Facebook bron van angstige censuur.

Vanmorgen zag ik weer het berichtje dat van de Facebook censuur club kwam. Ik heb het vaker gezien en ben dus niet echt verrast. Eerder ben ik boos over het feit dat Facebook censureert op een manier die onze wereld en gezondheid in gevaar brengt.

Reiner Füllmich is een van de grote advocaten die zich thans, gesteund door 500 van zijn prominente collega’s, bezig houd met het grootste medische schandaal uit de wereldgeschiedenis, de Covid 19 leugen die al vele levens heeft gekost. Feiten hierover worden nog steeds angstvallig uit het nieuws gehouden, omdat de nieuwsbronnen in handen zijn van de wereld elite die absoluut geen belang heeft bij openbaring van het grote bedrog.

Ik plaatste een inleidend stukje van de vaststellingen van de Füllmich groep. Onmiddellijk werd ik weer voor een week van Facebook geweerd. Volgens Facebook is de informatie die ik plaats op te vatten als dezinformatie. De Facebook gebruikers worden geacht te dom te zijn om zelf te kunnen uitmaken wat waar is en wat niet. Facebook vindt blijkbaar dat de gebruikers beschermd moeten worden tegen nieuws dat de elite onwelgevallig is. Zum kotzen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.