Stikstof, verstikkend?

Opnieuw was het Leon de Winter die met zijn column in de Telegraaf treffend raak het maatschappelijke bedrog aan de kaak stelde.

Dat er op grote schaal met feiten, meningen en al dan niet onoorbare plannetjes een langzamerhand voor de burger onontwarbare schijnwerkelijkheid wordt gecreëerd moet langzamerhand tot steeds meer gewone mensen doordringen. Het zogenaamde stikstofprobleem lijkt een van de vele machinaties die de toch al ondoorzichtige wegen van onze overheid nog onzichtbaarder moeten maken. Alle zeilen worden bij de mast gezet om onwaarheden te verdoezelen en met behulp van organisaties, Ngo’s,  waarvan we vroeger dachten dat ze goede doelen nastreefden ons in feite door de strot geduwd.

Er is een stikstofoverleg gepland onder leiding van de heer Remkes, van wie ik uit geen enkele informatiebron heb kunnen lezen dat hij mogelijk verstand heeft van de problematiek waarover hij het overleg moet leiden. Wel is bekend geworden – was waarschijnlijk niet de bedoeling – dat twee stikstofhoogleraren, Han Lindeboom en Johan Sanders niet zijn uitgenodigd. Met andere woorden, echte deskundigheid is buiten de deur gehouden. Ik kan geen andere reden bedenken dan dat het de bedoeling van onze overheid is om het stikstofoverleg te manipuleren. Dat lukt namelijk het best als je zo veel mogelijk de kennis over echte, onweerlegbare feiten buitende deur houdt.

De situatie is ernstig. Knoeien met de werkelijkheid lijkt steeds meer een vaste praktijk bij onze overheid te zijn. Het beleid van onze overheid lijkt steeds meer gevormd worden door een verfoeilijk model dat de wereldelite, vormgegeven door het World Economic Forum ons wil opleggen.

Wat dat model is?

Geen boeren meer. Het land dat vrijkomt moet gebruikt worden voor stedenbouw. Alle voedingsproducten moeten door grote multinationals die in handen zijn van de wereldelite worden vervangen door synthetische, fabrieksmatig geproduceerde rommel, waardoor we met geen mogelijkheid meer kunnen weten wat we eten en hoe we ziek worden gemaakt, zodat BigFarma vanaf dat punt weer kan binnenstappen, zogenaamd voor onze gezondheid, en woekerwinsten maken.

Herinner je je misschien nog dat Ivermectine en Hydroxychloroquine verboden waren tijdens het coronabedrog. Dat waren middelen die goed werken en dat is iets wat van geen enkel vaccin kan worden gezegd.

Ik moet zeggen dat ik me afvraag hoe lang een misdadige regering door kan gaan met de mensen waarvoor ze verantwoordelijk zijn grotelijks te belazeren voordat het volk in woede uitbarst. En hoewel ik een hekel aan oorlog heb hoop ik toch nog mee te maken dat alle leugenaars in alle landsbesturen die aan de hand van het W.E.F. waarschijnlijk betaald meelopen hardhandig verwijderd en berecht worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.