Als het leger de H.A.A.R.P. SPEELT

Alex Hunter • Boek • paperback

Dit boek gaat over H.A.A.R.P.
High-frequency Active Auroral Research Program

Wat ben ik toch altijd weer blij te merken dat ik een nieuwsgierig mens ben. Heb ik dan alles in de gaten? Nou, nee, dat is niet te doen, maar als je net als ik in de gaten heb gekregen dat de hele wereld in de ban is geraakt van een leugen – nee, geen leugentje om bestwil, maar een greep naar de wereldmacht in ons nadeel – dan ga je op meer dingen letten. Hier is er een die niets met muziek te maken heeft en daardoor verbazend lelijk gaat klinken.


Hier zijn een paar willekeurige grepen uit de inhoud van dit boek.

In het jaar1988 zond men een episode uit op televisie van Star Trek The Next Generation,
Deze episode was getiteld:”The Arsenal of Freedom.”
Het ging over een zekere Kapitein Picard van de Enterprise die werd gestuurd naar de Lorenz Cluster om te gaan kijken hoe het met de USS Drake ging, die op zijn beurt, weer was uitgezonden op een missie, om vast te stellen, waarom plotseling al het intelligente leven op de planeet Minos verdwenen leek te zijn.
Kapitein Picard ontdekte op Minos een automatisch wapen, met een holografische vertegenwoordiger in het computersysteem, die beweerde dat het wapensysteem het neusje van de zalm was, en éénmaal geactiveerd, onoverwinnelijk. “Het is het perfecte vernietigingssysteem “ zo liet de holografische vertegenwoordiger trots weten.
Toen de verschrikkelijke waarheid, over wat er met de bewoners van de planeet Minos gebeurd was, tot Kapitein Picard doordrong, kon hij alleen nog uitbrengen: “ Té perfect, jullie arme onnozele sukkels, jullie eigen creatie heeft jullie vernietigd!!

Dat, het hier bovenstaande stukje fictie is, snapt u zonder verdere uitleg. Een wapen dat in z`n uppie de hele planeet verwoest?

Ach kom op hé! Dat kan toch helemaal niet!?
O nee?, denkt u dat?

Mag ik u dan uitnodigen om een flinke dikke jas aan te doen, want het wordt koud, we gaan namelijk straks naar Alaska , waar bovenstaande fictie, en hedendaagse technologie, als twee werelden, met een enorme klap, met elkaar in botsing zijn gekomen.
De werelden van feit en fictie.
In Alaska en in Puerto Rico, plus op nog een aantal plaatsen in Noorwegen, en op ook nog minstens één plaats in Rusland, staan deze helse machines opgesteld op onze eigen moeder aarde.
Ja, ja, dat tuig bestaat écht!

De regeringen van alle landen weten verdomd goed wat er aan de hand is, maar men wil niet, dat u en ik het ook aan de weet komen.

Onderbouwd wetenschappelijk bewijs heeft inmiddels aangetoond, dat HAARP niet langer in een experimenteel stadium verkeerd, maar dat het systeem werkt, en al jarenlang volledig operationeel is, en in staat is, om waar ook ter wereld droogtes, overstromingen, tsunami, orkanen en aardbevingen teweeg te brengen.

Ze kunnen, met gebruikmaking van HAARP technologie, elk gewenst vliegtuig, waar ook ter wereld, uit de lucht halen.

Deze vreemde gekleurde effecten worden steeds in de lucht waargenomen voorafgaande aan een “natuur” ramp.
60% van de totale wereldbevolking moet verdwijnen! Dood!
Ze willen u en mij weg hebben!
Wegwezen, oprotten, verhongeren, verdrinken, sterven aan enge ziektes, letterlijk de tering krijgen, sterven aan epidemieën, en onder de grond verdwijnen bij aardbevingen..

En wie kan jou als schuldige aanwijzen voor een tsunami in Indonesië, of een aardbeving in Haïti, of een overstroming in Pakistan?

Het Europees parlement zegt over H.A.A.R.P.
HAARP – een wapensysteem dat het klimaat ontregelt
Op 5 februari 1998 organiseerde de Subcommissie veiligheid en ontwapening van het Europees Parlement een hoorzitting over o.a. HAARP. Vertegenwoordigers van de NAVO en de VS waren uitgenodigd, maar zij verkozen niet deel te nemen. De Commissie betreurt dat de VS niemand stuurde om vragen te beantwoorden en geen gebruik maakte van de mogelijkheid het gepresenteerde materiaal van een toelichting te voorzien.

Het Europees Parlement trok daaruit de conclusie in 1999, dat:
Tegen het licht van een reeks internationale wetten (Verdrag betreffende het verbod van militair of ieder ander vijandelijk gebruik van technieken om het milieu te veranderen, het Zuidpool-verdrag, het Verdrag houdende beginselen voor het gedrag van de landen bij het onderzoek van de ruimte, met inbegrip van de maan en andere hemellichamen, en het VN-verdrag betreffende zeewetgeving) komt HAARP naar voren als zeer twijfelachtig, niet alleen vanuit menselijk en politiek standpunt, maar ook vanuit juridische optiek.

Dit betekent dat HAARP een overtreding van het volkerenrecht is.

een volledig rapport over een vergadering die de Europese Unie over het milieu en ook over HAARP gehad heeft, en als u dat leest, dan begrijpt u mijn bezorgdheid nog beter, en dan vraagt u zich pas écht af, hoe het toch in hemelsnaam mogelijk is, dat je hierover nooit een woord in de krant leest, geen woord op televisie hoort, dat het dus kortweg gewoon voor het grote publiek ( U en ik ) geheim gehouden wordt.
Het Verslag is dubbel interessant, omdat er in dit zelfde verslag ook heel veel andere zaken aan het licht komen, die u en ik ook niet horen te weten, want dit soort verslagen zijn eigenlijk vertrouwelijk, wat simpelweg een ander woord is voor GEHEIM.

Weg met die geheimhouding.!
Hieronder volgt het volledig ( Geheime ) verslag.
14 januari 1999 A4-0005/99

Alex Hunter is diep gegaan, heel diep, hij neemt nergens een blad voor de mond, en dit boek is dan ook een aanklacht tegen alle regeringen op aarde, en tegen de regering van Amerika in het bijzonder; een echte aanrader voor iedereen die geen weet heeft van het stiekeme spelletje dat het Amerikaanse leger speelt met de gehele bevolking van deze planeet!
Iedereen dient dit te weten!
Lees het zelf, en vorm uw oordeel.

Behalve het cursieve stukje in het begin heb ik dit hele artikel van het internet gehaald. Waarom? omdat ik zielsgelukkig ben met het feit dat steeds meer mensen in de gaten krijgen dat wij, de gewone mensen die niet de streberigheid hebben om ons als politici met alle geweld willen voorschrijven hoe we moeten en mogen leven, opzettelijk bedrogen worden en dat we in gevaar zijn. Zo dadelijk ga ik dit boek maar bestellen want daarmee kan ik mijn lezers misschien weer wat verder helpen in deze verwarde tijd.

Peter P. van Oosterum

2 gedachten over “Als het leger de H.A.A.R.P. SPEELT

 1. In 2010 verscheen dit boek: Als het leger H.A.A.R.P. speelt, als eerste boek uit wat later een trilogie zou worden, de auteur wist dat zelf destijds ook nog niet.
  De aanslagen van 9-11-2001 op de twin-towers in Amerika, waren de directe aanleiding om op onderzoek uit te gaan, en man wat is er sindsdien een berg vuiligheid boven komen drijven.
  Het onderzoek naar waarheidsvinding begon in 2001 en dat resulteerde in deze drie boeken die ( bij voorkeur) in de juiste volgorde gelezen dienen te worden.
  Laat u niet misleiden door drie verschillende auteursnamen, dat is met opzet gedaan, het is echter één en dezelfde auteur.
  Boek 1 publicatiejaar 2010 “Als het leger H.A.A.R.P. speelt” van Alex Hunter
  zie deze link: http://www.pumbo.nl/boek/haarp
  Dit boek behandeld hoe wereldwijd het weer gemanipuleerd wordt. Op dit moment ( zomer 2021) een wel heel erg actueel thema!.
  Boek 2 publicatiejaar 2012 “Opnieuw holocaust aan de horizon” van Paul Peters
  zie deze link: http://www.pumbo.nl/boek/holocaust
  Dit boek behandeld hoe wereldwijd het geldverkeer gemanipuleerd wordt.
  Boek 3 publicatiejaar 2015 “Mindcontrol” van Quasimodo
  zie deze link: http://www.pumbo.nl/boek/mindcontrol
  Dit laatste boek behandeld hoe wereldwijd de menselijke geest gemanipuleerd wordt. Ook staatshoofden zijn marionetten zie Joe Biden, Macron, Merkel, Rutte
  Met alle ontwikkelingen van de laatste jaren, in de wereld ver weg en thuis op je eigen stoep, zijn dit drie boeken die je zou moeten lezen als je werkelijk echt op de hoogte van alles wilt zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.