Meerdere wegen naar Rome?

Een oude zegswijze om aan te geven dat er meerdere oplossingen zijn voor een probleem. Deze uitdrukking lijkt door ons huidige – en gelukkig demissionaire kabinet – volledig vergeten te zijn. Dat is overigens niet het enige dat vergeten lijkt te zijn. Zo is er bij voorbeeld een regel dat een demissionair kabinet niet met nieuwe wetten of aanscherpingen daarvan mag komen, zulks om een nieuw te vormen kabinet niet voor de voeten te lopen of om te voorkomen dat zo’n demissionaire club nog op tamelijk dwingende wijze over het eigen graf heen regeert. Merkwaardig is tegenwoordig dat het demissionaire kabinet Rutte 3 zich van deze nette politieke gewoontes niets lijkt te herinneren. Maar goed, dat gezegd hebbende was dit niet de reden waarom ik dit artikel zit te schrijven.

Ik kan mij herinneren dat Hugo de Jonge, helemaal aan het begin van de corona malaise, met zijn aktetasje onder zijn arm weglopend en half over zijn schouder zei: het wordt pas weer normaal als we een vaccin hebben. Nou, erg veel onjuistere en sturende uitspraken heb ik niet vaak gehoord. Wat zei deze kleine en slechtst geïnformeerde of misschien wel hardst liegende minister ooit? Hij zei: ‘we hebben een levensbedreigend probleem, waaraan misschien wel een miljoen mensen gaan sterven en we hebben voor dat probleem één oplossing in de maak: het vaccin. Nu bewijst het succes van communicatiewetenschappen wel dat je met gebruikmaking van de juiste technieken en methoden het merendeel van de mensen kun laten geloven wat je wilt dat ze geloven. Dat had deze kleine schoolmeester wel goed begrepen. Daarmee is de zo kunstig geformuleerde boodschap door de angstig naar bevrijding dorstende kelen geperst. Het was en is echter niet waar. En iets wat met veel aplomb gebracht wordt en toch niet waar is, dat kun je een vergissing noemen als na enige tijd blijkt dat het inzicht en daarmee de boodschap wordt aangepast. Als je echter, zoals het in veel Europese landen gebeurt ziet dat machthebbers strak en stijf vasthouden aan de oorspronkelijke boodschap: HET WORDT PAS WEER NORMAAL ALS WE EEN VACCIN HEBBEN, dan heeft als het goed is iedereen die één enkele hersencel meer heeft dan een koe wel in de gaten dat er aan de boodschap iets niet klopt. De boodschap die het oude gezegde – dat er meerdere wegen naar Rome gaan – ontkennen. En die meerdere wegen daar wil ik het vandaag even over hebben.

De Engelse homeopathische arts, Dr. Blacky, die jarenlang de huisarts was van het koninklijk huis aldaar schreef ooit een boekje onder de titel “The Patiënt, Not The Cure”. In dit boek betoogde zij dat het op natuurlijke wijze sterk en gezond houden van het menselijk afweersysteem tegen het binnendringen van allerlei ziekmakende invloeden en organismen veel belangrijker was en is dan het bedenken en te koop aanbieden van geneesmiddelen voor elke kwaal, zoals veel mensen in deze tijd helaas denken.

Door het totaal doorslaan naar de gedachte dat zieken en ziekten geneesmiddelen nodig hebben is een heilloze farmaceutische industrie oppermachtig geworden, zijn virussen en bacteriën en masse in een kwaad daglicht gesteld als brengers van lijden en dood, waarbij de opdringerige dagelijkse reclame, de kurk waarop alle massacommunicatie als radio en televisie drijft ons schreeuwend poogt te overtuigen van de zeer aanvechtbare visie dat wij BigFarma nodig hebben als we niet op pijnlijke en weerzinwekkende wijze aan ons einde willen komen. Het is allemaal gewoon niet waar, maar we worden overspoeld met onwaarheden die als een sluipend gif binnen komen en die we ongemerkt dan maar gaan geloven. Heel veel dat ons welzijn bedreigt komt bijvoorbeeld uit de supermarkt waar we massaal ons voedsel komen. Voorbeeld? Goed. Heb jij ooit nog wel eens een appel in de hand gehad die, zoals dat heette, wormstekig was. Zo’n appel waarin een klein wormpje zich naar binnen heeft gevreten, omdat het een heerlijke gezonde appel was. Daarom had die worm hem ook uitgekozen, want insecten vinden we misschien hinderlijk, maar gek zijn ze niet. Zij kiezen het beste fruit uit. Als je die appel met die worm doorsnijdt en de worm eruit haalt heb je waarschijnlijk een van de beste appeltjes van de boom te pakken. Maar zo gaan wij daar niet mee om. Wij bespuiten de hele boomgaard met gif waarvan die wormpjes op afstand al dood gaan, de bijen trouwens ook, maar die zijn als het meezit al langs geweest toen elke appel nog een appelbloesem was.

De appelen worden pas bespoten met gif als ze er als appelen uit beginnen te zien. Ja, wordt er gezegd, je moet een appel ook goed afspoelen of je moet hem schillen (dan ben je wel al de helft van zijn vitamine C kwijt maar soit, dat moet dan maar.) Maar geloof jij nou echt dat het gif tegen de insecten niet via de duizenden huidporiën in de schil de appel binnendringt en dat niet in elke prachtige glanzende appel, waarvan elke worm morsdood op de grond viel, toch altijd weer een heel klein zogenaamd toelaatbaar beetje van dat kankerverwekkende gif zit. Gif dat bovendien je lichaam niet verlaat, maar zich met de tijd opstapelt in de meeste van je organen. Ja en dan komt in het leven van veel mensen het moment dat er na langdurige vage klachten bij hen een of andere vorm van kanker wordt geconstateerd. O ja, voor ik het vergeet, je dacht toch hoop ik niet dat alleen appelen met kankerverwekkende troep worden behandeld.

Nou ja, als het eenmaal zover is dan heeft BigFarma wel een tamelijk prijzig programmaatje voor je, met bijbehorende treurig meelevende woorden, waarmee geprobeerd kan worden je overlijden nog wat uit te stellen. Je leeft dan, zoals het vaak wordt genoemd, in geleende tijd.

Overigens heerst er in onze samenleving een soort permanente verkramping als het over het levenseinde gaat. In de eerst plaats is onder de westerse bevolking sterven iets dat ervaren en besproken wordt als iets verschrikkelijks. Wij zijn ook voortdurend bezig met behulp van langzamerhand onbetaalbaar kunst en vliegwerk het leven te verlengen. Maar zeg nou eens eerlijk, waar doet het woord overlijden je nu aan denken. Ja, precies, dat het lijden over is. Bovendien is het doodgewoon.

Maar ik ging het hebben over die andere methoden om infectie met ongewenste virussen te voorkomen. Ik hoor nu iemand opstandig mompelen: wat zeur je nou man, alle virussen zijn toch ongewenst. Nou, beste mopperaar, als je echt alle virussen zou opruimen ben je dood, want heel veel virussen (eiwitstructuren die sommige van onze lichaamscellen nodig hebben om zich voort te planten en te vermeerderen) leven tot onze grote tevredenheid met ons samen (symbiose heet dat) Virussen zijn ook eigenlijk de eerste bouwsteentjes van biologisch leven. Maar goed, net als bij de mensen om je heen zijn er vrienden en gemene hufters. Die laatste wil je niet binnen hebben. Als je nu dagelijks zorgt dat je voldoende vitamine D, vitamine C en een beetje organisch gebonden Zink binnen krijgt heb je al de beste en goedkoopste bescherming tegen de meeste ongewenste virussen. Kun je dan niet meer ziek worden van een virus? Tuurlijk wel. Er kan van alles aan je gezondheid verknoeid zijn, al was het alleen al met wat je dagelijks uit de supermarkt meeneemt. Maar wat betreft dat geweldige vaccin waarover maar geschreeuwd wordt tot je er helemaal gek van wordt moet je wel een paar dingetjes weten. Ik begin eenvoudig: ik heb vroeger bijna alle kinderziektes gehad: waterpokken, mazelen, kinkhoest, de bof, roodvonk. Daardoor ben ik levenslang immuun voor die ziektes. Nou worden tegenwoordig kinderen allemaal overal tegen ingeënt. Maar als je dan bijvoorbeeld mazelen neemt, dan is twee tot drie jaar na de vaccinatie er tegen mazelen al geen immuniteit meer. Ja, roepen ze dan, maar van mazelen kan een kind wel eens dood gaan. Absoluut waar, alleen in mijn jeugd gebeurde dat nooit. Trouwens, weet je wat de allerergste ziekte is? Leven, iedereen gaat eraan dood.

Mooi, die vitamines en zink had ik al eerder besproken in een blog, maar er is nog iets. Laatst heb ik op Facebook een fotootje gezet van een apparaatje dat ik heb, een zogenaamde zapper.

In de dertiger jaren van de vorige eeuw leefde een nog altijd zwaar ondergewaardeerde pionier op medisch gebied: Raymond Royal Rife. Hij ontdekte een medicijnloze manier om zowel bacteriën als virussen te doden of in elk geval inactief te maken. Met een speciale door hemzelf ontwikkelde microscoop kon hij zien of virussen nog leefden of niet.

De theorie: virussen zijn eiwitten, eiwitten zijn kristallijn. Als je bijvoorbeeld een kristallen glas neemt en je tikt er tegen dan hoor je een mooie zuivere klank. Als je die klank nu heel erg versterkt gaat het glas meetrillen (resonneren) en spat tenslotte uiteen. Kristal is kristallijn, eiwitten, dus bacteriën en virussen die ook uit eiwitten bestaan zijn dat ook. Die kunnen dus met de juiste frequentie (trillingen per seconde) ook kapot springen. Mooi, schoon, geen medicijnen nodig, klaar.

Rife behandelde in zijn tijd met succes allerlei patiënten, ook kanker patiënten. Die patiënten genazen voor het overgrote merendeel. Maar ja, als je ergens goed in bent zijn er altijd wel mensen die je geweldig vinden. Van die mensen kun je steun verwachten en daar heb je dan plezier van. Nu verwacht je het misschien niet, maar er zijn ook mensen, vaak machtige en rijke mensen die het helemaal niet leuk vinden dat jij bijvoorbeeld aan de lopende band kankerpatiënten geneest. Die roepen gewoon dat je moet ophouden omdat zij door jou minder medicijnen verkopen die trouwens helemaal niet werken, maar dat doet er niet toe. Je moet ophouden omdat je hun meestal schandelijk hoge verdienmodel zit te verknoeien. Dat gebeurde de brave Rife ook. Ze boden hem samenwerking aan en toen hij in de gaten kreeg dat de echte bedoeling was om zijn werk te bagatelliseren en uiteindelijk van de markt te krijgen zijn ze, nou ja, ze dat waren de mensen van de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA), die toen al en nog steeds op de hand van BigFarma waren, omdat die regelmatig wat kleine en vooral onopgemerkte beloningen uitdeelden als de FDA jongens weer eens een geneesmiddel goedgekeurd hadden. Rife had daar natuurlijk geen geld voor. Uiteindelijk is Raymond Royal Rife door allerlei valse getuigenissen (daar was natuurlijk voor betaald) in de gevangenis gekomen en daar overleden. We hebben echter het overgrote deel van zijn kennis en ontwerpen kunnen redden. Kijk op het internet naar Rife apparatuur, want daarmee kun je op een heel prettige manier en zonder gebruik van medicijnen heel vaak jezelf genezen van bijvoorbeeld verkoudheid, griep, corona? Diarree en nog een heleboel andere aandoeningen.

Als ik niet zelf ooit op een avond samen met een arts en twee ingenieurs en proef had gedaan waarbij we onder de vergroting van de zogenaamde levendbloedmicroscoop  een bacterie cultuur van de bekende en gevaarlijke ziekenhuisbacterie MRSA doodden. We gebruikten een spoel waardoor we stroom in verschillende frequenties lieten gaan. Een spoel genereert dan een trillend magneetveld in die zelfde frequentie. De MRSA bacteriën waren binnen en kwartier dood, bewogen niet meer, terwijl de zelfde bacteriën op een controle glaasje nog volop in beweging waren. Een paar uur later hebben we onder die microscoop nog eens naar de gedode bacteriën gekeken, maar er zat geen beweging meer in. Proef gelukt! En het effect van elektrische en magneetfrequenties op microscopisch leven bewezen.

Wat je hier leest heeft trouwens helaas ook iets te maken met alle protesten tegen het 5G netwerk dat massaal magneetfrequenties over ons uitstort die helemaal niet bewezen hebben allerlei verkeerde dingen in ons lichaam om zeep te helpen, in tegendeel.

Als je nu denkt dat deze informatie voor jou en/of jou dierbaren interessant kan zijn, zoek dan eens het internet af op zoektermen als Raymond Royal Rife of Zapper of Hulda Clark.

Tenslotte, erg veel ziekte en ellende kan vaak met veel minder moeite genezen dan je zou denken. Natuurlijk hoor je mij niet zeggen dat je niet naar je huisarts moet gaan, want die behoort een vriend van de familie te zijn, maar helemaal niet eigenwijs zijn blijkt vaak veel gevaarlijker dan wel eigenwijs genoeg zijn.

Niet overdrijven natuurlijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.