Het kan waarschijnlijk wèl, van die giftige spike eiwitten afkomen.

Dit artikel op Frontnieuws is misschien wel waarop we hebben zitten wachten. Het woord dat de Dikke Van Dale dit jaar is binnengekomen als woord van het jaar is PRIKSPIJT.
Uiteraard had ik daar zelf ook op gestemd, hoewel ik mij niet heb laten vaccineren. Er zijn echter vele mensen op een pijnlijke manier in aanraking gekomen met de negatieve gevolgen van de Cocid-19 vaccinaties die, ondanks dat de officiële media er nog steeds niets over zeggen, nu blijken voor heel veel mensen levensbedreigend te zijn. Daarom ben ik blij nu dit artikel te kunnen publiceren, waarin een veertiental methoden worden behandeld om van die gevaarlijke spike-eiwitten af te komen. Mensen van naam op het gebied van de geneeskunde zowel als de natuurgeneeskunde geven hier hun adviezen. Laat me duidelijk zijn. Natuurlijk is er geen garantie, maar die gaven de vaccinfabrikanten ook niet (of wist je dat niet?). Hoe dan ook, ik zie dit als het begin van de tegenaanval tegen de misdaad die het vaccineren is.

Nieuw bericht op Frontnieuws   Dringend: 14 eenvoudige manieren om te ontgiften na het vaccin Door Frontnieuws In verband gebracht met bloedstolsels, hersenmist, longontsteking en myocarditis, kan deze eenvoudige gids die u laat zien hoe u uw lichaam kunt reinigen van giftige spike-eiwitten, uw leven redden. Ik dring er op aan dat u het met spoed bekijkt, voordat het te laat is, schrijft Dr. Joseph Mercola. Heeft u COVID-19 gehad of een COVID-19 injectie gekregen? Dan heeft u waarschijnlijk gevaarlijke spike-eiwitten in uw lichaam circuleren. Hoewel spike-eiwit van nature voorkomt in SARS-CoV-2, ongeacht de variant, wordt het ook geproduceerd in uw lichaam wanneer u een COVID-19-prik krijgt. In zijn oorspronkelijke vorm in SARS-CoV-2 is het spike-eiwit verantwoordelijk voor de pathologieën van de virale infectie. In zijn wilde vorm is het bekend dat het de bloed-hersenbarrière opent, celschade (cytotoxiciteit) veroorzaakt en, zoals Dr. Robert Malone, de uitvinder van de mRNA en DNA-vaccin kernplatformtechnologie, zei in een commentaar op News Voice, “actief is in het manipuleren van de biologie van de cellen die de binnenkant van uw bloedvaten bekleden – vasculaire endotheelcellen, gedeeltelijk door zijn interactie met ACE2, dat het samentrekken van de bloedvaten, de bloeddruk en andere dingen regelt.” Er is ook gebleken dat het spike-eiwit alleen al voldoende is om ontstekingen en schade aan het vaatstelsel te veroorzaken, zelfs onafhankelijk van een virus. Nu heeft de World Council for Health (WCH), een wereldwijde coalitie van gezondheidsgerichte organisaties en maatschappelijke groeperingen die de kennis over de volksgezondheid willen verbreden, een spike-eiwit ontgiftingsgids uitgebracht, waarin eenvoudige stappen staan die u kunt nemen om mogelijk de effecten van giftig spike proteïne te verminderen. U kunt hun volledige gids met natuurlijke remedies, inclusief doseringen, hier bekijken. Waarom zou u een spike-eiwit detox overwegen? Spike-eiwitten kunnen in uw lichaam circuleren na een infectie of injectie, en schade veroorzaken aan cellen, weefsels en organen. “Spike-eiwit is een dodelijk eiwit,” zegt Dr. Peter McCullough, internist, cardioloog en opgeleid epidemioloog, in een video. Het kan ontstekingen en stollingen veroorzaken in elk weefsel waarin het zich ophoopt. Zo bleek uit de biodistributiestudie van Pfizer, die werd gebruikt om te bepalen waar de geïnjecteerde stoffen in het lichaam terechtkomen, dat het COVID spike-eiwit uit de injecties zich in “vrij hoge concentraties” ophoopte in de eierstokken. Verder bleek uit een Japanse biodistributiestudie voor de Pfizer’s prik dat vaccindeeltjes zich van de injectieplaats naar het bloed verplaatsen, waarna circulerende spike-eiwitten vrij zijn om zich door het hele lichaam te verplaatsen, inclusief naar de eierstokken, lever, neurologische weefsels en andere organen. WCH merkt het volgende op: “Het spike-eiwit van het virus is in verband gebracht met nadelige effecten, zoals: bloedstolsels, hersenmist, organiserende longontsteking en myocarditis. Het is waarschijnlijk verantwoordelijk voor veel van de bijwerkingen van Covid-19 [injectie] … Zelfs als u geen symptomen hebt gehad, positief bent getest op Covid-19, of nadelige bijwerkingen hebt ondervonden na een injectie, kunnen er nog steeds spike-eiwitten in uw lichaam aanwezig zijn. Om deze na de prik of een infectie op te ruimen, stellen artsen en holistische beoefenaars een paar eenvoudige handelingen voor. Er wordt gedacht dat het reinigen van het lichaam van spike-eiwitten … zo snel mogelijk na een infectie of een prik kan beschermen tegen schade van resterende of circulerende spike-eiwitten.” Spike-eiwit remmers en neutralisatoren Een groep internationale artsen en holistische beoefenaars die ervaring hebben met het helpen van mensen bij het herstel van COVID-19 en post-injectie ziekte hebben natuurlijke opties samengesteld om te helpen de spike-eiwit belasting van je lichaam te verminderen. De volgende zijn spike proteïne remmers, wat betekent dat ze de binding van het spike proteïne aan menselijke cellen remmen: Prunella vulgaris Dennennaalden Emodine Neem Extract van paardenbloemblad Ivermectine Ivermectine bijvoorbeeld bindt zich aan het SARS-CoV-2-spike-receptor-buigingsdomein dat aan ACE2 is gehecht, waardoor het vermogen van dit eiwit om zich aan het menselijke celmembraan te hechten, kan worden belemmerd. Zij stelden ook een lijst samen van spike-eiwitneutralisatoren, waardoor het geen verdere schade aan cellen kan toebrengen. Deze omvatten: N-acetylcysteïne (NAC) Glutathione Venkelthee Steranijsthee Dennennaald thee Sint-Janskruid Smeerwortel blad Vitamine C De plantaardige verbindingen in de bovenstaande tabel bevatten shikiminezuur, dat de vorming van bloedklonters kan tegengaan en enkele van de toxische effecten van het spike-eiwit kan verminderen. Nattokinase, een vorm van gefermenteerde soja, kan ook helpen om het ontstaan van bloedklonters te verminderen. Hoe beschermt u uw ACE2 receptoren en ontgift u IL-6 Het spike-eiwit hecht zich aan de ACE2-receptoren van uw cellen, waardoor de receptoren niet meer normaal functioneren. Deze blokkade kan de werking van weefsels veranderen en kan verantwoordelijk zijn voor het uitlokken van auto-immuunziekten of het veroorzaken van abnormale bloedingen of stollingen, waaronder door vaccinatie veroorzaakte trombotische trombocytopenie. Ivermectine, hydroxychloroquine (met zink), quercetine (met zink) en fisetine (een flavonoïde) zijn voorbeelden van stoffen die uw ACE2-receptoren op natuurlijke wijze kunnen beschermen.13 Ivermectine werkt in dit verband door zich te binden aan ACE2-receptoren, waardoor het spike-eiwit wordt tegengehouden. Interleukine 6 (IL-6) is een pro-inflammatoire cytokine die tot expressie komt na de injectie en waarvan de niveaus toenemen bij mensen met COVID-19. Het is om deze reden dat de Wereldgezondheidsorganisatie IL-6 remmers aanbeveelt voor mensen die ernstig ziek zijn van COVID-19. Er bestaan veel natuurlijke IL-6 remmers, of ontstekingsremmers, die nuttig kunnen zijn voor diegenen die willen ontgiften van COVID-19 of COVID-19 injecties: Boswellia serrata (gomhars) Extract van paardenbloemblad Zwarte komijn (Nigella sativa) Curcumine Krillolie en andere vetzuren Kaneel Fisetine Apigenine Quercetine Resveratrol Luteoline Vitamine D3 (met vitamine K) Zink Magnesium Jasmijn thee Kruiden Laurierbladeren Zwarte peper Nootmuskaat Salie Hoe te ontgiften van Furin en Serine Protease Om uw cellen binnen te dringen, moet SARS-CoV-2 zich eerst binden aan een ACE2- of CD147-receptor op de cel. Vervolgens moet de spike-eiwitsubunit proteolytisch gesplitst (geknipt) worden. Zonder deze eiwitsplitsing zou het virus zich gewoon aan de receptor hechten en niet verder komen. “De furin-locatie is de reden waarom het virus zo overdraagbaar is, en waarom het het hart, de hersenen en de bloedvaten binnendringt,” verklaarde Dr. Steven Quay, een arts en wetenschapper, tijdens een hoorzitting van het GOP House Oversight and Reform Subcommittee on Select Coronavirus Crisis. Het bestaan van een nieuwe furinesplitsingsplaats op SARS-CoV-2, terwijl andere coronavirussen geen enkel voorbeeld van een furinesplitsingsplaats bevatten, is een belangrijke reden waarom velen denken dat SARS-CoV-2 door middel van “gain-of-function” (GOF) onderzoek in een laboratorium is gecreëerd. Natuurlijke furineremmers, die splitsing van het spike-eiwit voorkomen, kunnen helpen bij het ontgiften van furine en zijn onder andere: RutineLimoneenBaicaleïneHesperidine Serine protease is een ander enzym dat “verantwoordelijk is voor de proteolytische splitsing van het spike-eiwit van SARS-CoV-2, waardoor gastheercelfusie van het virus mogelijk wordt.” Het remmen van serine protease kan daarom voorkomen dat het spike-eiwit wordt geactiveerd en het virus de cellen binnendringt. WCH heeft verschillende natuurlijke serineproteaseremmers samengesteld, waaronder: Groene thee Aardappelen tubers Blauwgroene algen Sojabonen N-acetylcysteïne (NAC) Boswellia Tijdbeperkte voeding en gezonde voeding voor iedereen Naast de hierboven genoemde gerichte stoffen was het WCH zo verstandig op te merken dat een gezond dieet de eerste stap is naar een gezond immuunsysteem. Het beperken van de consumptie van bewerkte voedingsmiddelen en andere ontstekingsbevorderende voedingsmiddelen, waaronder plantaardige (zaad)oliën, is essentieel voor een optimale immuunrespons. Tijdbeperkte voeding, wat betekent dat u uw maaltijden in een periode van zes tot acht uur eet, is ook gunstig. Dit zal uw gezondheid op verschillende manieren verbeteren, voornamelijk door uw mitochondriale gezondheid en metabole flexibiliteit te verbeteren. Het kan ook autofagie bevorderen, wat uw lichaam helpt beschadigde cellen te verwijderen. Zoals opgemerkt door WCH: “Deze methode … wordt gebruikt om autofagie te induceren, wat in wezen een recyclingproces is dat plaatsvindt in menselijke cellen, waar cellen componenten afbreken en recyclen. Autofagie wordt door het lichaam gebruikt om beschadigde celproteïnen te elimineren en kan schadelijke virussen en bacteriën na infectie vernietigen.” Een andere strategie om uw gezondheid en levensverwachting te bevorderen, en mogelijk om te helpen bij het ontgiften van spike-eiwitten, is regelmatig gebruik van de sauna. Als uw lichaam wordt blootgesteld aan redelijke hoeveelheden hittestress, raakt het geleidelijk gewend aan de hitte, waardoor er een aantal gunstige veranderingen in uw lichaam optreden. Deze aanpassingen omvatten een groter plasmavolume en een grotere bloedstroom naar uw hart en spieren (waardoor het atletisch uithoudingsvermogen toeneemt), samen met een grotere spiermassa als gevolg van grotere hoeveelheden heat-shock-eiwitten en groeihormoon. Het is een krachtige ontgiftingsmethode als gevolg van het zweten dat het bevordert. Top 10 spike-eiwit ontgifting essenties – en de volledige gids Hieronder vindt u WCH’s volledige gids van nuttige stoffen om te ontgiften van giftige spike-eiwitten, inclusief aanbevolen doses, die u kunt bevestigen met uw holistische gezondheidsdeskundige. Als u niet zeker weet waar u moet beginnen, zijn de volgende 10 verbindingen de “essentiële” als het gaat om spike-eiwit ontgifting. Dit is een goede plek om te beginnen als u een meer uitgebreide gezondheidsstrategie uitwerkt: Vitamine D Vitamine C NAC Ivermectine Nigellazaad Quercetine Zink Magnesium Kurkuma Mariadistel extract Wereldraad voor gezondheid’s spike proteïne detox gids Stof Natuurlijke bron(nen) Waar te verkrijgen Aanbevolen dosis Ivermectine Bodembacteriën (avermectine) Op recept 0,4 mg/kg wekelijks gedurende 4 weken, daarna maandelijks
*Raadpleeg voor gebruik de bijsluiter om te bepalen of er contra-indicaties zijn Chloordioxide (bijvoeging van Frontnieuws)   Online bestellen Zie de Chloordioxide gebruiksprotocolen Hydroxychloroquine Op recept 200 mg per week gedurende 4 weken
*Raadpleeg vóór gebruik de bijsluiter om te bepalen of er contra-indicaties zijn Vitamine C Citrusvruchten (bv. sinaasappels) en groenten (broccoli, bloemkool, spruitjes) Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online 6-12 g per dag (gelijk verdeeld over natriumascorbaat (enkele grammen), liposomale vitamine C (3-6 g) & ascorbylpalmitaat (1-3 g) Prunella Vulgaris (algemeen bekend Gewone brunel, bijenkorfje) Zelfgenezende plant Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online 207 ml per dag Dennennaalden Dennenboom Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online 3 x daags thee drinken (eet ook de olie/hars die zich in de thee ophoopt) Neem Neemboom Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online Volgens de instructies van uw arts of volgens de instructies van de bijsluiter Extract van paardenbloemblad paardenbloemplant Supplement van paardenbloemplant (paardenbloemthee, paardenbloemkoffie, bladtinctuur): natuurvoedingswinkels, apotheken, online Volgens de instructies van uw arts of volgens de instructies van de bijsluiter N-Acetyl-Cysteïne (NAC) Eiwitrijk voedsel (bonen, linzen, spinazie, bananen, zalm, tonijn) Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online Tot 1.200 mg per dag (in verdeelde doses) Venkelthee Venkelplant Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online Geen maximumlimiet. Begin met 1 kopje en volg de reactie van het lichaam Steranijsthee Chinese groenblijvende boom (Illicium verum) Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online Geen maximum. Begin met 1 kopje en volg de reactie van het lichaam Sint-janskruid Sint-janskruidplant Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online Volg de instructies van de bijsluiter Smeerwortelblad Symphytum plantengeslacht Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online Volg de instructies van de bijsluiter Lumbrokinase
Serrapeptidase
Of Nattokinase Natto (Japanse sojaboonschotel) Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online 2-6 capsules 3-4 keer per dag op een lege maag een uur voor of twee uur na een maaltijd Boswellia serrata Boswellia serrata boom Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online Volg de instructies van de bijsluiter Zwarte komijn (Nigella Sativa) Boterbloemfamilie Kruideniers, natuurvoedingswinkels Curcumine Kurkuma Kruideniers, natuurvoedingswinkels Visolie Vette/olieachtige vis Kruideniers, natuurvoedingswinkels Tot 2.000 mg Kaneel Cinnamomum boomgeslacht Kruideniers Fisetin (Flavonoide) Vruchten: aardbeien, appels, mango’s Groenten: uien, noten, wijn Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online Tot 100 mg per dag Apigenine Vruchten, groenten & kruiden peterselie, kamille, wijn-spinazie, selderij, artisjokken, oregano oregano Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online 50 mg per dag Quercetine (Flavonoïde) Citrusvruchten, uien, peterselie, rode wijn Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online Tot 500 mg tweemaal daags, samen met zink innemen Resveratrol Pinda’s, druiven, wijn, bosbessen, cacao Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online Tot 1.500 mg per dag gedurende maximaal 3 maanden Luteoline Groenten: selderij, peterselie, uienbladeren
Vruchten: appelschillen Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online 100-300 mg per dag (typische aanbevelingen van de fabrikant) Vitamine D3 Vette vis, visleverolie Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online 5.000-10.000 IE per dag of zoveel meer als nodig is om in uw bloed een waarde van 60-80 ng/ml te bereiken Vitamine K Groene bladgroenten Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online 90-120 mg per dag (90 voor vrouwen, 120 voor mannen) Zink Rood vlees, gevogelte, oesters, volle granen, melkproducten Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online 11-40 mg per dag Magnesium Groenten, volle granen, noten Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online Tot 350 mg per dag Jasmijnthee Bladeren van gewone jasmijn- of Sampaguita-planten Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online Tot 8 kopjes per dag Kruiden Kruidenier Laurierbladeren Laurierbladplanten Kruidenier Zwarte peper Piper nigrum plant Kruidenier Nootmuskaat Myristica fragrans boomzaad Kruidenier Salie Salieplant Kruidenier Rutine Boekweit, asperges, abrikozen, kersen, zwarte thee, groene thee, vlierbloesemthee Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online 500-4.000 mg per dag (raadpleeg uw arts alvorens hogere doses in te nemen) Limoneen Schil van citrusvruchten zoals citroenen, sinaasappelen en limoenen Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online Tot 2.000 mg per dag Baicaleïne Plantaardig geslacht Scutellaria Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online 100-2.800 mg Hesperidine Citrusvruchten Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online Tot 150 mg tweemaal daags Groene thee Camellia sinensis bladeren Kruidenier Tot 8 koppen thee per dag of volgens de instructies van de bijsluiter Blauwalgen Cyanobacteriën Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online 1-10 gram per dag Andrographis Paniculata Groene chiretta plant Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online 400 mg x 2 per dag
*Controleer op contra-indicaties Mariadistelextract Silymarine Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online 200 mg x 3 per dag Sojabonen (biologisch) Sojabonen Kruidenier, natuurvoedingswinkel Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. COVID-19 VACCIN DOSSIER Beter dan Hydroxychloroquine? Twee nieuwe studies tonen aan dat Quercetine de resultaten van COVID verbetert – Gemakkelijker te verkrijgen Volg Frontnieuws op Telegram Frontnieuws | 23 december 2021 om 06:24 | Tags: Covid-19 vaccin | Categorieën: ArtikelenCovid-19 vaccin | URL: https://www.frontnieuws.com/?p=45003 Reageren    Bekijk alle reacties   Afmelden om geen berichten meer te ontvangen van Frontnieuws.
Verander je e-mail instellingen in Beheer abonnementen. Problemen met klikken? Kopieer en plak deze URL in je browser:
https://www.frontnieuws.com/dringend-14-eenvoudige-manieren-om-te-ontgiften-na-het-vaccin/  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.