Kaufman Institute for Coincidence (KIC) launches nationwide ad campaign

Dit is een medische organisatie, een particuliere organisatie wel te verstaan. In hun advertentie gebruiken ze het woord ‘coincidence’ dat toeval betekent.

Wat ze eigenlijk zeggen als je de hele tekst van de advertentie leest is het volgende: Stel je voor, je hebt een medische behandeling gekregen van je arts en daarbij is toevallig iets onbedoelds opgetreden en daarvan heb jij nu last. Dat is natuurlijk heel vervelend en dat willen wij je nu helpen oplossen, zonder dat we de beschuldigende vinger naar je arts laten wijzen, want die heeft uiteindelijk allerlei toevallig optredende verschijnselen niet in de hand. Uiteraard heeft hij dat ook zeker niet geweten, laat staan bedoeld. Maar kom nou maar bij ons, dan helpen wij je weer in alle rust van die vervelende bijverschijnselen af.

Dit is tot nu toe het meest schijnheilige artikel dat ik gepubliceerd heb gezien. Iedereen met net iets meer intelligentie dan een willekeurige lantaarnpaal begrijpt natuurlijk onmiddellijk dat het over de zee van bijwerkingen en veel te vroeg gestorven slachtoffers van de Covid injecties gaat. Dit instituut presteert het echter om en passant te beweren dat die injecties die voor vaccinaties moesten doorgaan uiteraard een gunstig effect op iedereen hebben, maar dat er helaas soms een onbedoeld effect kan optreden, zoals ontsteking van de hartspier, bloedstolsels die hele bloedbanen verstoppen, geheugenverlies, herseninfarcten, kanker en noem maar op.

Het ziet er in de advertentie allemaal zo keurig en vooral menslievend uit. Ook moet door deze Kaufman jongens elk probleem dat door vaccinatie is ontstaan kunnen worden opgelost, beweren ze. Gut, waarom zit ik nu weer meteen die naam in het Nederlands te vertalen en denk ik als getrainde complotdenker dat de ene hand van medicaland, BigFarma, de mensen levens gevaarlijk ziek heeft gemaakt en dat de andere hand, medisch ondernemer Koopman… oh sorry Kaufman nu klaarstaat om al dan niet werkzame oplossingen uit de diep treurige misère aan te bieden. En waarom denk ik nu, door en door wantrouwige complotdenker die ik ben dat we hier te maken hebben met professioneel afgesproken werk waarvan vermoedelijk alleen welgestelde mensen gebruik kunnen maken.

Tja, waarom denk ik nu dat dit doorgestoken kaart is.

Omdat ik denk dat het dat ook is.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.