Invoering

Frontnieuws is een nieuwsbron die ik graag volg, omdat de boodschappen daar als regel haaks staan op wat de mainstream media on bieden, zodat ik in elk geval zelf kan kiezen wat mij logisch en waar lijkt

Dit is een nieuwsbrief gewijd aan het verduidelijken van actuele gebeurtenissen wereldwijd. Het zal worden gedaan op een manier die twijfel wegneemt, gebeurtenissen vereenvoudigt en de zaken die van belang zijn voor ons welzijn.

Er zijn verschillende factoren betrokken bij de strijd om de wereldmacht. De meesten van ons hebben de ervaring gehad om de ‘verborgen afbeelding’ in een andere afbeelding, in een kindertijdschrift, te ontdekken. Meestal wordt een landschap getoond. Het bijschrift luidt ongeveer als volgt: “Ergens op deze foto verborgen een ezel die een kar trekt met daarin een jongen. Kun je ze vinden?” Wat je ook probeerde, meestal kon je de verborgen afbeelding pas vinden als je naar de laatste pagina in het tijdschrift ging, die zou onthullen hoe slim de kunstenaar het voor ons had verborgen.

Als we het landschap bestuderen, realiseren we ons dat het hele beeld zo is geschilderd dat het echte beeld van binnen verborgen is, en zodra we het ‘echte beeld’ zien, valt het op als een gier tussen de mussen.

Zo creëren de schilders van de mainstream media (msm) op kunstzinnige wijze landschappen voor ons die bewust het echte beeld verbergen. We laten je zien hoe je de “verborgen foto” in de landschappen die ons dagelijks worden gepresenteerd via alle msm-formaten kunt ontdekken. Op deze manier kun je door de camouflage heen kijken – de ezel, de kar en de jongen die er al die tijd zijn geweest.

Niet op zijn plaats

Miljarden mensen zijn gefrustreerd en bezorgd over de onrust in de samenleving. Ze voelen dat er iets mis is, maar door de schilders kunnen ze er niet helemaal de vinger op leggen.

Misschien ben jij een van die personen. Er klopt iets niet, maar je weet niet precies wat. We blijven nieuwe leiders kiezen die trouw beloven alle kwalen van de samenleving een halt toe te roepen. Maar ondanks hoge verwachtingen en schitterende campagnebeloftes, verergeren deze problemen, ongeacht wie er in functie is. Is er een plausibele reden om te verklaren waarom dit gebeurt? Dat mogen we niet denken. We worden verondersteld te denken dat het allemaal toevallig en toevallig is, en dat we er daarom niets aan kunnen doen.

Er gebeurt niets per ongeluk

De Amerikaanse president Roosevelt (1933-1945) zei ooit: “In de politiek gebeurt niets per ongeluk. Als het gebeurt, kun je er zeker van zijn dat het zo was gepland”. Hij bevond zich in een goede positie om het te weten, aangezien hij 12 jaar lang president van de VS was.

Deze nieuwsbrief gaat over de planning en de duivelse genialiteit van twee machtscentra in de wereld, en hoe ze plannen hebben gemaakt om de mensheid tot slaaf te maken. We hopen dat het zaken zal verklaren die tot nu toe onverklaarbaar leken; dat het beelden scherp in beeld zal brengen die door de landschapsschilders van de massamedia zijn verduisterd.

Politici en intellectuelen voelen zich aangetrokken tot het idee dat gebeurtenissen worden voortgestuwd door een mysterieuze stroom van de geschiedenis, of per ongeluk gebeuren. Door deze redenering hopen ze de schuld te ontlopen als het mis gaat. Het meest effectieve wapen dat tegen de ware theorie van de geschiedenis wordt gebruikt, is echter spot en satire. Niemand houdt er immers van om belachelijk gemaakt te worden. In plaats van belachelijk gemaakt te worden, zullen de meeste mensen rustig blijven.

Zelfvoldane superioriteit

Met de leiders van de academische en mediawereld die deze spottende houding aannemen ten opzichte van de ware historische en actuele gebeurtenissen, is het niet verwonderlijk dat miljarden mensen, in een natuurlijke wens om niet naïef te lijken, de houding aannemen en de clichés van de opiniemakers herhalen . Deze personen, in hun poging om verfijnd te lijken, nemen de houding van zelfvoldane superioriteit van hun mentor aan, ook al hebben ze zelf geen 5 minuten besteed aan het bestuderen van het onderwerp machtspolitiek.

Degenen die geloven dat grote wereldgebeurtenissen het resultaat zijn van geavanceerde planning, worden uitgelachen – maar gebeurtenissen die ons lot bepalen, vinden plaats omdat iemand ze op die manier heeft gepland. In de eerste plaats volgen de meeste mensen hun leeftijdsgenoten, net zoals de meeste vrouwen die modetrends volgen. Tegen de stroom ingaan betekent een sociale outcast worden. Ten tweede hebben deze mensen in de loop der jaren een sterke emotionele interesse gekregen in hun eigen fouten. Hun ego’s zijn volledig toegewijd aan de toevallige theorie van de geschiedenis.

De meeste mensen zijn zeer terughoudend om toe te geven dat ze zijn opgelicht, misleid of een slecht beoordelingsvermogen hebben getoond. Als we het bewijs van een samenzwering die ons politieke, sociale, economische en religieuze lot van achter de schermen stuurt, inspecteren, zouden veel mensen gedwongen worden een leven lang verzamelde meningen te verwerpen. Er is inderdaad een persoon met een sterk karakter voor nodig om de feiten onder ogen te zien en toe te geven dat hij ongelijk heeft gehad, ook al was hij zo “goed geïnformeerd” over het gemanipuleerde nieuws. Veel mensen (in hoge functies bij de overheid, het bedrijfsleven en de financiën), zoals ik persoonlijk kan bevestigen, schudden hun hoofd en mompelen: “Ik dacht dat ik alles van de wereld wist”. Onthoud dat “sneeuw niet zwart is”, en de media hebben velen ervan overtuigd dat het zo is.

Verlangen naar macht

Iedereen weet dat er tirannen en dictators – zoals Adolf Hitler en Stalin en anderen – bestonden. Dat betwist niemand. De terreur en vernietiging die deze gekken de wereld hebben aangericht, worden universeel erkend. Al deze tirannen wilden de wereld veroveren. We weten dat.

Is het dan niet theoretisch mogelijk dat een miljardair in een penthouse in Manhattan, Londen of Parijs zou kunnen zitten en dezelfde droom zou kunnen dromen als Hitler of Lenin. Je moet toegeven dat het theoretisch mogelijk is. Julius Caesar, een rijke aristocraat wel. En zo’n man zou misschien een alliantie aangaan met andere gelijkgestemde mannen, nietwaar? Ceasar deed. Deze mannen zouden uitstekend zijn opgeleid, een enorm sociaal aanzien hebben en in staat zijn verbazingwekkend grote hoeveelheden geld bij elkaar te brengen om hun plannen uit te voeren. Dit zijn voordelen die Stalin, Lenin en Hitler niet hadden.

Het is voor de gemiddelde mens moeilijk om zo’n perverse machtswellust te doorgronden. De typische persoon wil alleen succes hebben in zijn werk, zich een redelijk hoge levensstandaard kunnen veroorloven. Hij wil in ziekte en gezondheid voor zijn gezin zorgen en zijn kinderen een goede opvoeding geven. Daar houdt zijn ambitie op. Hij heeft niet de wens om macht over anderen uit te oefenen, andere landen of volkeren te veroveren, of een koning of heerser te zijn. Hij wil zich met zijn eigen zaken bemoeien en van het leven genieten. Omdat hij geen lust naar macht heeft, kan hij zich moeilijk voorstellen dat er anderen zijn die naar een andere trommel marcheren.

Maar we moeten ons realiseren dat er door de geschiedenis heen Hitlers, Lenins en Caesars zijn geweest. Waarom zouden we aannemen dat er tegenwoordig geen mannen zijn met perverse machtswellusten? En als deze mannen toevallig miljardairs zijn, is het dan niet mogelijk dat ze mannen als Hitler en Lenin als pionnen gebruiken om de macht voor zichzelf te grijpen. Inderdaad, hoe moeilijk dit ook te geloven is, dat is tegenwoordig het geval.

Wat is politiek?

Politiek is het uitoefenen van macht. En deze macht is gebaseerd op rijkdom. In de politiek is geld de drijfveer en het doel is macht. Een politicus – hoe hoog in rang ook – is een dienaar van die macht. Laten we een voorbeeld nemen om dit te vereenvoudigen. De rijkste man van de stad is degene voor wie de burgemeester en de politiechef zeer respectvol zijn. Wat de rijke man zegt, is normaal gesproken wat er gebeurt. En dit voorbeeld kan worden “geknipt en geplakt” van een stad naar een stad, naar een natie en een regio, en vervolgens naar de wereld.

Wat is geopolitiek?

Geopolitiek staat voor geografisch. Het is de praktijk van macht gebaseerd op de geografie van een regio. Welke waarden heeft die specifieke regio? Het kan een haven zijn, een transportcorridor of natuurlijke hulpbronnen.

Dan is meer inzicht nodig op het gebied van geld en internationale financiën. Hoe is de mensheid tot deze huidige situatie gekomen, van een onevenwichtig mondiaal financieel systeem?

Privébezit bestaat al sinds mensenheugenis. Het huidige systeem is grotendeels gebaseerd op woeker – het uitlenen van geld tegen rente – wat alle grote religies hebben verboden. De bankiers kunnen vanuit het niets geld of krediet creëren. Dus degenen die de creatie van geld in het land kunnen beheersen, kunnen gemakkelijk de meeste aspecten van het leven in dat land bezitten en beheersen – van de sociale tot de economische, politieke en zelfs religieuze aspecten.

In dit verband kan het goed zijn om op te merken dat geld een zeer fundamentele tester is van het menselijk karakter. Geld zal de meeste mannen heel diep blootstellen, in elk aspect van het leven. Zelfs afgezien van het voor de hand liggende feit dat we geld nodig hebben in ons dagelijks leven, moet worden toegegeven dat het een zeer aanzienlijke kracht is.

Dit is allemaal bekend, maar minder bekend is het proces waardoor deze macht van geld onder de controle van een kleine groep mensen is gebracht. Als integraal onderdeel van die machtsovername heeft zich ook het proces ontwikkeld van het verkrijgen van volledige politieke controle over de wereld, beide samenwerkend.

Nu, deze nieuwsbrief is om u te informeren over hoe dit wordt gedaan. Belangrijker is dat alle actuele gebeurtenissen in de wereld beter worden begrepen, met dit als achtergrond. En je zult zien hoe onverklaarbare problemen en gebeurtenissen worden opgehelderd en begrepen, en de echte machthebbers en makelaars worden onthuld. Door gebeurtenissen als de verschillende oorlogen, financiële crises en andere alledaagse gebeurtenissen, zal men in staat zijn de waarheid te begrijpen. Gebeurtenissen van de afgelopen 2 decennia zullen worden toegelicht. Zoals 9/11, het Midden-Oosten, de financiële ineenstorting van 2008 en de naderende oorlog tussen Oost en West, en nog veel meer.

De powerbrokers hebben ons ervan overtuigd dat “sneeuw zwart is”. Dit is de perceptie die er is. We nemen je mee “achter het nieuws” en leggen de ware reden voor die specifieke gebeurtenis uit. We zullen je laten zien dat “sneeuw wit is”.

Conclusie

Om het heden te evalueren, is het belangrijk om het verleden te evalueren. Wat vandaag gebeurt, is gevormd door het verleden. Wat vandaag gebeurt, zal op zijn beurt de toekomst bepalen.

Onze nieuwsbrief zal vanaf januari 2016 2 nummers per maand hebben. Onderwerpen die aan bod komen, variëren van financiën, economie, geopolitiek, onderwijs, de wereldwijde handel in verdovende middelen en een onderwerp dat ‘rijken van de geest’ wordt genoemd. Daarnaast zullen we schrijven over de oorsprong van moderne financiën en de ware geopolitieke geschiedenis van verschillende landen, zoals de VS, Rusland, China, Groot-Brittannië, Afrika en andere kwesties met betrekking tot de opkomst van de financiële machthebbers.

Ik hoop dat deze nieuwsbrief u zal helpen bij het begrijpen van de wereld waarin we leven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.