Overgenomen uit Nine 4 News

Zaterdag was de Franse onafhankelijk journalist Freddie Ponton te gast bij de coronacommissie van advocaat Reiner Füllmich. Hij vroeg aandacht voor het One Health Platform, een initiatief gefinancierd door de Bill & Melinda Gates Foundation met de hulp van vele zogenoemde ‘stakeholders’ en gesteund door de WHO.

Medeoprichter van de One Health Global Leaders Group on Antimicrobial Resistance is bijvoorbeeld Lothar Wieler, de chef van het Duitse RIVM, onthulde Ponton, waarna Füllmich hard begon te lachen.

De advocaat beschuldigde Wieler ervan overheden doelbewust te hebben misleid. Hij sleepte hem voor de rechter namens een cliënt. Vervolgens gebeurde er iets vreemds. Füllmich had contact met iemand die op het kantoor van de Duitse bondskanselier werkt en die zei tegen hem dat ze ‘in paniek waren’.

Extreem gevaarlijk

Vervolgens dwongen de rechters de cliënt van Füllmich 350.000 euro te betalen om de zaak in behandeling te nemen. Enkele dagen later deed de Duitse arbeidsinspectie een inval bij de fabrieken van zijn cliënt. “Dit is waar je mee te maken krijgt als je dit doet. Op alle fronten wordt druk uitgeoefend.”

Onder One Health opereert een groep die de Bio Threats Scanning Group wordt genoemd, vervolgde de journalist. De groep verzamelt data die worden gebruikt om het mondiale gezondheidsbeleid te beïnvloeden en vorm te geven. “Dat is extreem gevaarlijk,” benadrukte Ponton.

Heel zorgwekkend

We zien nu bijvoorbeeld dat de Europese Unie werkt aan een pandemieverdrag dat de WHO zeggenschap geeft over het beleid op landelijk niveau. Dat de WHO beleidskeuzes voor je maakt, is extreem gevaarlijk, zei de journalist.

Ook viroloog Ab Osterhaus, voorzitter van het Research Center for Emerging Infections and Zoonoses (RIZ) in Hannover, is medeoprichter van het One Health Platform, dat gefinancierd wordt door Bill en Melinda Gates, ontdekte Ponton. “Het is heel zorgwekkend om te zien dat deze mannen samenwerken met Bill,” aldus de journalist.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.