Het wordt echt hoog tijd om wakker te worden en te snappen hoe wij door de klimaatleugenaars wereldwijd belazerd worden.

Insider waarschuwt dat HAARP ‘Bijbelse rampen’ zal veroorzaken om een ‘Nieuwe Wereldorde’ in te luiden.

april 4, 2023

De onderzoeksfaciliteit HAARP wordt door de globalistische elite gebruikt om het weer in de wereld te controleren, de agenda voor klimaatverandering te versnellen en schade toe te brengen aan vijanden, volgens ingewijden die de wereld waarschuwen dat de doodstraaltechnologie van Nikola Tesla door HAARP wordt gebruikt om de elite te helpen bij hun doel om de mensheid te onderwerpen, schrijft Newspunch.

Het Amerikaanse onderzoeksinitiatief HAARP is actief sinds het begin van de jaren negentig. Hoewel het project een aantal doelen heeft, wordt de bevordering van radiocommunicatietechnologie beschouwd als het belangrijkste aandachtspunt.

“HAARP is ’s werelds krachtigste, hoogfrequente zender voor onderzoek van de ionosfeer”, aldus een persbericht van de universiteit van Alaska.

“De exploitatie van de onderzoeksfaciliteit werd op 11 augustus 2015 overgedragen van de Amerikaanse luchtmacht aan de Universiteit van Alaska Fairbanks, waardoor HAARP kan doorgaan met het onderzoek naar ionosferische fenomenen via een overeenkomst voor coöperatief onderzoek en ontwikkeling op het land,” vervolgt de officiële release.

Maar tot zover het officiële rapport. Met meer en meer meldingen van bizar en onmogelijk weer over de hele wereld… is het de moeite waard om je af te vragen wat HAARP werkelijk van plan is.

Veel mensen in de buurt van de onderzoeksfaciliteit waarschuwen dat HAARP wordt gebruikt om het weer in de wereld te controleren en geopolitieke spanningen te manipuleren.

Een Roemeense generaal die vertrouwelijke toegang kreeg tot de faciliteit, beweerde later dat het High-frequency Active Auroral Research Program (HAARP) nooit is gesloten, maar in de loop der jaren voortdurend wordt verbeterd en opgewaardeerd.

Geo-engineering expert Gen. Emil Strainu besprak de gevaren van HAARP met leden van de Servische media. Hij noemde het het “wapen van de apocalyps” en vertelde journalist Dragan Vujicic dat het mogelijk kan worden gebruikt voor economische oorlogsvoering, klimaatverandering en bevolkingscontrole. HAARP had echter een goedaardige oorsprong als wetenschappelijk project om de eigenschappen en het gedrag van de ionosfeer te bestuderen.

“Het HAARP-systeem is sinds 1993 in bedrijf,” zei Strainu. “Het aantal antennes en zenders is elk jaar toegenomen, met meer dan 180 antennes en hoofdgeneratoren in gebruik. Vandaag heeft HAARP het hoogste vermogen in zijn geschiedenis en kan het overal ter wereld missies op afstand uitvoeren.”

Strainu legde drie hoofdrichtingen van geoengineering uit. De eerste is koolstofgeoengineering, die tot doel heeft koolstofdioxide uit de atmosfeer te verwijderen. De tweede is zonnegeo-engineering, waarbij wordt getracht de hoeveelheid geabsorbeerde zonnestraling die in de atmosfeer van de aarde terechtkomt, te wijzigen.

5G-straling veroorzaakt symptomen van het “microgolfsyndroom”, zo blijkt uit een studie

Militaire geoengineering, de derde richting, maakt gebruik van technologieën voor de wijziging van het milieu voor militaire doeleinden in de drie omgevingen – land, zee en lucht. Volgens Strianu lijkt het huidige probleem van de “klimaatverandering” te zijn veroorzaakt door dergelijke geoengineering-projecten die al tientallen jaren in het geheim worden uitgevoerd.

De krachtigste HAARP-installatie bevindt zich in Gakona, Alaska, die in 2014 werd gesloten en twee jaar later in 2016 onder de bevoegdheid van de Universiteit van Alaska Fairbanks (UAF) kwam. Strianu wees er echter op dat dit een dekmantel was van het Amerikaanse leger en de Central Intelligence Agency om de HAARP-operaties daar voort te zetten.

Strianu vertelde ook dat hij in de UAF HAARP faciliteit was en ontdekte hoe het wapen wordt gebruikt. Hij vertelde dat enkele van de toepassingen zijn: het veroorzaken van explosies die vergelijkbaar zijn met die van kernbommen; het wijzigen van het milieu en het veroorzaken van orkanen, tornado’s, waterhozen en tsunami’s in gebieden waar die normaal niet voorkomen.

Het wapen kan ook aardbevingen en vulkaanuitbarstingen veroorzaken door gebieden te stimuleren die gevoelig zijn voor dergelijke verschijnselen. Het kan ook hersengolven veranderen en het denken van mensen controleren.

Gezien de onthullingen van de generaal wijzen velen op de sociale media met de vinger naar HAARP voor het veroorzaken van de enorme aardbeving van februari 2022 die Turkije en Syrië trof. De ramp eiste minstens 54.387 doden.

Strianu is niet de enige die gelooft in het bestaan van een geo-engineering wapen. Zijn Roemeense collega, senator Diana Iovanovici Sosoaca, betoogde tijdens een toespraak in het Roemeense parlement dat de aardbeving in Turkije het gevolg kan zijn geweest van een geowapen dat de globalisten tegen Ankara hebben ingezet. Dat de Turkse president Recep Tayyip Erdogan de globalisten trotseerde, viel volgens de wetgever niet goed bij hen.

Sosoaca wees op het feit dat 10 landen hun ambassades sloten en hun ambassadeurs terugtrokken enkele dagen voor de gebeurtenis. En “tien seconden voor het plaatsvinden van de zogenaamde aardbevingen sloten de Turken deze (olie- en gas)pijpleidingen”.

Ze wees ook op de “150 naschokken van [de] verwoestende aardbeving, de tweede groter dan de eerste” als bewijs dat de bevingen kunstmatig van aard waren.” Ze voegde eraan toe dat geowapens “al heel lang bestaan” en “tot nu toe zijn gebruikt zonder al te veel slachtoffers te maken, waarschijnlijk voor experimenten.”

Stelling: COVID-19 vaccins installeerden Marburgvirus “ladingen” in menselijke slachtoffers; 5G-uitzendingssignaal zal het biowapen activeren en de volgende razende pandemie ontketenen

“Nu is het in de praktijk gebracht,” merkte de senator op. “Maar niemand had gedacht dat er mensen zouden moeten sterven – zoveel mensen en op zo’n vreselijke manier.”

Talrijke berichten op social media hebben beweerd dat HAARP wordt gebruikt om stormen en hittegolven te veroorzaken. Sommigen hebben zelfs gesuggereerd dat het wordt gebruikt als instrument om klimaatalarmisten te hypen en mensen ontvankelijker te maken voor klimaatlockdowns Erger nog, er wordt beweerd dat HAARP een middel is om de wereld te ontvolken.

Deze vernietigende beschuldigingen zijn prima facie bewijs van een opzettelijke aanval op Turkije door de globalistische elite met behulp van HAARP-technologie.

Er is nog meer bewijs dat HAARP als wapen is gebruikt. Volgens de bekende Braziliaanse natuurkundige Dr. Fran De Aquino wijzigt het volledig functionerende HAARP-netwerk niet alleen het weer en geofysische gebeurtenissen, maar kan het ook de ruimte en de zwaartekracht en zelfs de tijd vervormen!

Dr. De Aquino beweert ook dat HAARP het legendarische “Death Ray” wapen van Nikola Tesla gebruikt om het weer en natuurrampen over de hele wereld te beheersen.

Als u iets weet over Nikola Tesla, dan weet u dat de FBI hem voor zijn dood bezocht en duizenden pagina’s met ontwerpen en uitvindingen in beslag nam. Deze uitvindingen werden eigendom van de Amerikaanse overheid.

De hoogfrequente radiogolven van HAARP, die kunnen worden versterkt, gemoduleerd en gericht op bijna elke plaats op aarde, zijn gebaseerd op het meest geavanceerde werk van de legendarische uitvinder en visionair Nikola Tesla. Tesla werkte tientallen jaren aan een revolutionaire wapentechnologie die hij teleforce noemde: een krachtige, dodelijke doodsstraal die volgens Tesla de oorlogvoering voorgoed zou veranderen.

Recentelijk hebben bizarre aurora’s en verstoringen van landmassa’s de aandacht gevestigd op de mogelijkheid dat elementen van de HAARP-technologie zijn gewapend om Tesla’s vernietigende doodsstraal over te nemen, die werkt met de verspreiding van gerichte radiofrequenties om de bindingen die moleculen bij elkaar houden te verstoren met behulp van niet-lineaire effecten van intens uitgestraald vermogen.

Is het toeval dat er blauw licht aan de hemel werd waargenomen vóór de aardbeving in Turkije die zoveel verwoesting aanrichtte en zoveel levens eiste?

Al in 2009 liet het waarschuwingsteken van een HAARP-superwapen zijn handtekening achter op een piepklein Mexicaans eiland in de Golf van Mexico. Het eiland, Bermeja genaamd, was er de ene dag en de volgende dag gewoon verdwenen.

Misdaad tegen de mensheid: 5G is een systeem om wapens in te zetten, vermomd als een verbetering van de communicatie

Het mysterie is nooit opgelost. Hoewel de officiële verklaring “opwarming van de aarde” en stijgend water is, is de Golf in 2009 niet meetbaar gestegen, noch is de zeebodem gedaald.

Cleo Paskal, associate fellow bij het Royal Institute of International Affairs in Londen, merkt het volgende op: “In september 2009 werd gemeld dat het kleine eiland Bermeja, in de Golf van Mexico, niet meer te vinden was, hoewel het al eeuwenlang op kaarten stond.

“De Mexicaanse regering stuurde vliegtuigen en boten en gebruikte satellieten om te proberen het te vinden, maar het was verdwenen. En daarmee ook een grote claim van Mexico op de koolwaterstofrijke wateren van de Golf. Sommigen in Mexico zeiden dat de CIA duidelijk hun eiland had opgeblazen om hun belang te ondermijnen.

“Het antwoord van de Verenigde Staten was duidelijk: geen eiland, geen claim.”

Hoe handig. Verdampt met één druk op de knop?

Het eiland zou op onverklaarbare wijze zijn verdwenen. Of was het onverklaarbaar?

Toen het eiland ophield te bestaan, werden er vreemde verschijnselen gemeld in en rond de Golf van Mexico. Er vormden zich glinsterende regenboogwolken en er werd massaal chemtrail gespoten. Tegelijkertijd braken er mysterieuze draaikolken uit in de normaal zo rustige wateren. Nog vreemder was dat zeelieden in de buurt van Bermeja op de dag van de verdwijning melding maakten van bizarre lichtbrekingen in de lucht. Hun getuigenissen werden afgedaan als onbevestigde UFO-rapporten.

Toch zijn het energiescherm en de draaikolken duidelijke tekenen van HAARP-activiteit. Het soort activiteit dat niets te maken heeft met het analyseren van en experimenteren met de ionosfeer, maar alles met het manipuleren en controleren van de mensheid.

Deze op macht beluste cabal van miljardairs en politici heeft al lang plannen om de massa’s tot slaaf te maken, en nu doen ze hun zet.

Maar dankzij mensen die weigeren toe te geven aan hun hersenspoeling, mensen zoals u, krijgt de mondiale elite het veel moeilijker dan ze dacht. Blijf sterk. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.