Een georganiseerde greep naar de wereldmacht

Laat ik maar duidelijk beginnen. Ik ben een complotdenker. Iedereen zegt dat tegen mij als ik vertel wat ik van de huidige toestand op de wereld en van de zogenaamde dreiging van dat ene coronavirus vind. Voor de duidelijkheid, wat is een complotdenker: dat is iemand die in sommige – vaak ernstige situaties waarbij mensen ernstig in gevaar komen – van mening is dat er achter die hele situatie een organiserend brein of zelfs een organiserende groep zit, die voordeel denkt te halen. Een complotdenker hoeft niet de harde bewijzen aan te leveren van zijn gelijk. Wel is het belangrijk dat de stelling van de complotdenker aannemelijk gemaakt kan worden door meerdere veronderstellingen die een redelijk grote waarschijnlijkheid hebben.

Ik ben oprecht van mening dat hier en nu in deze crisis sprake is van een complot. Om tot een dergelijke mening te komen heb je enkele veronderstellingen nodig die de kwaliteit hebben van een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid. Ik noem er een aantal.

 1. De oprichter/eigenaar van Microsoft, Bill Gates besloot een aantal jaren geleden met zijn vrouw samen een stichting op te richten, de Bill en Melinda Gates stichting die zich zou bezig gouden met goede doelen, voornamelijk gericht op gezondheid.
 2. Om die reden werd genoemde stichting de grootste financier van de World Health Organisatie die geleid wordt door de Ethiopische arts Dedros.
 3. Toen Bill Gates zijn aandacht van Microsoft naar goede doelen verlegde was hij als op één na de rijkste man ter wereld goed voor honderd miljard.
 4. Goede doelen kosten geld en de meeste mensen dachten dan ook: prachtig wat die Gates doet, met honderd miljard moet wel iets te doen zijn. Sinds de bemoeienissen met de goede doelen is het vermogen van Gates echter met meer dan tien miljard gegroeid, wat er in mijn ogen niet uitziet als belangeloos geld uitgeven voor goede doelen.
 5. In tegenstelling tot Apple wordt Microsoft altijd veel vaker geplaagd door virusaanvallen. Om dit te voorkomen is doorgaans een abonnement op een programma dat de virussen als mede Phishing en malware vangt voor onze computers besmet worden. Een gedachte die mij maar niet los wil laten is dat a. abonnementen die altijd door moeten gaan een buitengewoon zekere bron van inkomen zijn en b. wie kan nu beter al die vervelende plagen voor de computer alsmede de verdediging er tegen maken dan de software leverancier zelf. Natuurlijk niet onder eigen dak, maar dat is vlug te regelen.
 6. Ik denk nu, natuurlijk niet in de termen die Gates vermoedelijk in gedachten heeft gehad, maar in een soort parallel stramien: ‘computervirussen zijn al jaren een riante bron van verdienste. Dat zouden biologische virussen toch ook moeten zijn. Goed, verder dus, de biologische virusvanger heet vaccin en er is veel geld mee te verdienen.
 7. In India nam de stichting van Bill en Belinda het polio vaccinatie programma over. De stichting werkte daar van 2000 tot 2017. Er werd een nieuw poliovirus geprobeerd. India heeft per slot van rekening heel veel praktisch rechteloze mensen door het kaste-systeem. Volgens een bron die ik op het internet aantrof werden 496.000 kinderen door verlammingen getroffen die men daar toeschreef aan de gebruikte vaccins. De stichting werd verzocht India te verlaten.
 8. Een grote investering werd door Gates ook gedaan in Wuhan. Op dertig kilometer daarvandaan ligt het enige Chinese biologische laboratorium dat ten dienste staat van defensie. Ooit is afgesproken binnen de Verenigde Naties dat chemische en biologische oorlogvoering nooit gebruikt zouden worden. Toch is China lang niet het enige land dat strijdvirussen ontwikkelt. In de VS, in Canada in Frankrijk en ongetwijfeld in Rusland, maar ook in ons land wordt gekeken naar deze strijdmiddelen zonder wapengekletter.
 9. Gates heeft zelf letterlijk verklaard dat hij ervoor wil gaan zorgen dat de hele wereld door vaccinatie vrij van ziekte wordt gehouden. Het is absoluut geen totaal uit de lucht gegrepen idee dat de huidige epidemie heel handig door de World Health Organisation, waarvan Gates de grootste financier is, is uitgeroepen tot een pandemie, waardoor alle regeringen door middel van een noodwet de parlementen goeddeels buiten werking kunnen stellen. De weg wordt op deze manier vrij gemaakt voor wereldwijde vaccinatie. En omdat er toch elk jaar wel een nieuw virus kan langskomen, al dan niet gestuurd, is een zeer profijtelijk abonnement toch een crimineel mooie mogelijkheid om nog veel rijker te worden.
 10. Bill Gates is niet de filantroop die hij voorgeeft te zijn. Hij is een gevaarlijke man met veel te veel op slinkse wijze vergaard geld, die nu een greep naar de wereldmacht doet. Bedenk daarbij dat behalve vaccins steeds kleinere en ingenieuzere nanotechnologieën gemakkelijk door een injectienaald gaan.
 11. Dat laatste is naar ik vurig hoop verre toekomstmuziek, hoewel ik er niet echt gerust op ben. Wel belangrijk is het te weten dat het verzwakte stukje DNA of RNA dat in een vaccin wordt gebruikt niet het grootste gevaar vormt, dat geeft alleen maar richting aan de immuunreactie. Het zijn de toevoegingen, de adjuvans, die de immuunreactie moeten versterken en die vaak bestaan uit giftige metaalzouten van bijvoorbeeld aluminium die ernstige bijwerkingen kunnen opleveren. Aan aluminium verbindingen worden wel hersen- aandoeningen toegeschreven tot tumoren aan toe.
 12. In ons land werd er bijna roet in het eten gegooid voor het prachtige wereldwijde corona-vaccin-plannetje. Een huisarts had van een prominente Franse collega een goed werkende kuur. Het hoofdmiddel Hydroxychloroquine werd onmiddellijk verboden. Later is gebleken dat de onderzoeksresultaten met betrekking tot dat middel vervalst waren. Maar dat kon iedereen weten, omdat het middel al zeventig jaar op de markt was. Het verbieden ervan was vals spel, bedrog dus, door de staat der Nederlanden. Dat heeft veel mensen het leven gekost tijdens een IC opname waar niet werd gedaan wat nodig was, omdat de uitvoerende verplegenden en artsen opzettelijk verkeerde informatie kregen.
 13. Tenslotte: je kunt je heel goed wapenen tegen virusaanvallen. De juiste vitamines en mineralen bij een gezonde voeding maken dat je geen angst voor virussen hoeft te hebben. En mocht je al een virus infectie oplopen dan staat een sterk immuunsysteem tot je beschikking als je tenminste niet voortdurend met een mondkapje je eigen afvalproducten binnenhaalt en door voortdurend reinigen alles waar je juist een sterker immuunapparaat van krijgt wegwast.

Misschien ken je die oude uitdrukking nog wel: Vieze varkens worden niet vet. Te grote reinigingsdrift maak je zwak en dat is niet goed. Je immuunsysteem moet elke dag oefenen in gevechten met tegenstanders, anders wordt het lui en laat allerlei gemene rotzooi binnen

Nou ja, vooruit, ik moet dit aan mijn lezers vragen. Wanneer denken jullie dat iedereen in dit land eindelijk in de gaten heeft dat we, samen met de rest van de wereld gewoon belazerd zijn uit winstbejag en misplaatste eerzucht?.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.