Update

Net ben ik de trap op geklommen en achter deze computer gaan zitten, maar eerst pak ik dan, zoals elke dag, de saturatiemeter die naast mij op mijn bureau ligt, die meter die naast mijn hartslag de saturatie van het moment aangeeft, de mate waarin mijn bloed verzadigd is met zuurstof. Waarom ik dat doe? Ach, het is een gewoonte. De eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat ik dat ding vaker ben gaan gebruiken in deze periode van de aan onze hele beschaving opgedrongen vrees voor een zwaar overdreven virale ziekte. Als je namelijk ernstig aan een longinfectie lijdt dan daalt die zuurstof verzadiging in je bloed vaak beneden de negentig procent. Dan ben je benauwd, vaak heb je koorts en nog een aantal andere vervelende klachten. Ik heb dat niet. Ik was net de trap opgelopen en de meting vertelde me dat mijn hartslag 82 was en mijn saturatie 97. Prima.

Soms moet ik voor controle op wat kleine narigheden die kennelijk bij mijn voortschrijdende leeftijd horen even in een ziekenhuis zijn. Bij de ingang staan dan tegenwoordig van die bemoeierige types die vragen of je…enzovoort. Ik stap het dan zelf bewust voorbij en roep over mijn schouder dat mijn saturatie zojuist thuis gemeten 97 was. Ik wordt dan in elk geval niet verder ondervraagd.

Nee, ik ben niet bang voor het coronavirus. In de eerste plaats weet ik dat de hele wereldwijde actie, uitgevoerd door corrupte mensen van de World Health Organisation de grootste zwendel is die onze wereld ooit gekend heeft. In de tweede plaats hebben ze deze zwendel zo ongelooflijk dom en doorzichtig opgetuigd dat ik in het begin al begreep dat we bedrogen worden.

Op deze pagina’s van mijn weblog heb ik er veel over geschreven, maar ik moet daarmee doorgaan, omdat lang niet iedereen nog doorheeft wat ons wordt aangedaan en waarom. En dat moet wel. Anders komen we niet op tijd allemaal in opstand tegen de mogelijke verschrikkingen die voor ons klaar worden gelegd. Ik moet het jullie vertellen. Nee, ik weet het, ik ben een doemdenker, een betweter, een complotdenker, maar ook een klokkenluider. En als je mocht denken dat al mijn schrijfsels mij in dank worden afgenomen en dat ik ook zelfs maar af en toe te horen of te lezen krijg: Peter, wat goed dat je er zo diep in duikt en zoveel uitlegt. Daarvoor doe ik het ook niet. Waarom dan?

Nou, zoiets als dit. Ik zie dat jij in je auto met een gangetje van honderdtwintig op de weg zit en dat je moe bent. Het is avond en bent vanmorgen al vroeg vertrokken. Ik zie dat je ogen pijn doen en dat je er steeds in zit te wrijven. Ik zie ook dat er verder op de weg een slecht verlichte weg beschadiging is en ik merk dat jij die niet opmerkt. Dus roep ik in je oor: “Kijk Uit”. Meer niet, snap je.

Het kan me echt niet schelen of je het nu precies met mijn uitleg van alles wat er op de wereld gebeurt eens bent. Ik wil alleen maar zorgen dat jij niet belazerd wordt omdat je moe bent en daardoor niet goed op let.

Goed, je kent me langer dan vandaag dus ik vat even samen wat er gebeurt. Of je me gelooft moet je zelf weten. Ik lieg niet, ik verzin het niet. Ik heb het gewoon gezien, gecontroleerd en ik geef het door. Uiteraard ben jij de baas over wat je gelooft, maar ik waarschuw je: de kranten, de radio, de televisie, al het nieuws over corona is gelogen en de mensen die de leugens verspreiden zijn gekocht en betaald. Ja, ook die mensen van het nieuws die je meestal zo sympathiek vindt. Het is namelijk oorlog. Dit is de derde wereldoorlog.

Jarenlang hebben de allerrijkste mensen op de wereld belegd in de farmaceutische industrie. Ze hadden namelijk lang geleden ontdekt dat iedereen in de westerse wereld bang is voor ziekte en dood. Ze hadden al vlak na het begin van de vorige eeuw door dat er aan ziekte veel meer geld te verdienen is dan aan gezondheid. Iedereen wil stralend gezond zo lang mogelijk blijven leven. Daarom zorgden ze ervoor dat er flink wat extra ziektes werden bedacht, waartegen de industrie dan geneesmiddelen ontwikkelde. Je moet voor de aardigheid een kijken hoeveel bloeddrukmiddelen er op de markt zijn, of hoeveel middelen er in de psychiatrie worden gebruikt. En dan de reeksen van antibiotica en niet te vergeten de slaapmiddelen. En dan ja, dan komen we aan de gevreesde ziekte, Kanker. Dat is een enorme industrie geworden.

Je snapt natuurlijk wel dat het hele medicijnen verhaal behoorlijk ingewikkeld is geworden. Zo ingewikkeld dat geen gewoon mens er meer iets van snapt. Trouwens, ook heel veel huisartsen zijn al lang de draad kwijt. Die worden jaarlijks bestookt met dure reclamecampagnes uitgedacht door duren reclamebureaus, waardoor de medicijnen waarvoor ze reclame maken – nuttig of niet – natuurlijk nog duurder worden.

Je begrijpt natuurlijk wel dat de wetenschappers die medicijnen ontwikkelen misschien nog niet eens de ergste vijand van de gezonde mens zijn. Dat zijn de financiële mensen en de investeerders. Die willen gewoon steeds meer.

Er is op de wereld een betrekkelijk kleine club van heel rijke investeerders. Die mensen hebben lang geleden op tijd beseft dat angst en onzekerheid – hoe raar het ook klinkt – het best verkopen. Als je rijk wilt worden moet je met succes mensen voorspiegelen dat je ze gezondheid en financiële zekerheid kunt bieden als ze jou producten maar kopen en dat ze alle reden hebben om bang te zijn als ze dat niet doen.

Natuurlijk zijn er door de jaren slimme manieren gevonden om mensen te laten geloven dat jij het beste met hen voor hebt en dat jouw raad de beste is. Een heel duidelijk voorbeeld zien we bij de vaccins.

Vroeger, toen ik klein was, werden we gevaccineerd tegen pokken. Je moest zelf een bewijsje hebben dat je was gevaccineerd, anders mocht je niet naar school. Dat pokken alleen maar voorkwamen toen mensen nog in huizen woonden waar wandluizen huisden – want die verspreidden het pokkenvirus – dat werd er niet bij gezegd. Wij moesten gewoon die prik, want pokken was erg en ook vaak dodelijk.

Tegenwoordig zien we heel veel mensen de griepprik nemen, elk jaar weer. Die prik helpt dus blijkbaar niet om ervoor te zorgen dat je geen griep meer kunt krijgen, zoals de pokkenprik dat moest doen of tegenwoordig DKTP en mazelen.

Raar trouwens dat er tegenwoordig wordt ingeënt tegen kinderziektes. Als je zo’n kinderziekte gehad hebt ben je levenslang immuun. Met zo’n vaccin hoogstens een paar jaar.

Wat wil ik nou zeggen met deze voorbeelden? Dit: met vaccins worden jaarlijks miljarden verdiend. Ze helpen maar een beetje en doen ook een boel schade, terwijl immuniteit na het doormaken van een kinderziekte gratis is en geen schade doet en bovendien levenslang werkt. Wordt de hele wereld vol jonge ouders dan schandelijk bedrogen? Ja, inderdaad.

Maar de farmaceutische investeerders hebben nooit genoeg. Er kan nog veel meer winst uit het onwetende volk worden geknepen. Elk jaar de griepprik wordt door veel mensen niet genomen. Als het echt zou helpen was één keer wel genoeg. Er moest dus nodig iets anders bedacht worden.

De hele wereld moest met groot gezag duidelijk worden gemaakt dat nu echt de dood van vele miljoenen mensen dreigde. Daar komt het huidige coronavirus op de proppen.Houd dit maar even vast, want er moet nu eerst een tussen stuk met uitleg komen.

Die heel grote investeerders in onder meer de farmaceutische industrie, maar ook in de banken, in de energie industrie, de voedingsindustrie en nog veel meer, dat is eigenlijk een betrekkelijk kleine groep waanzinnig rijke mensen. We noemen ze wel eens de één procent, maar het is lang niet een procent van de wereld bevolking. Wel bezitten ze bijna alles wat er te bezitten valt. Mocht je soms denken dat er ook wel iets van jou is, bijvoorbeeld je huis of zo, dan is het altijd zo dat je daar helemaal niets aan hebt als je niet toch steeds dingen moet betalen die van hun zijn.

Goed, die kleine groep multimiljardairs dan wil ondanks dat ze al zoveel hebben toch steeds meer. En omdat ze materieel eigenlijk alles al hebben is er nog maar één ding aantrekkelijk en dat is invloed. Invloed op wat? Nou, op ons. Wij, het gewone mensenvolkje dat niet bij hun clubje hoort is wat onvoorspelbaar. Dat zie je op allerlei terreinen. Neem nou die jaarlijkse griepprik. Die nemen de meeste mensen niet. Daar ergeren ze zich aan. Dat gaat ten koste van de winst en het gaat tenslotte allemaal om de winst. Dus hebben ze – al tien jaar geleden trouwens – een plan bedacht. Een geniaal plan waar het hele suffe mensenvolkje in zal geloven, tot het te laat is. Maar ja, dan moeten ze maar niet zo dom zijn.

Het plan:

  1. We nemen een gewoon besmettelijk virus. Gezonde mensen zijn er een weekje wat snotterig van, maar zieke oude mensen gaan eraan dood als ze maar niet met gewone bestaande geneesmiddelen worden behandeld. Dat moet dus worden voorkomen.
  2. We zorgen dat het virus zich snel over de wereld verspreid.
  3. We laten de World Health Organisation met alle landen afspreken dat als die organisatie zegt dat het virus zeer gevaarlijk is, dat alle landen dan voor zolang als nodig is onder een noodtoestand in een dictatuur veranderen.
  4. De maatregelen onder die noodtoestand moeten ervoor zorgen dat alle mensen bang worden. Hun levens worden ernstig beperkt, ze mogen bijna niets meer, zeker niet wat ze leuk vinden: uitgaan, theater, samenkomsten, festivals.
  5. Dan komen we met een nieuw vaccin. Dat wordt niet een vaccin dat bedoeld is om een ziekte te voorkomen, want daar hebben we niets aan. Dat moeten de mensen trouwens wel geloven. Dat vaccin waarvan ze jaarlijks enkele dure prikken mee moeten krijgen zal hen echter veranderen in gemakkelijk te manipuleren huisdieren die bovendien wat minder lang leven en wat minder vruchtbaar zijn. Ook zullen ze daardoor open staan voor een flink aantal medische onderzoeken die we nog op stapel hebben staan.
  6. We zullen dan kunnen profiteren van een gemakkelijker te beïnvloeden wereldbevolking waardoor we betrouwbaarder bedrijfsresultaten zullen hebben.
  7. Ach, uiteindelijk zullen ze daar zelf ook tevredener mee zijn: minder oorlogen, meer leuke dingetjes voor het volk, sport, spelen enzovoort, waardoor we ook weer meer genetische verbeteringsproeven met ze kunnen doen.
  8. Samenvattend: bang maken, vaccineren en verdienen maar. Leuk toch?

Ik schrijf het hier nu een beetje badinerend op, maar in grote lijnen is het wat er op het ogenblik op de wereld gebeurt. Miljoenen mensen, alleen al in ons land zijn bang, durven elkaar niet eens een hand te geven. Dat is heel ongezond, bang zijn bedoel ik. En alle instanties werken eraan mee. Het kabinet liegt ons voor, de media liegen ons voor. Allemaal zijn ze gekocht door die rijke bovenlaag. Geld genoeg en dat is zo verleidelijk.

Maar luister en kijk, want er is wel degelijk iets te zien:

De mens is niet volmaakt. Kijk maar wat een zootje het op de wereld is. Natuurlijk worden veruit de meeste oorlogen en conflicten opzettelijk gemaakt door de industrie die er geld aan verdient. Maar als de mens eenmaal leert beter na te denken en te zien wat echt voor iedereen goed is hebben we een heel andere samenleving.

De technieken die nodig zijn om ons te verbeteren zijn voor een deel al beschikbaar. De grote financiële machten beginnen nu echter alvast met het uitproberen van genetische verbeteringsprogramma’s die nog lang niet klaar zijn, die nu zelfs nog gevaarlijk zijn en waar misschien miljoenen mensen aan zullen sterven. Ze doen dat uitsluitend ten eigen bate en om alle kennis over die technieken voor zichzelf te hebben. Daarvoor is het huidige veelbesproken vaccinatie programma bedoeld. Niet in ons voordeel, maar voor hun winst.

Doe niet mee!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.