De gepasseerde werkelijkheid

WO I: De eerste mondiale poging een conflict op wereldniveau zodanig effectief te krijgen dat er een wereldregering ontstaat. Een zwakke, min of meer parallelle bijdrage hieraan werd geleverd door de financiering van de Russische revolutie door de Rothschilds, al moet wel beschouwd worden dat de vorming van een sterk en autonoom Russisch blok. Een politiek blok dat duidelijk een eigen signatuur heeft is natuurlijk veel gemakkelijker een oorlog in te manipuleren dan een verdeelde en kleurloze massa zonder duidelijke en sterke machthebbers. WO I kan zonder moeite gezien worden als een noodzakelijke vooroefening en voorbereiding op WO II. De basis voor het conflict werd bij de vrede van Versailles gelegd door de volstrekt onredelijke eisen die aan Duitsland werden gesteld, waarbij de verliezer gestraft werd en in feite de opdracht kreeg alle schade te vergoeden, terwijl juist de verliezer door de oorlog totaal uitgeput en verarmd was. Vanuit de planning gezien geniale stappen om WO II voor te bereiden. Het onnozele geneuzel dat de Volkenbond heette was een slimme dooddoener voor alle gewone mensen die moesten geloven dat vrede op Aarde een gewenste toestand in de politieke wereldarena was, een opzettelijke misleiding.

De volgende fase in het streven naar de totalitaire wereldmacht verborg het gezicht niet, als we bedenken dat het streven van Hitler Duitsland: “Das dritte Reich” was en het doel had grotendeels een wereldhegemonie te vestigen. Ook hier waren de organisatoren weer duidelijk twee kanten aan het voorzien van middelen en redenen om oorlog te voeren en ook hier was het duidelijk dat het tweezijdig beschikbaar maken van de middelen om oorlog te voeren een duidelijke poging was om ervoor te zorgen dat alle deelnemend landen schulden opbouwden die opeisbaar zouden worden door de organisatoren, zodra de oorlog voorbij was, waardoor opnieuw een verschuiving van macht door opeisbare schuld in de handen van de organisatoren, het financierende grootkapitaal kwam. Ook na deze oorlog werd er met veel bombarie en lachwekkende plechtigheid een nimmer functionerende wereld omvattende organisatie gevormd, die voor het oog der vredelievende mens de vrede in de wereld moest bewaken, de Verenigde Naties, die nadien in feite niet anders hebben gedaan als al dan niet gewapend en gefinancierd door het grootkapitaal zich opstellen tussen strijdende partijen, overal ter wereld, die op een identieke manier door de zelfde financiers opgetuigde oorlogen en oorlogjes aan het voeren waren. Heraclitus zei weliswaar dat de oorlog de vader van alle dingen is, maar in elk geval is de oorlog de vader van het grootkapitaal, waarbij namen als Rothschild en Rockefeller wel erg in het oog springen.

En nu dan. Staan we nu echt aan het begin van de derde en finale wereldoorlog. Zal nu eindelijk duidelijk moeten worden wat het mensdom werkelijk beweegt en of een mogelijke bedoeling het tot wasdom komen van de aardmens door gezamenlijk gesteunde individuele rijping in wijsheid, gezondheid, kennis en bewustzijn is. En dat het leven van mensen op Aarde zich in een sfeer van samen voor allen zal moeten ontwikkelen, die op geen enkele manier kunstmatig kan en mag worden afgedwongen, of verzanden wij in slavernij en moeten we het project “mens” als mislukt beschouwen? De nabije toekomst zal het leren. Werkeloos toezien is echter geen optie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.