Stoppen moet het nu!

[Nieuw bericht] Eindelijk! Medisch bewijs dat de covid-prik “moord” is

Alweer een uitstekend stuk uit Frontnieuws, een stuk waarop we zaten te wachten, een stuk ook dat een breekijzer zal kunnen vormen tussen alle mensen die graag gezond en gelukkig willen leven en de misdadigers die ons met giftige injecties willen doden en misvormen. Het mag en moet niet verder gaan. Lees hieronder het medisch wetenschappelijke bewijs dat vaccineren met de huidige zogenaamde covid-19 vaccins een helaas al vaak geslaagde poging tot moord is. Ten overvloede wijs ik erop dat alle meewerkende regeringen, dus ook de onze, schuldig zijn aan moord met voorbedachte rade. Lees vooral ook het desbetreffende artikel op de site van Dr Vernon Coleman, een arts die de waarheid trouw is gebleven.

Nieuw bericht op Frontnieuws   Eindelijk! Medisch bewijs dat de covid-prik “moord” is Door Frontnieuws Het is 22 november 2021 en dit is het moment waarop het prikken moet stoppen. Een paar uur geleden stuurde Darren Smith, de redacteur van het uitstekende The Light Paper, mij een paper uit het medische tijdschrift Circulation dat bewijst dat het covid-19 prikken experiment vandaag moet stoppen, schrijft Dr. Vernon Coleman. Finally! Medical Proof the Covid Jab is “Murder” Ik denk dat elke arts of verpleegkundige die na vandaag een van de mRNA covid-prikken geeft, te zijner tijd uit het desbetreffende register zal worden geschrapt en zal worden gearresteerd. Het vaktijdschrift Circulation is een gerespecteerde publicatie. Het is 71 jaar oud, de artikelen worden peer reviewed beoordeeld en in een onderzoek werd het beschouwd als ’s werelds nummer 1 vaktijdschrift in de categorie hart en bloedvaten. Ik citeer de laatste zin van de samenvatting die aan het begin van het artikel staat. Dit is alles wat ik, u – of wie dan ook – hoeft te weten. “Wij concluderen dat de mRNA-vaccins de ontsteking van het endotheel en de infiltratie van T-cellen in de hartspier drastisch doen toenemen en mogelijk een verklaring bieden voor de waarnemingen van verhoogde trombose, cardiomyopathie en andere vasculaire gebeurtenissen na vaccinatie.” Dat is het. Dat is de doodsklok voor de covid-19 mRNA vaccinaties. Het endotheel is een laag van cellen die bloedvaten en lymfevaten bekleden. T cellen zijn een type witte cel. We hebben altijd geweten dat deze spuiten experimenteel waren. Mijn video in december 2020, iets minder dan een jaar geleden, waarschuwde voor deze specifieke risico’s. Ik las een lijst voor van mogelijke bijwerkingen, officieel gepubliceerd door de Amerikaanse regering. Maar nu hebben we het bewijs van het verband. Van de mRNA-prik is bekend dat het mensen niet tegenhoudt om covid te krijgen. En het is bekend dat het mensen die het verspreiden niet tegenhoudt. Ik geloof niet dat iemand deze feiten betwist. En toch zijn er grote aantallen doden en gewonden gevallen onder mensen die zijn geprikt. Kijk naar het item “Updated: how many are the vaccines killing?” op mijn websites. Nu hebben we het bewijs om de vaccinatieprogramma’s te stoppen. In de studie die in Circulation wordt geciteerd, werden in totaal 566 patiënten tussen 28 en 97 jaar getest. Ze waren gelijk verdeeld over mannen en vrouwen. “Op het moment van dit rapport,” zegt de auteur, “houden deze veranderingen aan tot minstens 2,5 maand na de tweede dosis van het vaccin. Op zijn minst moet het gebruik van deze spuiten nu stoppen. Onmiddellijk, totdat er meer langetermijntests zijn gedaan. Als er nog journalisten waren in de mainstream media, zou dit nieuws een hoofditem zijn in alle tv- en radioprogramma’s en op de voorpagina’s van alle kranten staan. Godzijdank zijn er platforms met vrije meningsuiting, zoals BNT, die mij in staat stellen u dit nieuws te brengen. Ik zeg al een jaar dat deze prik een experiment is – dat zeker doden en gewonden zal maken. We hebben altijd geweten dat het experimenteren op mensen zonder hun volledige toestemming en begrip – na het bekendmaken van alle risico’s en mogelijke bijwerkingen – een misdaad is. Nu is het bewijs geleverd dat dit experiment moet stoppen. Als het experiment met de covid jab na vandaag doorgaat, weten we absoluut zeker dat dit geen medische behandeling is, maar een ruiming. Deel deze video alstublieft onmiddellijk met iedereen die u kent. Dank u. Hier is het volledige abstract gepubliceerd op 8 november 2021. Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.    

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.