The Borg II

Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik een liefhebber ben van sciencefiction, sterker nog, ik ben zelf auteur van twee sciencefiction romans en een aantal verhalen. Tegenwoordig moet ik echter steeds vaker denken aan die Star Trek serie waarin op de Enterprice – hoe weet ik niet meer – een vrouw terecht was gekomen die aanvankelijk door The Borg was aangepast. Zij voerde ook de naam ‘Seven of Nine’. Blijkbaar hoorde ze in de Borg structuur, waarbij alle leden lichaamsdelen hadden die vervangen waren door kunstmatige futuristisch aandoende apparaten. De aangepaste mensen die bij The Borg hoorden hoefden ook niet met elkaar te praten want ze waren deel van één groot bewustzijn, afkomstig van een wezen dat in het hart van het schip leefde en dat weliswaar nog een menselijk vrouwenhoofd had, maar verder uit allerlei futuristische levende machineonderdelen bestond. De Borg wilden alle beschavingen veroveren en aanpassen naar hun eigen bestaanswijze. Geen enkele van de ogenschijnlijk los van elkaar staande wezens in zo’n Borg schip had enige vorm van zelfstandigheid. Allemaal dienden ze het centrale doel, net mieren of bijen.

De ontwikkeling van de technische mogelijkheden gaan snel. Ik heb dan ook sterk de indruk dat de werkelijk beangstigende druk om allemaal maar gevaccineerd te worden eigenlijk helemaal niets – of in ieder geval heel weinig met gezondheidszorg te maken heeft. Op allerlei plekken heb ik het al vaker geschreven en ik merk dat steeds meer mensen die zelfde indruk met mij delen, de indruk namelijk dat de hele volstrekt onzinnige angstcampagne met het zogenaamd gevaarlijke Covid-19 virus – wat een in het laboratorium gemaakt virus blijkt te zijn – er alleen maar toe moet leiden dat zoveel mogelijk mensen zich laten vaccineren met een vloeistof die eigenlijk de naam vaccin niet mag dragen. Het zogenaamde vaccin is namelijk een eerste wereldwijd experiment om ons menselijk DNA, de drager van onze erfelijke eigenschappen, te veranderen. Voor alle vaccins – en het zijn er tegenwoordig tientallen – is nog nergens een permanente goedkeuring afgegeven. Alles wordt gedaan onder voorlopige goedkeuringen. Dat soort goedkeuringen behoort eigenlijk alleen gegeven te worden in nood en als er zo snel mogelijk iets moet worden gedaan. Dat is niet het geval en alle verantwoordelijke instanties weten dat ook heel goed. De druk vanuit de WHO en vanuit de oppermachtige farmaceutische industrie is echter zo hoog dat regeringen eigenlijk niet kunnen weigeren. Te weinig mensen realiseren zich echter nog dat er een gevaarlijk spel wordt gespeeld met enerzijds onze gezondheid en anderzijds onze vrijheid. Zeker is met deze nieuwe zogenaamde RNA techniek onze gezondheid in gevaar. Al meer dan twintig jaar probeert men al op deze manier vaccins te maken tegen coronavirussen. De experimenten hebben tot nu toe echter geleid tot bergen dode proefdieren. Toch zijn er voorlopige vergunningen afgegeven door de instanties die bedoeld zijn om ons te beschermen, om wereldwijd op alle mensen proeven te nemen met deze nooit op betrouwbaarheid geteste vaccins. Maar waarom toch deze kostbare operatie die notabene pas in 2023 kan worden afgesloten.  Overigens las ik zojuist in de berichtgeving die gelukkig ongecensureerd via het internet te volgen is dat er al enkele duizenden mensen na vaccinatie zijn overleden. Het aantal mensen met permanente gezondheidsschade na vaccinatie is echter vele malen groter.

Nu ik dit laatste schrijf realiseer ik me eens te meer dat het vaccineren in werkelijkheid zeker niet ten doel heeft ons tegen een ziekteverwekkend virus te beschermen. Producenten hebben trouwens toegegeven dat gevaccineerde mensen nog steeds ziek kunnen worden van het virus en dat ze ook nog steeds anderen kunnen besmetten. Ze voegen er dan aan toe dat die eventuele besmetting en de ziekteperiode die daar dan op kan volgen dan mogelijk minder heftig verloopt. Zoals iedereen met een beetje inzicht onmiddellijk begrijpt is dat een loze bewering. Er is niet eens een meer jaren onderzoek naar de effecten geweest.

Langzaam, te langzaam eigenlijk, wordt het voor steeds meer mensen duidelijk dat het hele Covid-19 verhaal op een grote leugen berust. En als je nu een eenvoudig mens bent en je begint dat ook door te krijgen, dan zou je misschien denken dat het hele verhaal bedoeld is als een grote winstpakker voor de farmacie. Dat is het natuurlijk ook wel. Sommige farmaceuten, zoals Astra Zenica hebben zo gulzig toegehapt in het begin van de zogenaamde pandemie dat ze niet eens kunnen leveren wat ze al betaald hebben gekregen, maar zo eenvoudig is het helaas niet. We hebben nog het World Economic Forum onder leiding van de Zwitserse ingenieur Klaus Schwab, een gezelschap waarin zich regelmatig Nederlandse politici laten zien, maar ook onze koning en koningin zijn er graag geziene gasten. Deze club is verantwoordelijk voor de belachelijke en draconische anti-corona maatregelen, die geenszins ten doel hebben de ziekte in te dammen of ons volk tegen besmettingen te beschermen. Het werkelijke doel van al die verschrikkelijke maatregelen is de economie zodanig te ontwrichten dat alle kleine zelfstandige ondernemingen failliet gaan en ofwel verdwijnen, ofwel voor een bodemprijs kunnen worden overgenomen door de grote multinationals. Ook wil deze club toe naar een geldloze maatschappij. Credits moeten het geld vervangen. Ze zijn veel gemakkelijker controleerbaar dan geld. Het zwarte circuit zal geheel verdwijnen, althans dat is de bedoeling. Nu kom ik echter toe aan de derde en meest verfoeilijke dubbele bodem van deze hele valse pandemie.

Veel te weinig mensen weten of begrijpen nog wat er tegenwoordig allemaal via injecties kan worden toegediend. Daar wordt trouwens ook weinig ruchtbaarheid aan gegeven, want anders zou zich waarschijnlijk bijna niemand laten vaccineren. Maar even op een rijtje zetten wat er nu als zoal kan

  1. Met een RNA-vaccin kunnen veranderingen in ons DNA, onze erfelijke eigenschappen worden gemaakt. We hebben al gezien dat er tamelijk veel mensen overlijden of blijvend letsel overhouden aan de huidige vaccins. We weten dat Bill Gates, die Microsoft groot maakte altijd in elke nieuwe Windows versie behoorlijk wat bugs had zitten die dan via updates gerepareerd werden. Vervelend was dat trouwens wel. Nu is Bill wereldwijd de grote promotor van het vaccineren om boven beschreven doelen te bereiken. Opnieuw zitten er fouten in zijn haastig gemaakte en slecht geteste producten. Helaas gaat het nu echter niet om computer ongemakken, maar om doden en gewonden, maar dat schijn de grote man weinig te deren.
  2. Misschien herinner je je nog wel dat een Groningse hoogleraar, Ben Feringa, tot ieders enthousiasme de Nobelprijs won voor zijn uitvinding op het gebied van de nanotechnologie. Het betreft een karretje dat uit slechts enkele moleculen bestaat en dat van buiten af door middel van elektronische signalen kan worden aangestuurd om waar dan ook in het lichaam zijn lading af te leveren. Mooi, zul je denken, dan kunnen bijvoorbeeld heel gevaarlijke en agressieve kankermedicijnen heel precies op de plek waar ze nodig zijn worden gebracht en wordt veel bijwerking en nevenschade voorkomen. Ja, zeg ik dan, dat kan ook en dat is mooi. Maar er kan nog veel meer. Door middel van zogenaamde chemtrails die via vliegtuigen in de atmosfeer worden verspreid kunnen we van alles binnenkrijgen dat met geïnjecteerde nanokarretjes op plekken kan worden gebracht waardoor we gewillige en gehoorzame meelopers worden en vooral braaf zijn en nooit vervelend gaan lopen demonstreren en zo. Trouwens, als alle bereide voedingsproducten van de grote multinationals komen weten ze vast ook wel speciale voorraden voor die bestuurbare karretjes mee te geven. En die besturing? Hoorde ik nou laatste niet dat er zoveel protesten zijn tegen dat 5G net. Kan ik me voorstellen, want met nog een klein stukje verder perfectioneren veranderen we allemaal – als je tenminste zo dom bent om je te laten vaccineren in…ja hoe zal ik het noemen…och nu moet ik ineens weer aan The Borg denken. Nou ja vooruit je kunt dan bijvoorbeeld hier in Huizen – de getallen moeten wel hanteerbaar zijn – zo maar veranderen in HU4798van514580. En als je dan ergens binnenloopt verschijnt dat nummer ook op de aanwezige monitoren en wordt uiteraard precies geregistreerd waar je dan bent, hoe laat je er bent en wat je er doet of wat je meeneemt of juist brengt. Helemaal automatisch. Ja, ook als je ergens ongewenst gedrag vertoont. Dat is dom, dat kost je credits. Eigen schuld.

Nou, wordt me dat geen fantastische wereld?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.