieuwe patiënten in de ziekenhuizen komen.

Het allergrootste – en meest nijpende probleem is onwetendheid. Veel te veel mensen weten niet, begrijpen helemaal niet wat een virus is, wat een virus doet en op welke manieren je een verdediging kunt opbouwen die niets te maken heeft met echt volkomen nutteloze niet medische mondkapjes. Maar dat is niet het grootste probleem. Albert Einstein heeft eens gezegd: De wereld gaat niet ten onder door slechte mensen, de wereld gaat ten onder door goede mensen die niets doen.

Nu ben ik een bewonderaar van Einstein, maar in zijn uitdrukking zou ik het woord “goede” willen vervangen door “onwetende”, want het zijn de onwetende mensen die niets doen, omdat ze gewoonweg niet weten wat ze moeten doen en daarom bang zijn fouten te maken of zich belachelijk te maken. Eerder heb ik in dit weblog een blog geschreven onder de titel: ‘L ignorité est tres voisine de ‘l imoralité. Onwetendheid ligt vlak naast gewetenloosheid.

Maar wat weten dan zoveel mensen niet? Wel, heel veel mensen vragen zich niet af of dat Covid-19 virus waar de media elke dag bol van staan nu echt zo gevaarlijk is. Ze geloven gewoon dat het gevaarlijk is en dat je dood gaat als je niet oppast en dat je op de intensive care in een ziekenhuis terecht komt als je besmet raakt, want dat is toch in de zogenaamde eerste golf ook gebeurd en toen zijn toch zoveel mensen dood gegaan dat je op de radio en de TV en in de kranten niets anders hoorde en las.

Laat mij daarom maar eens een stukje inlassen dat komt van een Chnese wetenschapper die naar de VS is gevlucht en die een boekje open doet over het zogenaamd levensgevaarlijke corona virus.

Klokkenluider publiceert tweede paper: ‘Corona is biowapen’

in Mens en Dier 9 oktober 2020 14:00 6 Reacties

Li-Meng Yan, een Chinese viroloog en klokkenluider die naar de Verenigde Staten is gevlucht, heeft een tweede paper gepubliceerd waarin ze concludeert dat het nieuwe coronavirus een biowapen is dat opzettelijk is verspreid.

Sars-CoV-2, het virus dat Covid-19 veroorzaakt, is gemaakt in een laboratorium op basis van een variant afkomstig uit een militair onderzoekslaboratorium dat eigendom is van de Chinese Communistische Partij, aldus de viroloog.

Ze claimt ook dat het RaTG13-virus, dat voor 96 procent overeenkomt met het nieuwe coronavirus, door mensen is gemaakt. Het RaTG13-virus wordt gebruikt om te bewijzen dat Sars-CoV-2 in de natuur is ontstaan. Yan merkt echter op dat dit virus nog nooit is geïsoleerd of is gevonden. Het enige bewijs voor het ‘bestaan’ van RaTG13 in de natuur is de genoomsequentie die is gepubliceerd op GenBank.

De klokkenluider heeft ontdekt dat RaTG13 ‘meerdere ongewone eigenschappen’ heeft. Zo wordt beweerd dat het virus is gehaald uit uitwerpselen, terwijl het monster voor slechts 1,7 procent uit bacteriën bestond. Monsters van uitwerpselen bestaan normaal gesproken voor 70-90 procent uit bacteriën. Ten tweede zijn in het genoom van RaTG13 segmenten gevonden die toebehoren aan vossen, eekhoorns en andere dieren. China heeft bovendien al het bewijs van RaTG13 vernietigd.

Biowapen

Yan en haar collega’s vergeleken de zogeheten spike-eiwitten van Sars-CoV-2 en RaTG13 met die van andere coronavirussen en konden geen bewijs vinden dat ze in de natuur zijn ontstaan. Tenminste één van deze virussen moet door mensen zijn gemaakt, zeggen de wetenschappers in hun paper.

Hoewel het niet gemakkelijk zal zijn voor het publiek om te accepteren dat Sars-CoV-2 een biowapen is, aangezien er relatief weinig mensen aan sterven, voldoet het wel aan de criteria van een biowapen, zegt Yan. Dat het een biowapen is, staat volgens haar buiten kijf. “Sars-CoV-2 veroorzaakte wereldwijde paniek, verstoorde de sociale orde en verwoestte de economie. Het bereik en de vernietigende kracht van Sars-CoV-2 zijn ongekend,” besloot ze.

Wat we hieruit kunnen opmaken zijn twee dingen: Covid-19 is inderdaad door mensen gemaakt. Die mensen zijn bezig om in hun laboratoria strijdvirussen te maken die de halve wereld kunnen doden, maar het nu inmiddels al weer verdwenen virus is gebruikt als waarschuwing en angst aanjager. Het is wel kunstmatig, maar niet zo gevaarlijk als het waarschijnlijk had kunnen zijn.

Echt onbegrijpelijk is het niet dat het merendeel van de mensen niet begrijpt en dus ook niet gelooft wat er op het ogenblik wereldwijd gebeurt. Toch is er al eens eerder geprobeerd zoiets met ons uit te halen, maar niet zo geraffineerd als nu, dat moet ik toegeven. Toen, misschien kun je het je nog herinneren heette het SARS. Dat kwam ook uit China en daar liep toen ook de hele bevolking met mondkapjes op. In Nederland hadden we toen een man, Ab Osterhaus, een viroloog, die beweerde dat het een levensgevaarlijke ziekte was, die eraan kwam. Hij adviseerde de regering en dus ook de toenmalige minister van volksgezondheid, minister Klink, om per Nederlander twee vaccin injecties in te kopen. Dat deed minister Klink toen maar, want hij was flink geschrokken van de voorspelling van Osterhaus. Al snel bleek toen dat die ziekte wel meeviel. Nog niet zo lang geleden heeft de overheid 90 procent van al die vaccins vernietigd, want de Nederlanders hadden er geen gebruik van gemaakt. Later bleek dat die Osterhaus belang had bij die vaccin aankoop. Een familielid van hem zat in die handel. Die grap heeft toen honderden miljoenen gekost, en nu weer trouwens, want je kunt al die vaccins niet door de wc gooien. Dat zou veel te gevaarlijk voor het milieu zijn. Ze moesten allemaal vernietigd worden en dat is waarschijnlijk ook niet goedkoop geweest. Wat ik nu trouwens heel raar vind is dat onze overheid nu weer naar die zelfde Osterhaus luistert. Ik heb hem weer een paar keer op de TV horen vertellen dat er toch vooral weer veel vaccins gekocht moeten worden. Onze minister van volksgezondheid, Hugo de Jonge, die man met die rare schoenen, is het daar volkomen mee eens. Volgens deze minister kan de Covid-19 pandemie alleen gestopt worden als iedereen gevaccineerd is. Hij heeft trouwens ook familiebanden met vaccinproducenten. Zijn broer heeft een poos voor de farmaceutische firma Astra Zenica gewerkt en laat dat nou net die producent zijn waar Hugo voor driehonderd miljoen euro aan vaccins heeft besteld, terwijl dat vaccin helemaal nog niet getest is en dat niemand nog kan weten of het wel veilig is en of het werkt.

Natuurlijk zegt Hugo dat zijn broer al lang nier meer voor die firma werkt, maar een onderzoek doet in het Radboud ziekenhuis in Nijmegen. Wat hij er niet bij vertelt is dat ook dat onderzoek wordt betaald door Bill Gates. Maar goed, laat ik hier maar niet te lang over doorgaan. De meeste oplettende mensen weten intussen wel dat Hugo de Jonge waarschijnlijk vrij ernstig verstrengeld is in allerlei belangen die niet echt onze volksgezondheid bevorderen.

Dan kom ik bij het onderwerp vaccin. Bill Gates heeft vele miljarden geïnvesteerd in het ontwikkelen van een vaccin tegen het huidige corona virus, zegt hij. Wat hij niet gezegd heeft is dat hij ook meer dan zestig miljoen heeft geïnvesteerd in dat laboratorium in Wuhan, waar zogenaamd per ongeluk dit coronavirus is ontsnapt.

Nu kun je van Bill Gates zeggen wat je wilt, maar niet dat hij dom is. Ik zelf ben gelukkig ook niet dom. Ik ga dan ook nu even een gedachte opschrijven die ik gehad zou kunnen hebben als ik net zo’n doortrapte en uitgekookte geldverdiener als Bill Gates was. Ik zou dan namelijk het volgende bedenken:

  1. Ik laat een dodelijk besmettelijk virus ontwikkelen. We hebben al geoefend met Ebola in Afrika en met die zogenaamde Poliovaccins in India. Heel gevaarlijke virussen ontwikkelen dat kunnen we intussen wel.
  2. Tegelijkertijd ontwikkel ik een vaccin dat in ieder geval dat aller gevaarlijkste virus tegen houdt.
  3. Ik maak de domme mensheid angstig door eerst een iets minder gevaarlijk virus zogenaamd per ongeluk de wereld in te laten komen. Daarbij worden alle angstige geestjes in een noodtoestand door hun eigen overheid verlangend gemaakt naar mijn vaccin, waarbij ik en passant wat leuke dingetjes stop zodat de controle op wie gevaccineerd is en wie niet heel gemakkelijk wordt.
  4. Opstandelingen houd je altijd, maar verzet moet je breken. Wij, de hoge elite van de wereld weten wel dat je nooit dingen overhaast moet doen, maar ik moet altijd weer denken aan de bijbelse plagen, toen het Joodse volk uit de Slavernij in Egypte wilde ontsnappen. Daar waren toen 10 plagen nodig voordat die Farao door de knieën ging. Eerlijk gezegd heb ik nooit begrepen hoe die Joden dat toen geregeld hebben, maar met de tegenwoordige technische mogelijkheden is het wel te doen.
  5. Alle mensen mogen dus wat mij betreft kiezen: Ze laten zich vaccineren tegen het komende en zeker dodelijke virus en ik verdien miljarden aan de vaccins, of ze gaan dood en ik maak voor een prikje alles buit waarvan de eigenaren te dom waren om naar me te luisteren en dus – ach kijk nou wat zielig – overleden. Geen speld tussen te krijgen, zegt Bill.

Zo zou het ongeveer kunnen gaan, hoewel ik vermoed dat zijn plannetje nog een heel stuk gecompliceerder in elkaar zit en daardoor voor veel trouwhartige gewone mensen moeilijker is te doorzien.

Wat we dus nodig hebben is een onverwoestbare gezondheid, sterke en altijd beschikbare antivirale middelen die ons niet kunnen worden afgepakt door een collaborerende regering, zoals ons deze keer is gebeurd met Hydroxychloroquine, en vooral snappen wie de vijand is en een ondergrondse beweging organiseren die de elitaire pogingen om ons tot willoze slachtoffers te maken succesvol kunnen saboteren.

Is dit oorlogstaal?

Ja, nu je het zegt…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.