Ik blijf me verbazen

Ik prijs me gelukkig dat ik een nieuwsgierig mens ben, zeker in deze tijd. Wat me elke dag weer opvalt is dat het gevoel van dreiging onder mijn soortgenoten weliswaar een heel klein beetje lijkt af te nemen, maar dat er toch ook steeds onontdekte geheimen heel langzaam boven komen. Een van de mensen die daarbij een prominente rol lijken te spelen is een onderzoeksjournalist(e) de het pseudoniem ELLA STER gebruikt. Allerlei thema’s komen langs. Ook besteedt ze aandacht en onderzoekt ze de structuren en groeperingen die het in onze wereld voor het zeggen lijken te hebben, in plaats van de regeringen van de landen, zoals wij denken. Ja, er is heel veel dat wij niet weten en eigenlijk ook niet mogen weten. Daarbij gaat het om zeer rijke groeperingen die zich, zo lijkt het althans meester willen maken van niet alleen alles wat er op de wereld te bezitten valt, maar met de tegenwoordig zich snel ontwikkelende technische mogelijkheden ook van ons hele doen en laten. Er lijkt voldoende reden te zijn om te vrezen dat wij, de mensen die niet bij die rijke wereldtop behoren, een goede kans lopen dat ons doen en vooral ons denken zonder dat wij dat merken wordt bestuurd. Wat gebeurt er dan? Nou simpel, wij doen wat zij willen, omdat wij denken dat wij dat willen. Daarbij worden natuurlijk ook verdienmodellen gecreëerd. Alles wat wij verbruiken om in leven te blijven, voeding, maar ook alle energie, alle vermaak en natuurlijk ook alle medische zorg hebben zij in handen, hetgeen helaas betekent dat zij er belang bij hebben dat we niet gezond genoeg zijn om geen geneesmiddelen nodig te hebben. Met andere woorden, chronische ziekten zijn wel het meest aantrekkelijke verdienmodel voor de farmaceutische industrie waarin heel veel is geïnvesteerd door de allerrijkste groepen.

Dat laatste loopt de laatste tijd een beetje te veel in de gaten. Meer en meer krijg ik het gevoel dat de superieure bovenlaag toch heeft onderschat dat er tussen ons, de gewone wereldburgers, mensen lopen die wat scherper opletten dan zij misschien voor wenselijk houden. En wie zijn zij dan wel. Een ding staat vast, wat ze doen en besluiten doen en besluiten ze achter streng bewaakte gesloten deuren. Er is een boek, dat niet meer verkrijgbaar is en dat “Ridders van Nu” heet, waarin volgens de berichten beschreven wordt wat die geheime genootschappen doen. Verder las ik nog de naam “Cabal” en natuurlijk die van de “Bilderberg Groep”, waarvan onze huidige premier, de vroegere koningin Beatrix en ook de heer Pechtold tot de jaarlijkse genodigden lijken te horen.

Ella Ster pakt ook veel actuele onderwerpen aan. Hieronder heb ik een stukje gekopieerd dat gaat over de reden waarom we voor het wereldwijd uitrollen van 5G niet zouden moeten dansen van blijdschap. Lees maar als je tenminste een heel klein beetje hebt bijgehouden wat er in de elektronische communicatietechnieken allemaal gebeurt, zogenaamd omdat het dan zo prettig is voor ons dat het allemaal veel sneller gaat.

Wetenschappelijk onderzoek over correlatie 5G en coronavirusstructuren

Op 16 juli 2020 verscheen er op Pubmed.gov een vooraankondiging van een publicatie van een nieuw wetenschappelijk onderzoek over de correlatie van 5G-technologie en de inductie van het coronavirus in huidcellen. Nadat de link via social media werd gedeeld werd het artikel ingetrokken. Waarom werd het artikel ingetrokken? Omdat er twijfel is over de kwaliteit van het onderzoek, of omdat men geen ruchtbaarheid aan de zaak wil geven?

Hieronder kun je de Nederlandse versie van de oorspronkelijke samenvatting lezen.

5G-technologie en inductie van coronavirus in huidcellen

«In dit onderzoek laten we zien dat 5G-millimetergolven kunnen worden geabsorbeerd door dermatologische cellen die als antennes werken, naar andere cellen kunnen worden overgebracht en de belangrijkste rol kunnen spelen bij het produceren van coronavirussen in biologische cellen. DNA is opgebouwd uit geladen elektronen en atomen en heeft een inductorachtige structuur. Deze structuur kan worden onderverdeeld in lineaire, torusvormige en ronde inductoren. Inductoren werken samen met externe elektromagnetische golven, bewegen en produceren wat extra golven in de cellen. De vormen van deze golven lijken op de vormen van zeshoekige en vijfhoekige bases van hun DNA-bron. Deze golven produceren enkele gaten in vloeistoffen in de kern. Om deze gaten te vullen, worden er enkele extra hexagonale en vijfhoekige bases geproduceerd. Deze bases zouden met elkaar kunnen worden verbonden en virusachtige structuren kunnen vormen, zoals Coronavirus. Om deze virussen binnen een cel te produceren, is het noodzakelijk dat de golflengte van externe golven korter is dan de grootte van de cel. 5G-millimetergolven zouden dus goede kandidaten kunnen zijn voor toepassing bij het construeren van virusachtige structuren zoals coronavirussen (COVID-19) in cellen.»

Copyright 2020 Biolife Sas. http://www.biolifesas.org.

Publicatie: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32668870/

Goed, vast staat in elk geval dat hierboven een verhaaltje staat dat in de eerste plaats best eens waar zou kunnen zijn en waarvoor ik zelf bovendien echt niet knap genoeg ben om het te verzinnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.