De coronabehandeling in Italië

Dit bericht kreeg ik binnen van Mees van Deth, een oude vriend die in Mozambique woont die het weer kreeg van een bekende van hem, Frans Huygevoort . Bron is volgens deze journalist het Italiaans ministerie voor volksgezondheid.

IN ITALIË IS DE BEHANDELING VAN HET CORONAVIRUS EINDELIJK GEVONDEN.

Italiaanse artsen negeerden de voorschriften van de WHO om geen autopsies uit te voeren op de doden die aan het coronavirus waren overleden. Ze ontdekten dat de dood niet was veroorzaakt door het virus, maar door een bacterie. Hierdoor ontstaan bloedstolsels in bloedvaten die ernstige trombose veroorzaken.

Italië verslaat de zogenaamde Covid 19.

De feitelijke doodsoorzaak is blijkbaar “gedissemineerde intravasculaire coagulatie”, in gewone mensentaal betekent dat: verspreide klontering van het bloed in de bloedvaten, wat volgens de Italiaanse artsen wordt veroorzaakt door bacteriën en om die reden met succes met antibiotica, ontstekingsremmers en anti stollingsmiddelen, bij voorbeeld aspirine, kan worden behandeld. Hieruit blijkt echter dat de ziekte slecht werd behandeld. Dit sensationele nieuws kwam van Italiaanse pathologen anatoom bij het uitvoeren van autopsies op  doden die het gevolg zouden zijn van COVID-19. Verder waren volgens de Italiaanse pathologen de IC behandelingen met intubatie nooit nodig. Om deze redenen werden in Italië de protocollen gewijzigd. Volgens deze Italiaanse bron werden deze feiten verborgen gehouden door de WHO. Overigens kenden de Chinezen deze remedie ook al en rapporteerden dat ze met deze organisatie geen zaken wilden doen. Het lijkt er sterk op dat door het optreden van de WHO veel oudere personen bedoeld vermoord zijn.

Hoe dit ook zij, het moet toch langzamerhand wel voor iedereen duidelijk beginnen te worden dat er met grote communicatieve vakkennis een wereldwijde verwarring is gezaaid die niet alleen geleid heeft tot angst, maar ook tot een diep ingrijpende afbraak van onze economie en laten we dan vooral ook niet de wellicht vaak dodelijke schade die is aangericht bij mensen die aan het begin van deze crisis wachtten op een ingrijpende en vaak levensreddende operatie. Dat moest allemaal maar wachten tot nader order en totdat de draconische en naar nu blijkt ridicule maatregelen opgeheven zouden worden, wat nog steeds niet het geval is. Zowel de maatschappelijke als de gezondheidsschade nemen nog steeds toe. Als we niet wisten dat het nu een politiek probleem is zou het onbegrijpelijk zijn.

Wat echter in deze hele kwestie een uitermate bedenkelijke praktijk lijkt te zijn geworden is de censuur die overal de kop op steekt. Ik had dit bericht eerder in zijn originele vorm op Facebook gepubliceerd. Goed, de leesbaarheid liet veel te wensen over, want blijkbaar was het in het Nederlands vertaald via een vertaalprogramma. Het laatste gedeelte van het bericht bevatte meer opiniërende toevoegingen die ik hier heb weggelaten, omdat ik van mening ben dat wie mijn bericht leest zijn of haar eigen conclusie wel kan trekken.

Hoe dan ook, toen ik een uur laten mijn Facebook pagina opende was het bericht verdwenen. Wel stond er een mededeling dat het bericht niet had voldaan aan de geldende richtlijnen.

Wat ook heel opvallend is, is dat alle media boodschappen uit één en de zelfde bron lijken te verspreiden. Noch in de kranten, noch in de radio-uitzendingen, noch bij de televisie programma’s hoor of zie je tegengestelde meningen. Alle boodschappen die ons via de media bereiken lijken bedoeld om de angst voor besmetting zo niet te versterken, dan toch in elk geval in stand te houden.

Omdat ik in het verleden me heb verdiept in communicatietechnieken zie ik dat er van het voortdurend benadrukken dat we “samen het virus gaan overwinnen” een bijna hypnotische invloed uitgaat. Eerlijk gezegd kan ik daarover weinig positiefs zeggen.

Door de eenzijdige berichtgeving, het dagelijks benadrukken van het aantal overledenen, die overigens lang niet allemaal aan dit virus zijn toe te schrijven, en door daarnaast censuur toe te passen op berichten en andere uitingen die het overheidsstandpunt kunnen ondergraven zijn wij, de Nederlandse samenleving in een zieke dictatuur beland. Een dictatuur die gesteund wordt door een haastig afgekondigde noodwet, waartegen ons parlement zich niet heeft verzet. Hiermee is onze wetgevende vergadering buiten spel gezet zolang het de regering belieft.

Gaat het nog wel goed komen met Nederland?

Ach, wie zal het zeggen. Ik ben een lastige eigenwijze man die antwoorden zoekt op vragen, eerlijke antwoorden graag. Oh ja, ik zoek medestanders met veel daadkracht die net als ik geen genoegen nemen met de volstrekt overbodige beperkingen die ons worden opgelegd.

En dat virus? Ach joh, dat is al lang weg. We lijden nu alleen nog aan inertie, massatraagheid. Het zal dus nog wel een poosje duren voor het weer leuk wordt hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.