Nieuws?

Dit artikeltje heb ik net geplaatst op Facebook, maar ik ben er niet zeker van dat de censuur het laat staan, dus zet ik het in arren moede ook maar hier, want dir moet zoveel mogelijk bekend worden

Langzaam wat mij betreft, te langzaam wordt duidelijk wat al die experimentele vaccins kunnen doen. Omdat het niet de bedoeling was dat die heftige bijwerkingen zo snel na de vaccinaties zouden optreden wordt alle narigheid gebagatelliseerd en ontkend. De bedoeling was dat dit soort narigheid pas zou optreden wanneer op een later tijdstip een wilde en dus natuurlijke versie van een coronavirus zou rondwaren en dat dan de gevaccineerde mensen dat een heroïsche strijd in hun lichaam zouden ontketenen, maar niet tegen het nieuwe virus, maar tegen de door het lichaam zelf overvloedig geproduceerde spike-eiwitten van het virus waartegen gevaccineerd werd, een vaak ongelijke strijd die gemakkelijk met de dood kan eindigen. Tenminste, als het de mensen net zo vergaat als de proefdieren die twintig jaar lang gebruikt weren om deze techniek te testen en die – ik zeg het aarzelend – praktisch allemaal stierven wanneer er een natuurlijke versie langskwam van het virus waartegen was gevaccineerd.Ik vermoed dat het veiliger is je niet te laten vaccineren. Testen heeft trouwens ook geen zin.Ik voeg even een artikeltje toe dat ik een paar uur geleden op Nine4News aantrof. Coronaprik kan tóch levensgevaarlijk zijn: ‘Hugo de Jonge, waar blijven de excuses?’in Mens en Dier 10 april 2021 06:00 113 Reacties Eind februari stelde Kamerlid Wybren van Haga (FVD) minister Hugo de Jonge kritische vragen over het coronavaccin. Hij confronteerde De Jonge met de sterfgevallen in verzorgingstehuizen vlak nadat mensen waren gevaccineerd. “Dat er mensen overlijden is één ding, maar dit lijkt te toevallig. Ik was benieuwd naar de verklaring,” zei Van Haga, die vervolgens de wind van voren kreeg.De Jonge beschuldigde het Kamerlid van het zaaien van paniek. “Je komt van alles tegen op social media en met name dit type verbanden wordt heel snel gelegd. Dat kan heel giftig zijn. Als in het hoofd van mensen gaat ontstaan dat vaccinaties gevaarlijk zouden zijn, dat je daar ernstige bijwerkingen door zou kunnen krijgen, mogelijk zelfs door zou kunnen overlijden, kan dat iets doen met de vaccinatiebereidheid.”Risico’s wel degelijk reëel De minister betichtte Van Haga ook van het doelbewust verspreiden van nepnieuws, foutieve informatie en complottheorieën. Inmiddels is gebleken dat de risico’s van de verschillende coronavaccins wel degelijk reëel zijn. Zo reëel dat het nationale vaccinatie-experiment is aangepast.Zo krijgen mensen onder de 60 jaar geen AstraZeneca-vaccin meer na meldingen over bloedstolsels en hersenbloedingen. Het Europees Medicijnagentschap (EMA) stelde deze week dat er een verband is tussen bloedstollingsproblemen en de AstraZeneca-prik. De Jonge wil dat de 60-minners een andere coronaprik krijgen ‘om gezondheidsrisico’s te voorkomen’.OverledenDie andere coronavaccins veroorzaken net zo goed bloedklachten. Het EMA meldde namelijk dat er iemand is overleden na toediening van het Janssen-vaccin. De persoon had trombose gekregen in combinatie met een laag aantal bloedplaatjes.Het agentschap heeft een onderzoek ingesteld. Er zijn vier gevallen gemeld van trombose in combinatie met een laag aantal bloedplaatjes na vaccinatie met Janssen. Drie daarvan waren in de Verenigde Staten.“Hugo, waar blijven de excuses?” vraagt Forum voor Democratie.Verwacht overigens geen excuses van de Haagse club. Ze doen het erom en ze hebben zwaar de pest in dat er nu al zoveel bekend wordt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.