Dominante ideologie

Ik las het woord in de laatste column van Leon de Winter. Of het woord van hem is weet ik niet, maar het roept bij mij het gevoel op dat het ongeveer alles uitdrukt van wat er op dit moment mis is in onze wereld.

We beleven een tijd waarin duidelijk wordt dat alleen de rijken een plezierig bestaan gegund is. Arme mensen moeten straks gaan kiezen tussen honger en kou, schrijft Leon de Winter. Daar begint het inderdaad op te lijken. Als de stupide of doortrapte – daar ben ik nog niet helemaal achter – Europese commissie ons niet had opgezadeld met de boycot tegen Rusland, dat vanwege veertien jaar treiteren en bombarderen van de gebieden in Oekraïne waar Russisch sprekende mensen wonen eindelijk militair – en wat mij betreft humanitair – ingreep, dan hadden we nu gewoon de redelijke welstand die we gewend waren kunnen behouden.

Ik denk dat het hoog tijd wordt dat we gaan begrijpen dat alles wat in Brussel zogenaamd in ons belang wordt besloten uit een heel smerige verborgen agenda komt. Laten we maar even naar de voorbeelden kijken:

  1. De boycot van het Russisch gas heeft ervoor gezorgd dat Rusland miljarden rijker is geworden door alternatieve cliënten voor dat gas.
  2. Door de gigantisch stijgende energieprijzen gaat in ons deel van de wereld een belangrijk deel van onze broodnodige en welvaart garanderende industrie op de fles.
  3. Het belachelijke klimaatgeneuzel van alle volstrekt atechnische alfa mannetjes en vrouwtjes die zich naar voren hebben geëlleboogd om ons te kunnen regeren gaat volkomen voorbij aan het feit dat ons klimaat op Aarde altijd veranderlijk is geweest en dat de voor negenen negentig procent belangrijkste invloed de zon is en niet de stikstof of CO2 uitstoot.
  4. Er wordt op een walgelijke manier politiek gelobbyd, waardoor simpele mensen gaan geloven dat het allemaal waar is wat ons van overheidswege door de strot wordt geduwd en dat is niet zo. Het zijn allemaal verzinsels met een quasi wetenschappelijke onderbouwing die niets te maken hebben met de echte werkelijkheid.

En wat is dan die echte werkelijkheid. Tja, om daar achter te komen moet je goed opletten wat er gebeurt. Het is alweer een poos geleden, zo lang dat in elk geval iedereen die na 1945 is geboren er geen directe herinnering aan heeft: de propaganda van de nazi’s, propagandaminister van Hitler, Josef Goebbels, zei: Als je wilt dat mensen gehoorzamen moet je ze bang maken. De geschiedenis heeft duidelijk laten zien dat die uitspraak klopt. Maar hebben we daar nu iets van geleerd? Nee!!

In 2019 en 2020 is een grote miljarden verslindende fake epidemie opgetuigd met twee duidelijke doelen: in de eerste plaats de mensen die niet tot de wereldelite behoren angstig, zwak en ziek te maken en het aantal geboorten sterk te beperken en in de tweede plaats de angstige gevoeligheid voor eveneens fake voorgespiegelde wereldrampen te vergroten.

Blijkbaar loopt de grote kudde mensen achter de grote elitaire illusionisten aan. Onze belastingcentjes worden uitgegeven aan allerlei zogenaamde klimaat maatregelen. We zijn daar nu al tientallen jaren mee bezig. Maar heeft iemand nu wel eens ergens gezien dat met al die maatregelen iets wordt bereikt? Ik in elk geval niet. Wel horen en zien we steeds dat we onze inspanningen moeten vergroten want het klimaat dreigt steeds erger te veranderen.

Tja, we zijn en worden steeds bang gemaakt voor een toekomst die tot nu toe niemand kan voorspellen. Ik ben er vanaf het begin niet ingetrapt.

Kijk, wat ik wel weet is dat er, beheerd door het Amerikaanse leger, H.A.A.R.P. installaties op de wereld staan, waar mee niet alleen op grote schaal het weer kan worden beïnvloed, maar waarmee zelfs aardbevingen kunnen worden veroorzaakt. Technisch zijn er heel veel dingen mogelijk en slechte mensen die macht over ons willen krijgen doen dat ook allemaal. Maar dat heeft natuurlijk allemaal niets te maken met het klimaat op Aarde. Er worden gewoon toestanden gecreëerd waarmee we belazerd worden.

Ik raad iedereen aan zich te verzetten tegen de onzin die overheden propageren, want het zijn leugens en loze beloften.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.