Ik zou zo graag weer eens goed nieuws brengen…

Inderdaad, wat zou ik graag redenen hebben om goed nieuws en leuke boodschappen te melden. Helaas blijkt de kleine groep mensen op deze wereld die zich over hun economische veiligheid tot in lengte van jaren geen zorgen behoeven te maken voornamelijk te bestaan uit een groep moordzuchtige graaiers die de absolute overtuiging is toegedaan dat het in hun nadeel zou zijn als iedereen op deze wereld vrij, welvarend en gelukkig is.

Site logo image Frontnieuws Dr. Naomi Wolf: “Covid is een Globalistisch Biowapen” ontworpen om “De wereld langzaam te ontvolken” Frontnieuws jan 29 Het Covid-19 virus en de mRNA vaccins van Big Pharma vormen een biowapen, ontwikkeld door de mondiale elite in samenwerking met de Chinese Communistische Partij (CCP) om de westerse wereld langzaam te ontvolken, aldus Dr. Naomi Wolf, die deze week bij Steve Bannon aanschoof in The War Room, bericht Newspunch. Dr. Wolf hield zich niet in toen zij de ernst beschreef van deze gevaarlijke gifprikken die vreselijke interne schade veroorzaken en een onnoemelijk aantal westerlingen doden en verminken. Dr. Naomi Wolf: “Ik geloof, zoals u weet, dat dit een biowapen is. Ik heb verslag uitgebracht waaruit blijkt dat het wordt geproduceerd in samenwerking met de CCP, de IP en technologie gingen volgens SEC Filing 21 21 naar China.” Dr. Wolf wees erop dat China mRNA-fabrieken heeft geopend, maar zijn eigen burgers niet vaccineert met mRNA. “China heeft overal in West-Europa en nu ook in Noord-Amerika fabrieken geopend. Voor mij is het gewoon een langzame manier om de bevolking van Noord-Amerika en West-Europa te debiliseren of zelfs uit te roeien. En ik zie dat zeer conservatief en zeer geadviseerd. Ik vind het buitengewoon gevaarlijk en angstaanjagend dat ze dit nu promoten als een jaarlijks gebeuren. En natuurlijk gaan ze (FDA) het donderdag goedkeuren omdat dit adviescomité volledig in de greep is van de industrie.” Dr. Naomi Wolf en The Daily Clout hebben onlangs “War Room/Daily Clout Pfizer Documents Analysis Reports – Find Out What Pfizer, FDA Tried to Conceal” gepubliceerd. Dit volume bevat 50 rapporten geschreven door hooggekwalificeerde War Room/DailyClout Pfizer Documents Analysis Project vrijwilligers die de Pfizer documenten bestudeerden die op gerechtelijk bevel door de Amerikaanse FDA zijn vrijgegeven. Volgens het boek wist Pfizer tijdens de klinische proef dat zijn COVID-19 mRNA-medicijn op grote schaal schadelijk was, van mens tot mens kon worden overgedragen en zelfs bijdroeg tot sterfgevallen. Ondanks deze kennis hebben Pfizer en de FDA, bijgestaan door het CDC en de reguliere media, deze informatie onderdrukt en voorkomen dat mensen geïnformeerde toestemming konden geven voor de behandeling. “The Pfizer Reports eBook biedt een uitgebreide analyse van de primaire bron Pfizer klinische onderzoeksdocumenten aan het publiek. De rapporten tonen aan dat Pfizer tijdens de proef wist dat zijn COVID-19 mRNA-medicijn op grote schaal schadelijk was, van persoon tot persoon kon worden overgedragen en zelfs bijdroeg aan sterfgevallen,” aldus Amy Kelly, projectmanager van het Pfizer Document Investigations Team. “Mensen die dit medicijn namen werden niet volledig geïnformeerd over de schadelijkheid ervan voordat ze het kregen, dus een van de kernprincipes van de geneeskunde – geïnformeerde toestemming voor patiënten – werd op grove wijze geschonden.” “Het baanbrekende nieuwe boek zendt schokgolven door de criminele onderneming van Pfizer”, schrijft The Vigilant Fox in een bespreking van de ebook-documenten. Mr. Fox stelt verder “Vijfenzeventig jaar. Dat is hoe lang Pfizer en de FDA hebben geprobeerd om de Pfizer-documenten te verbergen voor het publiek – lang nadat zowat alle betrokkenen dood waren. Pas toen de gerenommeerde advocaat Aaron Siri een FOIA-zaak tegen de FDA leidde, beval een federale rechter dat de documenten binnen 108 dagen moesten worden vrijgegeven, dezelfde tijd die de FDA nodig had om de Covid-19 injecties goed te keuren.” Via The War Room.
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.