Glibberig

Ja glibberig, een ander woord om het optreden van de twee kabinetten onder de – waarom was dat ook alweer – noodwet te omschrijven komt niet in mijn gedachten. Als ik vandaag weer lees dat uit de richting van het kabinet geluiden komen die het smachtende volk duidelijk moeten maken dat de grote versoepelingen eraan komen…glibberig. De focus moet meer gaan liggen op het welzijn van de bevolking en er moet zo min mogelijk inbreuk worden gemaakt op de grondrechten. Nou ja, en dat zouden ze dan menen? Nee, absoluut hoor, de focus moet niet meer liggen op de zorg. Die is namelijk afdoende om zeep geholpen. Een beetje slimme regeerder houdt dat uit het zicht.

Allemaal aalgladde slimmigheidjes mensen. Laten we maar eens even kritisch kijken wat er allemaal gebeurt en is gebeurd.

We gaan eerste maar even terug naar het begin. Weet iemand nog wie Rob Elens is, huisarts te Meyel. Die arts, die bovendien nog de extra kwalificatie van tropenarts mocht voeren, behandelde heel in het begin van de Covid-19 periode tien ernstig zieke patiënten bij wie de covid-infectie was vastgesteld met een combinatie van middelen. Ik noem ze nog even: Vitamine D, Zinkorotaat, Hydroxychloroquine en Azitromycine (een antibioticum). Als deze patiënten waren tachtig plus en allen genazen zij binnen een week. Deze trouwhartige arts was zo enthousiast, omdat hij terecht meende dat de dreiging van het zo gevaarlijk geachte virus hiermee afgewend kon worden. De Brabantse lokale televisiezender was er als de kippen bij om hem de gelegenheid te geven zijn verhaal op tv te doen. Hoop gloorde, de gevaarlijke ziekte uit China was te bestrijden met eenvoudige en beschikbare middelen. Daar werd om toen onbegrijpelijke redenen roet in het eten gegooid.

Rob Elens kreeg tot zijn stomme verbazing en verontwaardiging van de inspectie voor de volksgezondheid te horen dat Hydroxychloroquine niet mocht worden ingezet omdat het niet voor deze aandoening bedoeld was (off label, wat in medicaland eerder usance dan uitzondering is) en dat het bovendien zou het ernstige en gevaarlijke bijwerkingen hebben, wat een aperte leugen was.

Geheel verbouwereerd stuurde Rob Elens de volgende bejaarde patiënt met de zelfde aandoening dan maar naar het ziekenhuis waar hij, even als de meeste van later ingezonden patiënten overleed. Maanden lang is deze huisarts bezig geweest met boodschappen, petities aan onze rigide overheid om Hydroxychloroquine vrij te geven.

Ach, natuurlijk weet iedereen het nog wel. En natuurlijk is al heel lang voor mensen met verstand van geneeskunde duidelijk dat Hydroxychloroquine en later ook Ivermectine middelen zijn die mits tijdig ingezet in de meeste gevallen patiënten met de virale aandoening Covid-19 binnen de kortste keren kunnen genezen. Het middel is echter nog steeds door heel veel overheden verboden waardoor heel veel mensen onnodig gestorven zijn. Nou ja ik zeg eigenlijk liever vermoord. Ja, hoe moet ik het anders noemen als mensen sterven tijdens een ziekenhuisbehandeling waarbij de juiste toepassing van werkzame geneesmiddelen verboden is. Dat verbod op de twee genoemde middelen geldt hier in elk geval nog steeds.

Omdat het echter al zo lang duurt en omdat veruit de meeste mensen lang niet genoeg verstand van geneeskunde hebben om zich druk te maken over de hier boven beschreven details is ons vaderlandse volkje afgeleid door de eigen ongein. Ja inderdaad, afgeleid.

Mensen zijn bezig met zich te laten inspuiten met experimentele vaccins, waarvan al ruimschoots gebleken is dat dit nu juist levensgevaarlijk is, maar waarvan via de officiële nieuwsbronnen niemand gewag maakt. Er voltrekt zich inmiddels een ramp die zal leiden tot vele miljoenen doden en die zolang mogelijk verdoezeld wordt.

Iedereen is bezig met de eigen pleziertjes die dankzij de smerige truc met de QR-code die je de zogenaamde vrijheid terug geeft. De grote massa heeft niet in de gaten dat ze op weg is naar de slachtbank. Dat mensen sterven aan de bijwerkingen van de vaccins is geen ongelukkig toeval waarvoor alle wetenschappelijke zeilen worden bijgezet om de oorzaken weg te nemen. Nee, het is de bedoeling dat heel veel mensen sterven en dat er een kleine manipuleerbare wereldbevolking overblijft.

Ik weet het, wat ik hier eens te meer beweer klinkt zo onwaarschijnlijk dat bijna niemand het wil geloven. En weet je wat? Het simpele feit dat het zo onwaarschijnlijk is geeft de initiators van deze gruweldaad, de wereldelite, de tijd, de gelegenheid en de ruimte om hun smerige plannen uit te voeren, gesteund door de nationale leiders die allemaal in het World Economic Forum klasje van Claus Schwab zijn gebrainwasht. Ja inderdaad, Rutte en Kaag en Macron in Frankrijk en Merkel in Duitsland en nog een heleboel meer. Oh ja, zou ik bijna vergeten. Ik zag beelden van het W.E.F. clubje in Davos, want daar vergaderen ze altijd. Daar zag ik ook de lachende gezichten van Willen Alexander en Maxima en ik weet zeker dat ze niet alleen voor de thee kwamen.

Wat beweer ik nu? Wie me heeft gevolgd door de afgelopen twee jaar heen die weet het wel: we zitten veel te lang al te suffen en naar onze eigen kleine ongenoegentjes te kijken van oei nu is er een lockdown en nu moet ik me laten prikken anders mag ik niet…nou ja, noem de onbeduidende ergernissen maar op waarvoor je je gezondheid best wilt opgeven.

Zal ik nu eens schrijven wat ik er echt van vind, nou ja het klinkt niet heel vriendelijk, maar eerlijk gezegd ben ik dat punt ook wel een beetje voorbij, dus vooruit maar:

Stelletje stomme achterlijke egocentrische sukkels. Zie je dan niet dat je belazerd en bedreigd wordt, dat alles wat je dierbaar zou moeten zijn je wordt afgenomen in ruil voor een giftige troost lolly. Word in vredesnaam wakker en word kwaad anders hoeft het straks niet meer en oh ja, zou ik bijna vergeten: dan hoeft het voor je kinderen ook niet meer, want een toekomst als menselijk vee lijkt mij niet echt aantrekkelijk.

Je mag boos op me worden als je dit gelezen hebt, maar daarvan wordt het niet minder waar. Het is echter mijn diepste wens dat je eindelijk wakker wordt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.