Denk nu eens even na

Complot denkers aluhoedjes en nog veel meer, ja wat zijn het eigenlijk, scheldwoorden om te roepen tegen mensen die zich verzetten tegen het vaccinatiegeweld van de overheid. Wij, ja hoor, ik hoor daar ook bij, worden door de algemene opinie weggezet als mensen die niet goed bij hun hoofd zijn, die niet begrijpen dat wat ons al anderhalf jaar steeds dwingender wordt opgedrongen goed voor ons zou zijn. Niemand die van mening is dat er heel verkeerde dingen gebeuren krijgt toegang tot de media. Er mag maar één boodschap dagelijks via zoveel mogelijk kanalen schreeuwerig de wereld in gestuurd worden. En die boodschap is dat iedereen zich moet laten vaccineren en dat we dan veilig zijn en geen risico lopen een dodelijke corona infectie op te lopen. Die boodschap is zelfs niet een heel klein beetje waar, het een een leugen

Veel mensen waarschuwen dat deze boodschap gevaarlijk is en een boosaardig doel heeft. En omdat de mainstream media de boodschappen van die mensen systematisch onderdrukken en ridiculiseren worden ze niet geloofd, maar denk nu eens even na. Je kunt gemakkelijk vaststellen dat de reclame om de vaccins aan de man te brengen miljarden kost. Ook kun je gemakkelijk vaststellen dat het vaccineren voor BigFarma honderden miljarden opbrengt. Tevens kun je inmiddels wel vernomen hebben – ook al wil je het niet horen – dat deze vaccins, in tegenstelling met wat we door de jaren heen gewend zijn van vaccins, nogal wat bijwerkingen hebben. Verder kun je inmiddels wel gemerkt hebben dat er steeds vaker wordt gesproken over booster vaccinaties, omdat de vaccins blijkbaar onvoldoende werken. En dan, als je een klein beetje gewend bent om op je centen te passen moet je nu toch wel in de gaten beginnen te krijgen dat het vaccineren, mocht het helemaal geen resultaat hebben, toch wel een fantastisch verdien model is voor die farma jongens en meisjes.

Goed, dan nu de mensen die zoveel moeite doen om jou ervan te overtuigen dat je je niet moet laten vaccineren, mensen die voor eigen kosten de censuur ontlopen om jou te waarschuwen dat BigFarma bezig is je op een fantastische professionele manier te belazeren door aldoor maar reclame te maken voor iets wat je niet alleen helemaal niet nodig hebt, omdat je eigen lijf het allemaal veel beter kan dat welk vaccin dan ook, maar ook dat er al heel veel mensen gestorven zijn door deze experimentele vaccins die eigenlijk nog niet eens officieel zijn goedgekeurd. Al die mensen die je elke dag weer via omweggetjes proberen te waarschuwen dat je bezig bent een onherstelbare fout te maken als je je laat vaccineren, die mensen verdienen daar niets mee. Ze doen het uit verantwoordelijkheid. Ze vechten tegen onrecht en gevaar.

Nu jij. Interesseert het jou of je over een paar jaar nog gezond bent, of zelfs nog leeft of vind je het belangrijker dat je nu toegelaten wordt tot wel aardige maar volstrekt onbelangrijke pleziertjes. Misschien denk je van niet, maar als je jouw absoluut onwettige QR-code belangrijker vindt dan je leven… Nou ja, hol dan ook maar hersenloos je ondergang tegemoet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.