De waarheid?

Worden we nu door de overheid belazerd of is onze overheid zelf van mening dat het allemaal een ongelukkig toeval is. Het eerste deel van onderstaand bericht heb ik van het internet gehaald. Hierin wordt de Israëlische geheime dienst als bron geciteerd. Deze geheime dienst beschouw ik zelf als grondig en betrouwbaar.

De dodelijke epidemie van het dierenvirus die zich wereldwijd verspreidt, kan volgens een Israëlische biologische oorlogsvoeringsexpert ontstaan zijn in een laboratorium in Wuhan, in de in China centraal gelegen provincie Hubei, dat is gekoppeld aan het geheime biologische wapenprogramma van China. Het laboratorium is de enige verklaarde locatie in China die in staat is om met dodelijke virussen te werken.

Dany Shoham, een voormalige Israëlische militaire inlichtingenofficier die Chinese biologische oorlogsvoering heeft bestudeerd, zei volgens The Washington Post dat het instituut verbonden is met het geheime biologische wapenprogramma van Peking. Het meest geavanceerde virusonderzoekslaboratorium van China is het Wuhan Institute of Virology.

Bepaalde laboratoria in het instituut zijn waarschijnlijk, in termen van onderzoek en ontwikkeling, bezig geweest met Chinese [biologische wapens], althans in onderpand, maar niet als een hoofdfaciliteit van de Chinese BW-afstemming“, vertelde Shoham aan The Washington Times. “Het werk aan biologische wapens wordt uitgevoerd als onderdeel van een dubbel civiel-militair onderzoek en is ‘absoluut geheim’“, zei hij in een e-mail.

Dany Shoham heeft een doctoraat in de medische microbiologie. Van 1970 tot 1991 was hij senior analist bij de Israëlische militaire inlichtingendienst voor biologische en chemische oorlogsvoering in het Midden-Oosten en wereldwijd en bekleedde de rang van luitenant-kolonel.

China heeft in het verleden ontkend biologische biologische wapens te hebben. Het ministerie van Buitenlandse Zaken zei in een rapport vorig jaar dat het vermoedt dat China geheime biologische oorlogsvoering heeft verricht.

Coronavirussen (met name SARS) zijn onderzocht in het instituut en worden daar waarschijnlijk vastgehouden“, zei Shoham. “SARS is in het algemeen opgenomen in het Chinese BW-programma en wordt behandeld in verschillende relevante faciliteiten. Het is niet bekend of de reeks coronavirussen van het instituut specifiek is opgenomen in het biologische wapenprogramma, maar het is mogelijk,” zei hij.

Gevraagd of het nieuwe coronavirus mogelijk is gelekt, zei Shoham: “In principe kan uitwendige virusinfiltratie plaatsvinden als lekkage of als een onopgemerkte binneninfectie van een persoon die normaal gesproken de betreffende faciliteit verliet. Dit zou het geval kunnen zijn bij het Wuhan Institute of Virology, maar tot dusver is er geen bewijs of indicatie voor een dergelijk incident.

De uitbraak van het coronavirus (SARS-CoV-2) in België was op 3 februari 2020 een feit toen het virus werd vastgesteld bij een van de negen Belgische geëvacueerden die de dag ervoor met een vliegtuig arriveerden uit de Chinese stad Wuhan. De Belgen zaten in hetzelfde vliegtuig als de 15 Nederlanders die uit Wuhan zijn geëvacueerd.

Volgens de Belgische federale minister van Volksgezondheid Maggie De Block op 4 februari verkeerde de patient in goede gezondheid en vertoonde geen symptomen. Hij was op 15 februari 2020 weer volledig virusvrij.

Zes weken later zijn er per 15 maart 2020 689 Belgen besmet en 4 doden. In Nederland 959 besmettingen en 12 doden.

Bronnen: Brabosh

♦ naar een artikel “Israeli Expert: China Might Have Created the Coronavirus; Former IDF intelligence officer and expert on biological warfare suggests coronavirus no accident” van 9 februari 2020 op de site van Israel Today
♦ naar een artikel van Bill Gertz “Virus-hit Wuhan has two laboratories linked to Chinese bio-warfare program” van 24 januari 2020 op de site van The Washington Times
♦ naar een artikel van William Ebbs “Israeli Analyst Says One Coronavirus Conspiracy Theory Is Less Crazy Than You Think” van 27 januari 2020 op de site van CCN
♦ naar een artikel van Tyler Durden “Did China Steal Coronavirus From Canada And Weaponize It?” van 26 januari 2020 op de site van Zero Hedge
♦ naar een artikel van Justin Ling “The Wuhan Virus Is Not a Lab-Made Bioweapon; Conspiracy theories are spreading faster than the coronavirus itself” van 29 januari 2020

Ik denk dat er nu zoveel verwarring en ook grote bezorgdheid op de wereld is, dat de vraag wiens schuld het allemaal is waarschijlijk naar de achtergrond is geraakt. Mogelijk terecht, want we hebben wel wat anders te doen dan jij-bakken. Anderzijds zou het ook wel eens zo kunnen zijn dat als de bewuste Chinese laboratoria werkelijk de boosdoener zijn, dat ze dan ook het mogelijke antwoord kant en klaar op de plank hebben liggen. In dat geval willen we met grote spoed dat vaccin inplaats van heel veel gratis mondkapjes en handschoenen, toch?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.