Het is blijkbaar moeilijk te geloven

Ik denk niet dat ik de enige ben die op zoek is naar oplossingen om uit de huidige zogenaamde corornacrisis te komen. Overal, met name op YouTube en op het nieuwe BrandnewTube komen steeds meer filmpjes, interviews ernstige monologen en noem maar op tevoorschijn. Vanuit de overheid zijn er ook steeds video’s te zien die tekens maar meer en meer benadrukken dat er een tweede golf aankomt die naar alle waarschijnlijkheid onze economie nog verder het slop in gaat duwen, maar veruit in de meerderheid zijn toch de bijdragen die zeer overtuigend laten zien dat Corona een wereldwijd bedrog en wel op zeer professionele wijze die gedragen wordt door een volgens mij dagelijks miljoenen verslindende mediacampagne.

We hebben hier te maken met een verschijnsel dat we moeilijk kunnen geloven. Hoezo kan Corona een wereldwijd bedrog zijn, we hebben toch allemaal gezien dat er zo ontzettend veel mensen aan deze ziekte gestorven zijn en dat de mensen die dan eindelijk na weken intensive care het ziekenhuis konden verlaten nog maanden nodig hebben om te herstellen als ze al ooit weer hun oude gezondheidspeil bereiken.

Als er nu zoveel mensen zo vreselijk getroffen zijn en je hebt elke dag gehoord hoe hard duizenden artsen en verpleegkundigen voor hun leven hebben gevochten, dan kun je toch niet geloven dat de hele pandemie bedrog is, een wel heel zieke poets die ons is gebakken?Nee, als gewoon eerlijk mens die misschien best wel eens een leugentje om bestwil vertelt, geloof je dat ook niet. Zelfs niet al zagen we in het begin dat gewone werkzame geneesmiddelen verboden werden en dat wanhopige artsen de ziekte blijkbaar niet mochten genezen.

Je moet echter weten – en ik raad je aan zelf op het internet op zoek te gaan – dat er eigenlijk twee soorten mensen op de wereld zijn. Nu hoor ik je zeggen: ik dacht dat het er veel meer waren, maar let even op. Je hebt ons: blanke mensen, gekleurde mensen van allerlei rassen, arme mensen rijke mensen, domme mensen slimme mensen en noem maar op, maar allemaal mensen zoals wij. En je hebt de kleine bovenlaag. Dat zijn mensen die eigenlijk niemand persoonlijk kent, omdat je er niet bij hoort. Het zijn doorgaans heel rijke families. Ook gaat het verhaal dat ze allemaal op de een of andere manier door eeuwenoude familiebanden, bloedbanden eigenlijk, met elkaar verbonden zijn. Als je een paar zoektermen wilt, waarmee je op het internet best veel over deze mensen te weten kunt komen noem ik een paar termen waarmee je kunt zoeken: 1. Cabal en 2. Illuminati.

Zeker zul je verrast zijn als het tot je doordringt wat deze woorden betekenen.

Kort samengevat zijn het in elk geval geen mensen waarmee je gemakkelijk kennis kunt maken, want zij hebben zich op een zodanige manier afgeschermd dat ze eigenlijk alleen met elkaar omgaan.

Wat echter belangrijk is om te weten is dat zij samen ongeveer alles bezitten wat er op de wereld te bezitten valt. Daar heb je bijvoorbeeld de familie Rothschild, waarvan eigenlijk niemand weet hoe rijk ze eigenlijk zijn. Waarschijnlijk vele honderden – en misschien wel duizenden miljarden. Wat bezitten die mensen dan wel allemaal? Dan moet je denken aan de Farmaceutische industrie, de wapenindustrie, de voedingsmiddelen industrie, de energie-industrie, gas, brandstoffen, elektriciteit. Eigenlijk is alles op de wereld voor het grootste deel in hun handen.

Uit wat je nu gelezen hebt mag je ook rustig opmaken dat er geen dingen op de wereld gebeuren waarvan zij geen weet hebben of die ze niet zelf veroorzaken. Misschien heb je je ooit wel afgevraagd waarom er toch altijd wel ergens oorlog op de wereld is en daarbij, hoe het toch elke keer weer kan dat de strijdende partijen altijd weer wapens en ammunitie hebben. Dat komt natuurlijk omdat de wapenindustrie daaraan verdient. En ze hebben het gemakkelijk want altijd en bijna overal zijn er wel heethoofden die vinden dat ze gelijk hebben en dat ze diegenen die er anders over denken moeten verslaan. Bovendien kun je als je een beetje slim bent domme mensen gemakkelijk tegen elkaar opzetten. De bestuurders-eigenaren van de wapenindustrie zijn natuurlijk allemaal de beste vrienden, aan wie ze ook wapens leveren. Hoe meer oorlog hoe beter. Bovendien worden er in oorlogen altijd weer nieuwe dingen uitgevonden. Dat is dan mooi meegenomen.

Nee, de Cabal of de Illuminatie of hoe je ze maar wilt noemen gaan natuurlijk nooit oorlog met elkaar maken. Dat zou hun macht ernstig verzwakken. Ze hebben een financieel hoofdkwartier: de B.I.S. Bank for International Settlements in Bazel, Zwitserland. Het is een particulier instituut dat volledig onafhankelijk is. Daar worden alle belangrijke beslissingen genomen over geld voor de hele wereld. Alle instituten die met geld of economie te maken hebben luisteren naar de B.I.S. en die bank is natuurlijk het gezamenlijk eigendom van een aantal leden van de Cabal of Illuminatie.

Misschien heb je nu een beeld van de aparte en niet heel grote groep mensen die onze wereld bezitten.

Je zou nu enigszins kunnen verwachten dat die onvoorstelbaar rijke mensen wel tevreden zijn en misschien zijn de meesten dat ook wel, maar toch is er een belangrijke stroming onder deze Illuminatie die willen dat er een nieuwe wereldorde komt. Zij vinden dat gedoe met als die aparte regeringen en regerinkjes maar niets. Zij streven naar een wereldregering waaraan alle mensen moeten gehoorzamen.

Na de eerste wereldoorlog zijn ze al begonnen met de zogenaamde statenbond. Nou, daar kwam niets van terecht, want daar was de tweede wereldoorlog. Natuurlijk hebben de Illuminatie ook daar weer flink aan verdiend. Bovenin, moet je weten, zijn het allemaal vriendjes die samen een spel spelen en elkaar de bal toe spelen. Maar het was niet de bedoeling en het had natuurlijk te maken met wat ze na de eerste wereldoorlog fout hadden gedaan, namelijk Duitsland straffen voor het feit dat het de oorlog begonnen was. In Duitsland heerste de meest bizarre armoede. Nu weet iedereen tegenwoordig wel dat je als winnaar na de strijd je vijand overeind moet helpen, omdat hij anders met smeulende wraakgevoelens blijft zitten zodat je toch steeds voor hem moet blijven oppassen.

Goed, na de tweede wereldoorlog werd de aanvaller, Duitsland, overeind geholpen, de Verenigde Naties werden opgericht. Nu zou het beter gaan en zo leek het eerst ook wel. Maar ach in grote organisaties heb je altijd corruptie, altijd weer baantjesjagers, strebertjes die de baas willen spelen en noem maar op. Daar heb je bijvoorbeeld als onderdeel van de Verenigde Naties de WHO, de World Health Organisation. Gezondheid voor de hele wereld, dat kan toch niet verkeerd gaan zou je zeggen, dat wil toch iedereen.

Ja, nee, wacht nou even. Daar zitten natuurlijk mensen in die met gezondheid te maken hebben, artsen en dat soort mensen. Ja, dat is waar, maar er zitten ook mensen in van de farmaceutische industrie, medicijnen voor de hele wereld, snap je. Meteen zitten we weer midden in het geld verdienen, heel veel geld. Hoe meer medicijnen er verkocht worden hoe meer de farmaceutische industrie verdient (eigendom van de Illuminatie of Cabal, weet je nog). Aan ziekte verdien je meer dan aan gezondheid, weten ze daar heel goed.

Een van die miljardairs uit de groep, Bill Gates, heeft zich nu opgeworpen als de grootste financier van de WHO. Ook heeft hij ervoor gezorgd dat er een directeur kwam te zitten die goed naar hem luisterde en die er geen moeite mee heeft om met een stalen gezicht dingen te verkondigen die niet waar zijn. Waarom? Nou, Bill heeft namelijk een plan om iedereen op de wereld te vaccineren. Hij wil namelijk een nieuwe poging wagen om tot één wereldregering te komen. Hij wil dan ook ons allemaal inspuiten met een vaccin dat gemaakt is naar wat ideeën van hem. In de eerste plaats vindt hij dat er veel te veel mensen op Aarde leven. Dat idee kreeg hij al van zijn vader. Dus het vaccin dat op dit moment al bijna klaar is moet bepaalde veranderingen in ons DNA aanbrengen. Welke precies wil hij niet zeggen. Verder vindt Bill dat we allemaal van minuut tot minuut gecontroleerd moeten kunnen worden, dus controle op waar we zijn, wat we doen, hoe het lichamelijk met ons is. Dat kan, want tegelijk met de vaccinatie kunnen er Nano-instrumentjes worden ingespoten. Die zijn zo groot als een klein groepje moleculen. Dat kan door het dunste injectienaaldje. Want, zegt Bill, met die nano-apparaatjes in je lijf kunnen deuren automatisch voor je open gaan of juist dicht blijven. Dan hebben we al je doen en laten onder controle.

Dan kunnen we misschien eindelijk denken aan een wereldregering want de gevaccineerde mensjes kunnen we dan besturen. Op den duur kunnen we dan waarschijnlijk besturen waar ze zin in hebben of wat ze willen of juist niet willen en daarmee kunnen we dan bijvoorbeeld hun koopgedrag beïnvloeden en dat is beter voor de winst.

Maar ja, dan komt het volgende probleem meteen al om de hoek: hoe krijg ik iedereen zo gek dat hij zich laat vaccineren.

Toen die vraag in het gezelschap van de WHO viel riep iemand: ‘daar hebben de Rockefellers tien jaar geleden al een plannetje voor geschreven. We doen een pandemie, dat moet heel ernstig lijken. Alle regeringen moeten strenge noodmaatregelen treffen waaronder alle mensen te lijden hebben, dat hebben we tenslotte met ze afgesproken. We moeten er ook voor zorgen dat vooral in het begin veel mensen doodgaan en daarover elke dag weer roeptoeteren. De meeste mensen zullen dan bang worden. Ze moeten natuurlijk denken dat die ziekte het grootste gevaar is. Al die volkjes worden bang. De economie gaat kapot ze willen allemaal dat het weer goed wordt. Bijna iedereen wil dan dat vaccin tegen die ziekte, wat natuurlijk helemaal niet tegen die ziekte helpt, maar wel om het gezeur erover te laten ophouden, omdat we ze dan eindelijk kunnen gaan leiden tot een wereldbevolking die we in onze macht hebben.

Oh ja, er zullen altijd eigenwijze opstandeling zijn die ons door hebben, die zich niet laten vaccineren. Maar ja, voor hen gaan een heleboel deuren niet meer automatisch open en achter de deuren die wel voor ze open gaan daar is niet veel te halen. Daar zorgen we wel voor.

Gechargeerd verhaal, ja natuurlijk. Ik heb ook niet bij alle besluitvorming gezeten. Ik zie en hoor alleen van de buitenkant wat er gebeurt.

Wat mij en gelukkig ook een groot aantal artsen opvalt is dat de mededelingen van de overheid over HET VIRUS onmogelijk kunnen kloppen. Er wordt krampachtig voort gelogen en er worden steeds weer onnodige hinderlijke maatregelen genomen. Steeds meer mensen beseffen dat.

Ik moet zeggen ik kijk met brandend verlangen uit naar het moment dat de volkswoede over deze misdaad tegen ons volk het wint van de angst voor het gezag en dat zelfs ook leger en politie het niet meer pikken.

Want ja, we zijn maar een klein landje, maar ik zou het prachtig vinden als net als destijds in Alkmaar, in Nederland de victorie begint.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.