L’ignorité est tres voisine de l’imoralité.

Wie mijn blogs regelmatig leest zal zich deze kop herinneren. Vrij vertaald: de onwetendheid is de goede buur van gewetenloosheid. Zojuist kwam ik weer een treffend voorbeeld tegen van deze vandaag zo toepasselijke waarheid.

Degenen die vaccins nemen zijn schokkend onwetend over de criminele fraude achter Big Pharma.

Veel mensen lijken het zich niet te realiseren, maar bijna elke vaccinfabrikant die momenteel profiteert van Covid-19 vaccins heeft een lange geschiedenis van criminele fraude, omkoping, smeergeld en vervalste wetenschap. Dit feit is in de loop der jaren zelfs door de mainstream media aan de kaak gesteld. ABC News meldde bijvoorbeeld in 2010 dat AstraZeneca “illegaal het anti-psychotische medicijn Seroquel op de markt bracht bij kinderen en oudere patiënten voor toepassingen die niet waren goedgekeurd door de Food and Drug Administration”.

Het bedrijf AstraZeneca, wiens vaccins nu mensen doodt met bloedstolsels, werd betrapt op grootschalige omkoping en smeergeldconstructies om artsen te belonen voor het voorschrijven van het medicijn Seroquel voor off-label gebruik, wat betekent dat de Amerikaanse gezondheidsautoriteit het medicijn nooit had goedgekeurd voor dat gebruik. Zoals ABC News in 2010 uitlegde:

De regering beweert dat AstraZeneca opzettelijk het medicijn op de markt bracht – door smeergeld te betalen aan artsen – voor een verscheidenheid van ziekten waarvoor het nooit was getest, waaronder agressie management, Alzheimer, woedebeheersing, angst, attentie-deficit hyperactieve stoornis, dementie, depressie, stemmingsstoornis, post-traumatische stressstoornis en slapeloosheid. Het werd gegeven aan ouderen, kinderen, veteranen en gevangenen, die werden behandeld als “proefkonijnen”, volgens de waarnemend U.S. procureur voor het Eastern District van Pennsylvania, aldus ABC News.

Zoals altijd betaalt AstraZeneca een boete van 520 miljoen dollar – als “kosten van het zakendoen” – en gaat verder met zijn onethische praktijken en gevaarlijke medicijnactiviteiten, wat ons leidt naar 2021, wanneer het bedrijf de gegevens van de testresultaten vervalst en een dodelijk vaccin vrijgeeft dat al in minstens 25 landen is opgeschort.

Dit is business as usual in de farmaceutische industrie/vaccinindustrie, waar het altijd om winst boven mensen heeft gedraaid.

Zweden als bewijs: lockdowns beschermen niemand

Degenen die het vaccin nemen zijn schokkend onwetend over alle relevante feiten. Bijna iedereen die Covis-19 vaccins neemt, doet dit uit verbijsterende onwetendheid:

Zij hebben geen enkele kennis van de geschiedenis van crimineel gedrag door Big Pharma en denken dwaas dat de vaccinproducenten geïnteresseerd zijn in “veiligheid”.

Zij denken ten onrechte dat de gezondheidsautoriteiten deze vaccins hebben “goedgekeurd” na uitgebreide veiligheidsstudies en lange-termijn proeven. Dat is simpelweg niet waar. In werkelijkheid hebben de gezondheidsautoriteiten zoals onder meer de het Europees Geneesmiddelenbureau, EMA, “toestemming voor noodgevallen” gegeven voor vaccins als een experimentele interventie die niet is onderworpen aan langetermijn-veiligheidsonderzoeken.

Zij hebben er geen idee van dat het mRNA platform dat voor deze vaccins wordt gebruikt een nieuw, ongetest, experimenteel platform is om de lichaamscellen te kapen en ze te programmeren om niet-menselijke eiwitten te produceren. De gevolgen op lange termijn van deze bio-hacking van het menselijk lichaam zijn totaal onbekend.

Men is zich totaal niet bewust van de risico’s op middellange termijn van Antilichaam Afhankelijke Versterking (ADE), die een fatale hyperinflammatoire reactie kan veroorzaken bij blootstelling aan ‘wilde’ ziekteverwekkers.

Letterlijk iedereen die op dit moment Covid-19 vaccins neemt, doet dat in een verbijsterende mate van gevaarlijke onwetendheid. In werkelijkheid, willen de meesten van hen niets weten over vaccins. Ze willen eenvoudigweg verteld worden wat ze moeten doen, en ze geven de voorkeur aan blind vertrouwen in “gezaghebbende” bronnen.

Interessant is dat zelfs zeer intelligente mensen nog steeds ongelooflijk goedgelovig zijn als het aankomt op het blindelings vertrouwen in autoriteit. De meest establishment artsen en apothekers behoren tot de ergste, die blindelings geloven wat de gezondheidsautoriteit en de farmaceutische industrie hen vertellen.

Klokkenluider maakt videobeelden van gedwongen Covid-vaccins in Duitse verpleeghuizen openbaar – Advocaat: “We hebben te maken met doodslag, misschien zelfs moord”

Dr. Michael Yeadon, een voormalig Big Pharma hoofdarts, waarschuwt dat vaccins onderdeel kunnen zijn van een wereldwijd ontvolkingsprogramma. Zelfs mensen uit de hoogste regionen van Big Pharma waarschuwen de mensheid nu voor de werkelijke agenda hier. Zoals Frontnieuws heeft vermeld, waarschuwt de voormalige VP van Pfizer nu de mensheid voor het kwaad van Big Pharma en haar krankzinnige, criminele agenda om mogelijk de mensheid uit te roeien.

Uit dat artikel:

De voormalige Pfizer executive vertelde onlangs aan America’s Frontline Doctors (AFLDS) dat de Covid-19 ‘vaccinatie’-agenda puur “kwaadaardig” is, eraan toevoegend dat de “waanzin” rond de agressieve push neerkomt op “misdaden tegen de menselijkheid” met het doel van “massale ontvolking”.

Een van de grootste zorgen van Dr. Yeadon is dat de injecties pathogene prikkelvorming in de ontvangers teweegbrengen, wat uiteindelijk zal leiden tot “een overdreven immuunreactie, vooral wanneer de patiënt na de vaccinatie wordt geconfronteerd met het echte, ‘wilde’ virus.

Dr. Yeadon en AFLDS zijn het er over eens dat er absoluut geen behoefte is aan mRNA Covid-19 vaccins. Daarom waarschuwen zij iedereen die wil luisteren om zich onder geen enkele omstandigheid te laten injecteren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.