Tovenaarsleerling

Eigenlijk is het verhaal van de tovenaarsleerling een parodie op de geschiedenis van de ontwikkeling van de geneeskunde, maar meer in het bijzonder van de farmacie.

Disney maakte ooit een komische tekenfilm van de tovenaarsleerling die het huis moest schoonmaken terwijl zijn meester afwezig was. De leerling kan al een beetje toveren en heeft niet zo veel zin in het geestdodende schoonmaakwerk. Hij tovert een bezem die het werk doet en die zelf water haalt om de vloeren te schrobben. Maar dan loopt alles de leerling volledig uit de hand. Hij kan de bezem niet besturen en het tempo waarin emmers water binnen plenzen zorgt voor een dreigende overstroming en brengt hem tot verschillende wanhoopsdaden die de zaak allen maar erger maken. In het verhaal komt het op een voor de toehoorder bevredigende manier weer goed als de meester thuis komt en met enkele handbewegingen de hele smeerboel opruimt, waarna de leerling een flinke en ook verdiende reprimande krijgt. Het is een heel oud verhaal dat in zijn eerste vorm wordt toegeschreven aan een verhalenverteller, Lucianus van Samosata, geboren rond 125 n. Chr. in een stad in het tegenwoordige Irak. Het verhaal heeft vele vormen gehad en is op waarschijnlijk honderden manieren verteld, zoals wel vaker gebeurt met verhalen die een diepere betekenis voor ons hebben.

In mijn vorige blog heb je kunnen lezen dat de Australische geleerde Macfairlain Burnet de virale konijnenziekte Myxomatose ontwikkelde. Deze Burnet die, zoals ik in dat vorige blog al schreef een vriend was van de vader van Bill Gates, was een groot voorstander van een cotroleerbare mensheid. Om de parallel met de tovenaarsleerling te trekken. Zij, de trans-humanisten waren van mening dat de gewone alledaagse mensheid helemaal geen totale zelfbeschikking moest hebben. Sterke en vooral wetenschappelijk geschoolde mensen moesten het zijn die de kudde van het domme volk in de hand hield en – en dat is wat we nu zien gebeuren – de omvang van die kudde binnen de perken hielden. Nou de omvang van de door de trans-humanisten bedoelde perken is niet heel groot. Stel je even voor: op dit moment leven er ongeveer zeven en een half miljard mensen op de wereld in cijfers is dat 7.500.000.000. De transhumanisten, Bill Gates voorop, willen dat het aantal mensen op Aarde wordt teruggebracht naar vijfhonderd miljoen. In cijfers: 500.000.000. Als dat zou lukken moeten op de een of andere manier zeven miljard mensen verdwijnen.

Zij, die transhumanisten, willen dat bereiken door de zelfde techniek die indertijd op die konijnen in Australië, maar uiteindelijk in de hele wereld werd toegepast.

Eerlijk gezegd heb ik meer en meer het gevoel dat de wereldelite al jaren leeft in de overtuiging dat er twee soorten mensen zijn, namelijk zij als supersoort, het soort dat alles heeft en ook alles mag en dan wij, het soort dat in feite alleen maar ruimte inneemt, hun wereld bevuilt, nou ja, natuurlijk wel met allemaal dingetjes die ze ons eerst zelf hebben verkocht, waardoor ze zo rijk en blasé geworden zijn als ze nu zijn. Maar ja, dat doet er nu allemaal niet meer toe en wij hoeven trouwens ook niet te roepen dat het allemaal oneerlijk verdeeld is, want eerlijk mag dan het langst duren, maar de elite duurt het in ieder geval veel te lang. Intussen bezitten ze nagenoeg alles. Het enige wat er nog te wensen overblijft is een stille wereld waar niet op alle paradijselijke plekken massa’s plebs rondloopt en de sfeer en de atmosfeer verpest.

Dus: opruimen.

Recept?

Daar komt ie dan: Bang maken met een pandemie (snappen de meesten toch niks van en die het wel snappen sluit je buiten de communicatiekanalen).

Dan: vaccineren met de Australische techniek. Nou ja, het zijn natuurlijk geen konijnen, dus je moet ze wel beloven dat je ze juist beschermt, maar in werkelijkheid spuit je ze in met iets waardoor hun eigen immuunsysteem op hol slaat en ze tenslotte doodt.

Het enige wat je moet voorkomen is dat ze het te vroeg in de gaten krijgen. Dus, protesten hard de kop indrukken en intussen stevig de zorg afschalen. Belangrijk is dat ze moedeloos worden. Onderwijl doe je natuurlijk net alsof er hard gestreden wordt tegen het virus.

Ja, en nu komt het mooie. Aan al die dodelijke spuiten wordt natuurlijk grof geld verdiend, terwijl niemand, maar dan ook echt niemand erdoor geneest. Maar nu komt het mooie. Alle sukkels die zich hebben laten vaccineren en die niet meteen al dood zijn neergevallen (wat trouwens heel vervelend is, want dat zou een lelijke spaak in het wiel kunnen steken als ze helemaal niet meer afgespoten willen worden. Moeten we iets op verzinnen), die worden na verloop van tijd zelf asymptomatische verspreiders van ons virus. Op die manier kun je dus ook de meeste prikweigeraars bereiken.

Dus let even op: eerst ga je bewijzen maken, zogenaamd vaccinatiepaspoorten waarmee ze dan weer overal waar hun domme vermakelijkheden zich afspelen in mogen, om er nog zoveel mogelijk toe te krijgen zich te laten prikken. Intussen houd je de boel scherp in de gaten en als je merkt dat die asymptomatische infecties beginnen toe te nemen, dan kun je de stomme schapen laten geloven dat ze gewonnen hebben. Dan wordt er bijna nergens meer getest. Er wordt nauwelijks meer naar die paspoorten gevraagd en die maffe mondmaskers die toch al niks deden mogen ook af.

Daarna hoef je eigenlijk niets meer te doen. Ja, toch wel. Het rechtvaardigheidsgevoel van de grote massa moet bevredigd worden. Dan is het belangrijk om de nuttige idioten, de regerinkjes, die het plan zover hebben uitgevoerd door dwang toe te passen en te liegen tot ze zwart zagen, als een steen te laten vallen en ze voor de plotseling weer rechtvaardig geworden rechters te brengen en zwaar te laten straffen. In eenvoudige gemeenschappen kun je hier en daar een woedend volksgericht laten plaatsvinden. Dat helpt enorm om het publiek op je hand te krijgen. En die politieke figuurtjes die je vanaf het begin hebt laten geloven dat ze bij de grote mensen mochten horen? Nou, dat zijn de echte domoren hoor. Die zijn blijkbaar niet op de hoogte met het feit dat de echte schuldigen zich altijd achter de schermen bevinden en dat we al eeuwen zondebokken gebruiken als bliksem afleiders.

Nou ja, het lange verhaal kort, op deze manier decimeren we de wereldbevolking.

Nee, inderdaad het is geen sympathiek verhaal. Wel zijn er enkele troostrijke gedachten te vinden. Het verspreiden van dit virus dat ons DNA verandert in een virusfabriek kan inderdaad al snel zonder prikken dus door het gewone contact tussen mensen plaats vinden. Nu denkt de wereld elite echter dat zij buiten schot zullen blijven en dat ze ongehinderd hun lekkere satanische leventje kunnen voortzetten. Altijd weer blijkt de natuur echter sterker dan de leer. De natuur gaat er voor zorgen dat alles en iedereen, ook de elite wordt meegesleurd in deze boze opzet. Het leuke daarbij is dat ze zich aanvankelijk veilig voelen tot het te laat is. En dan?

Nou, herinner je je de aids epidemie die erg verwoestend is geweest in Afrika. Dat virus was ook gemaakt en weet je wat grappig is? In Afrika worden steeds meer kinderen geboren die immuun zijn voor deze ziekte, zoals het indertijd ook bij de konijnen gebeurde namelijk dat ze immuun raakten voor het myxomatose virus.

Er zijn heel wat schadelijke verwoestingen over de Aarde getrokken, te beginnen bij de zondvloed en dan door naar de epidemieën van pest en cholera en pokken en de Spaanse griep. Maar héé, heb je goed opgelet? We zijn er nog steeds.

Wat?

Ja, net wat je zegt: onkruid, onverwoestbaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.