Macaber

Het meest macabere bericht dat ik tot nu toe van Frontnieuws heb overgenomen is geschreven door niemand minder dan de als zeer betrouwbaar geldende Engelse arts en publicist Vernon Coleman. Eerlijk gezegd lopen mij de rillingen over de rug bij deze bijdrage.

  Nieuw bericht op Frontnieuws   “Wat gaat er gebeuren met alle lichamen die zich het komende jaar en daarna gaan opstapelen als de gevaccineerden massaal beginnen te sterven?” Door Frontnieuws Al een tijdje zit ik met een raadsel. Regeringen over de hele wereld zijn duidelijk van plan om miljarden van ons te doden in het komende jaar of twee, schrijft Dr. Vernon Coleman. Daar kan geen twijfel over bestaan, want het beleid dat de wereld de afgelopen achttien maanden een nieuwe vorm heeft gegeven, is al verantwoordelijk geweest voor enorme aantallen doden en zal in de komende maanden verantwoordelijk zijn voor nog eens miljoenen doden. In Afrika zijn miljoenen mensen door honger omgekomen en het absurde, irrationele, pseudowetenschappelijke beleid dat is ingevoerd in naam van de opwarming van de aarde hoax zal nog eens miljoenen mensen het leven kosten. Niemand in het Westen die de macht in handen heeft, is zich bewust van, of bekommert zich om de sterfgevallen die worden veroorzaakt door de klimaatverandering-cultisten. De waanzinnige eis van de groenen dat we steeds meer biobrandstoffen als energiebron gaan gebruiken, betekent dat de voedseltekorten voor altijd groter zullen worden. De beperking van de olie-exploratie, geëist door de klimaatverandering-cultisten, en de sluiting van kolenmijnen betekenen dat mensen in arme landen voor altijd veroordeeld zullen zijn tot een leven in het verleden – verstoken van alle voordelen van het machinetijdperk. Zonder meststoffen en tractoren en machines om gaten te boren en wegen aan te leggen, zullen de achtergestelde miljoenen in Afrika en elders veroordeeld zijn tot een langzame maar zekere dood. De voorvechters van de klimaatverandering weten dit allemaal, en in dat geval zijn ze tot in hun botten onbegrijpelijk wreed,of ze weten het niet en begrijpen het niet, en in dat geval zijn ze onwetend en onvergeeflijk. Maar dat terzijde. Miljarden zullen sterven in Afrika en elders en de mainstream media zullen het niet eens vermelden. The Guardian en de BBC, met hun financiële banden met Bill Gates, zullen de aandacht niet vestigen op dit kwaadaardige beleid, omdat zij zelf deel uitmaken van het kwaad. Mijn zorg vandaag is wat er gaat gebeuren met alle lichamen die zich het komende jaar en daarna gaan opstapelen als de gevaccineerden massaal beginnen te sterven als mensen met ongediagnosticeerde en onbehandelde kanker en hartkwalen instorten en sterven, als grote aantallen die verzwakt zijn door de lockdowns en door de voortdurende angst de gewone wintergriep krijgen en sterven. Je kunt ze niet allemaal begraven. Er zijn niet genoeg begraafplaatsen of gravers. Je kunt ze niet allemaal cremeren. Er zijn niet genoeg crematoria. Je drinkt straks Oma! Dus, wat doe je met al die lichamen? Je maakt ze vloeibaar en giet ze in het riool. Zoals ik enige tijd geleden al meldde, heeft de senaat in Wisconsin zonder debat een wetsvoorstel goedgekeurd om dode lichamen op te lossen, met behulp van loog, en ze in het riool te dumpen. En dit is blijkbaar al de gangbare praktijk in 20 Amerikaanse staten, waar het als een groener beleid wordt beschouwd dan wat dan ook (Frontnieuws: VS-staten maken vaccin-vermoorde mensen vloeibaar en strooien hun vleesslijm over voedselgewassen als “meststof”) Overgebleven stukjes bot worden verpulverd en als aandenken aan de familie teruggegeven. Loog, is een sterk alkali – meestal natriumhydroxide. Het is de manier om zich te ontdoen van hinderlijke lichamen die altijd populair is geweest bij moordenaars. Los het lichaam op en giet het in de afvoer. Ze doen het al een tijdje in Amerika. Op een stille, nauwelijks opgemerkte manier. Wat er ook met rioolwater gebeurt, het komt meestal in onze watervoorraden terecht: het wordt ofwel rechtstreeks in rivieren gedumpt – iets wat bijvoorbeeld in het Verenigd Koninkrijk regelmatig gebeurt – of het gaat door een rioolwaterzuiveringsinstallatie en wordt dan in de rivieren gedumpt. En daarin schuilt het probleem. Veel van ons drinkwater wordt uit rivieren gehaald. Als u in een stad woont, is de kans groot dat u water drinkt uit een rivier in de buurt. Dat is dezelfde rivier waar rioolwater in wordt gedumpt. Ik heb er in het verleden al eens op gewezen dat mensen die kraanwater drinken vaak ook deeltjes medicijnen drinken die in het rioolwater terecht zijn gekomen en zo in het drinkwater terecht zijn gekomen. Antibiotica, anticonceptiepillen en kalmerende middelen bijvoorbeeld. Dit is een reëel probleem waar ik al bijna 40 jaar over schrijf. De autoriteiten kunnen er niets aan doen omdat ze de medicijnresten niet uit het water kunnen krijgen. Bekijk mijn video getiteld ‘Is Your Drinking Water Contaminated with Vaccines‘. Kijk naar mijn boek Superbody als je meer wilt weten. Maar de dingen zijn nu veel, veel erger. Als je in Amerika woont, drink je waarschijnlijk al je oma, je opa, de kerel aan het eind van de straat, het kind dat van zijn fiets is gevallen. Als je in het Verenigd Koninkrijk of in de meeste andere landen ter wereld woont, zul je dat binnenkort ook doen. Of misschien doe je het al. Ik weet het niet. Regeringen verbergen dingen waarvan ze denken dat we ze niet graag horen. Dat is de wereld die ze ons opdringen. Dat is wat ze bedoelen met het Nieuwe Normaal. De Great Reset. We zullen de geprikten en de overblijfselen van de prikken die ze hebben genomen drinken. De elite kan deze dreiging vermijden door geen kraanwater te drinken. Ze willen dat we allemaal onze oma’s drinken. Ik wed dat u dacht dat de bovenstaande kop een soort van overdrijving was. Nou, als het al iets was, dan was het een understatement, want ze willen dat je je oma drinkt, je opa, je ouders, je kinderen, je buren en die grote vent aan het eind van de straat met die wild uitziende hond. Ze willen bijna zeker dat je de hond ook opdrinkt. Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.   Afmelden om geen berichten meer te ontvangen van Frontnieuws.
Verander je e-mail instellingen in Beheer abonnementen.
Problemen met klikken? Kopieer en plak deze URL in je browser:
https://www.frontnieuws.com/wat-gaat-er-gebeuren-met-alle-lichamen-die-zich-het-komende-jaar-en-daarna-gaan-opstapelen-als-de-gevaccineerden-massaal-beginnen-te-sterven/
 

Toevoeging:
 
Dr. Peter Borger legt uit hoe experimentele vaccins werken
20 OKTOBER 2021 / ADMINISTRATOR
Dr. Peter Borger heeft samen met anderen al onomstotelijk bewezen dat de PCR-test frauduleus is en wordt misbruikt om een pandemie overeind te houden.
In bijgaande presentatie legt hij nog eens uit wat de experimentele vaccinaties betekenen voor het mensdom. Nu de berichten steeds vaker over ons heen rollen, dat het juist de gevaccineerden zijn die ziek worden en op de IC terecht komen, is het moment om de vaccins te verbieden hoogstwaarschijnlijk een gepasseerd station. Zelfs in het AD duikt een artikel op hoe de werkelijke situatie in de ziekenhuizen nu is: 9 van de 10 IC-patiënten zijn volledig gevaccineerd.
Ziekenhuizen schrikken van stijging coronapatiënten: ‘Het is echt nog niet voorbij’ [LINK Algemeen Dagblad]
We hebben slecht nieuws voor het verzamelde journalistenDOM: “Het begint nu pas echt!”
En het spel is geraffineerd opgetuigd. Naar schatting is 40% van de injecties een placebo en 40% alleen met grafeenoxide. De resterende 20% is naast de mRNA en DNA injecties vergeven met alle denkbare en ondenkbare rotzooi, vanaf kunstmatige parasieten tot en met RVS-legeringen. Met de griepprik en “booster-shots” wordt de overige 80% aangevuld met genoemde rotzooi. De gifmengers in hun element. Ze weten precies wie ze wat hebben gegeven.
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.