Nog één keer dan:

Ik probeer nog één keer samen te vatten wat er, volgens mij, wereldwijd gebeurt. Als je het met me eens bent, laat het weten. Als je bang geworden bent door alles wat je over het zogenaamd gevaarlijke virus hebt gehoord en wat je door het eenzijdige nieuws bent gaan geloven, lees dan aandachtig wat ik hieronder beweer. Ik houd me niet bezig met complottheorieën. Ik noem een rijtje feiten dan moet je zelf maar je conclusie trekken en je houding bepalen. Pak steekwoorden op en kijk op het internet. Informatie genoeg.

  1. Wat er op onze wereld gebeurt wordt slechts in geringe mate bepaald door onze regeringen. De belangrijkste besluiten worden genomen binnen een zeer kleine kring van onmetelijk rijke mensen. Ze worden weleens aangeduid als de één procent, maar die term wordt alleen gebruikt om dat het er heel weinig zijn, waarschijnlijk niet veel meer dan tussen de duizend en tweeduizend. Een paar namen kan ik noemen: Rothschilds, Rockefeller, Bill & Melinda Gates Foundation. Deze families hebben hun vele honderden en zelfs duizenden miljarden onder gebracht in stichtingen waaraan ze vaak op het oog goede doelen hebben verbonden om zo weinig mogelijk belasting te hoeven betalen. Zij bezitten het merendeel van de aandelen in alle grote industrieën zoals de farmaceutische industrie, de olie industrie, de voedingsmiddelen industrie, de wapen industrie, de banken, de verzekeringsmaatschappijen, maar ook alcohol en tabak en nog veel meer. Een ding hebben ze met elkaar gemeen: ze willen altijd meer en omdat ze eigenlijk alles wat er te bezitten valt al hebben willen ze nu meer macht over de mensen.
  2. De Rockefellers hebben tien jaar geleden al een plannetje geschreven om de wereldmacht in handen te krijgen. Dat plannetje is per ongeluk op straat gekomen, daarom ontkennen ze nu dat het van hun is. Het is bekend onder de term Lockstep. Je moet maar op het internet zoeken. Waar het op neer komt is dat zij adviseren om de hele wereldbevolking angstig te maken met een pandemie, een ernstige en zeer besmettelijke infectieziekte, waarvoor alle landelijke overheden zich verplichten strenge maatregelen te nemen. Dat is wat er nu al maanden gebeurt, maar hoe hebben ze dat voor elkaar gekregen?
  3. De World Health Organisation, de WHO, die een onderdeel is van de Verenigde Naties, wordt geleid door een aantal lieden die voornamelijk uit eigenbelang doen wat ze doen. De Ethiopiër Tedros Adhanom Ghebreyesus is begin 2017 in Genève gekozen tot de nieuwe algemeen directeur van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Tegen zijn benoeming werd geprotesteerd, omdat hij verdacht werd van corruptie en behoorde tot de kring vertrouwelingen van een repressief regime. Op meerdere sites kun je zijn misdaden lezen. Dat de keus op hem viel zal waarschijnlijk te maken hebben met het feit dat hij bij het nemen van beslissingen de zijde kiest van de meest betalende. Er zitten in het WHO bestuur meerdere belanghebbenden vanuit de farmaceutische industrie. Men kan er veilig vanuit gaan dat Tedros door en door corrupt is en dat adviezen die hij geeft betreffende de gezondheid van de wereldbevolking – en daar is hij tenslotte voor gekozen – gestuurd zullen worden door eigenbelang en dat van zijn vrienden.
  4. Al in het begin van het bestaan van de WHO dacht men aan het beschermen van de wereldbevolking tegen de gevolgen van over de wereld razende infectieziekten (pandemieën) Daarbij werd vastgesteld dat een pandemie werd uitgeroepen als het om een zich snel verspreidende zeer besmettelijke ziekte die naar verwachting vaak dodelijk was. Verder tekenden alle meer dan honderdtachtig landen er voor dat als de WHO een zogenaamde pandemie zou uitroepen, dat alle landen dan noodmaatregelen zouden invoeren. Dat zie je nu bij ons al maanden gebeuren. Die pandemieën zijn vaak griepachtige besmettelijke virusinfecties. Wat echter bijna niemand zich bewust is, is dat onze lichaamseigen afweer, ons immuunsysteem beter dan welk vaccin ook in staat is om ons te beschermen, behalve als we oud en al heel ziek zijn. Maar, wat denk je nu. Op een keer is het leven afgelopen en waar staat nu eigenlijk dat het tot elke prijs gedurende een eindperiode van onafzienbaar en vaak ook heel pijnlijk lijden moet worden gerekt. Besef nou toch mens dat er maar twee echte zekerheden in het leven zijn: te wordt geboren en dat is de reden dat je op enig moment sterft. Vind je dat erg? Dan moet je toch eens goed nadenken. In 2009 veranderde de WHO de definitie van de pandemie. De eis dat de ziekte zeer gevaarlijk en dodelijk moest zijn werd geschrapt. Men kon nu een pandemie uitroepen bij een betrekkelijk ongevaarlijk rondgaand virus. Alle landen moesten dan immers de noodtoestand uitroepen, ook als er in feite geen werkelijk groot gevaar dreigde, zoals nu het geval is.
  5. Door onze hele geschiedenis heen kun je, als je tenminste de moeite wilt nemen, zien dat een kleine bovenlaag probeert macht te krijgen over de rest van de bevolking. Dat gaat alleen in getrapte structuren. We hebben de wereldtop, de nationale regeringen die ons nu draconische en ook onnodige maatregelen opleggen, dan hebben we de machtsstructuren als politie en leger die de maatregelen kunnen afdwingen. Nu wordt de WHO geleid door corrupte mensen die vinden – en dat is ongetwijfeld zo – dat er aan ziekte meer te verdienen valt dan aan gezondheid. Maak mensen bang, zo denkt men, en maak duidelijk dat er slechts een manier is om gezond te blijven en beschermd te zijn tegen het huidige zogenaamd verschrikkelijke virus, vaccinatie, en de handel gaat op gang en het geld stroomt binnen. We leven nu in een tijd dat veel mensen de leugen zijn gaan geloven. Welke leugen? Deze: HET WORDT PAS WEER NORMAAL ALS IEDEREEN TEGEN DIT VIRUS GEVACCINEERD IS.
  6. Toen het de arts Rob Elens verboden werd om de heersende virale infectie binnen enkele dagen te genezen met standaard geneesmiddelen, was duidelijk dat er heel erg vals gespeeld werd en dat vele honderden mensen foutief en levensbedreigend behandeld gingen worden. Dit valse regeringsbesluit heeft enkele duizenden mensen vroegtijdig de dood in gejaagd. De gebeurtenissen zullen met bergen handige leugens worden toegedekt, maar we hebben het over moord met voorbedachte rade.
  7. De ramp gaat zich voltrekken als we niet op de rem trappen voor het te laat is: Er is nieuwe technologie. Het is nu mogelijk om van ons gehoorzame meelopers te maken via regelmatig toegediende injecties, om ons DNA te veranderen om te bepalen hoe lang we kunnen leven en nog veel meer. We weten dat de belangrijkste financier van de WHO, Bill Gates wil dat er maximaal vijfhonderd miljoen mensen op de wereld leven in plaats van de meer dan zeven miljard die er nu zijn. Misschien hebben we dan allemaal meer ruimte, maar wat denk je, is het goed als de rijke top van de financiële wereld bepaalt of je nog een poosje mag leven, of je kinderen mag krijgen, wie er kinderen mogen krijgen, of je wel geschikt bent om je voort te planten of het wel zin heeft dat je iets leert of dat het simpelste handwerk voor jou goed genoeg is en of je überhaupt wel iets te vertellen hebt over jouw eigen leven.
  8. Dit staat nu voor ons klaar. Een klein aantal rijke en machtige mensen willen dit. Wij zijn met veel meer, maar we moeten de nu heersende klasse echt heel snel wegsturen, liefst met de staart tussen de poten, als je begrijpt wat ik bedoel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.