Bericht van Vernon Coleman

Wij stevenen regelrecht af op de grootste recessie die de meeste mensen zich kunnen herinneren. Als u na 1930 geboren bent, dan staat u op het punt uw eerste recessie van wereldformaat mee te maken. Het verschil tussen de recessie die nu komt en alle recessies die eraan voorafgingen, is dat deze niet per ongeluk gebeurt, schrijft Dr. Vernon Coleman.

De recessie die u gaat meemaken is geen vergissing; zij is bedacht, gepland en georkestreerd door de samenzweerders van de miljardairs, zij zal jaren duren en zij zal de Grote Reset en de Nieuwe Wereldorde inluiden. Als de recessie eenmaal goed op gang is, is het spel voorbij, is de oorlog verloren en hebben de samenzweerders gewonnen.                                                  (Ze noemen mij al jaren een “samenzweringstheoreticus”, dus het geeft mij een beetje licht amusement om hen de samenzweerders te noemen. Wanneer een stel miljardairs en een aantal andere booswichten samenzweren om de wereld over te nemen, lijkt het mij eerlijk genoeg om hen samenzweerders te noemen).                                                                                        De recessie was gegarandeerd en uitgelokt toen de bazen van bedrijven onder druk gezet werden door kleine groepjes lobbyisten om hun bedrijven te plannen rond ESG-onzinnigheden.

ESG, voor het geval u een tijdje hebt zitten slapen, staat voor “milieu-, sociale en bestuursvoorschriften”. Vandaag de dag worden bedrijven zo goed als gedwongen om deze kwesties ver boven het vinden van werk voor het personeel, het tevreden stellen van de klanten en het maken van winst voor de aandeelhouders te stellen. Daarna heeft de covid-fraude de zaken voor de miljardair-samenzweerders aardig op de rails gezet.

Rapport: Luchtvaartmaatschappijen moeten een “gezondheidspas” eisen voordat ze passagiers kunnen laten vliegen

Alleen al in 2020 hebben de werknemers in de wereld 3,7 biljoen dollar aan inkomsten verloren, waarbij de zelfstandigen en de eigenaren van kleine bedrijven het meest te lijden hadden en de ambtenaren niet of nauwelijks. Ook de ouderen zijn in alle opzichten bijzonder zwaar getroffen door de covidefraude – de grootste fraude in de geschiedenis. En, laten we niet vergeten, er lopen nog steeds mensen rond die zo doodsbang zijn voor de gedachte aan wat zij als de “plaag” beschouwen, dat zij al twee jaar hun huis niet meer uit zijn gekomen.

Toen hebben zij een oorlogsscenario gemanipuleerd: een echte “Wag the Dog” oorlog. En de recessie begon in alle ernst. De economische crash was zorgvuldig ontworpen om de economie te gronde te richten en tegelijk een steeds groter wordende staatsbureaucratie in stand te houden.

Men heeft decennia lang de huizenprijzen laten stijgen voor dit moment. Er zullen nu massale faillissementen zijn – geheel volgens plan. De inflatie loopt in de hele Westerse wereld op tot in de dubbele cijfers. Wij zijn nu allemaal Argentinië en Venezuela.

Halfslachtige, achterlijke groenen en klimaatveranderingsgekken, die zich verder in de wereld van de pseudowetenschap hebben gewaagd dan ik voor mogelijk had gehouden, geloven dat de komende recessie ons allen zal redden. De idioten wier hobby het is zich aan snelwegen vast te lijmen, denken dat ons gebruik van fossiele brandstoffen en kunstmest betekent dat zeven miljard mensen zich op de top van de Mount Everest zullen moeten verdringen om te overleven. Zij juichen nu de recessie toe, omdat die minder reizen, minder verwarming en minder warm eten zal betekenen – vooral voor de armen in de wereld.

Wetenschappelijke studie bevestigt dat mRNA je DNA kan veranderen – Ze zeiden dat het onmogelijk was… ze logen tegen je. En zo maken zij van een oorlog gebruik om ons naar netto nul en wereldwijde genocide te leiden.

De gekke klimaatveranderingsgekken denken waarschijnlijk dat zij zorgzame mensen zijn, maar zij zijn wreed en meedogenloos, en zij geven geen moer om iets anders dan hun verwrongen, egoïstische ambities. Zij vinden het prima dat het doel de middelen heiligt, zolang het doel maar overwinning en macht betekent, en zij zullen een paar honderd miljoen Afrikanen die verhongeren, voor lief nemen.

Het opzienbarende feit is dat linkse commentatoren de covid-fraude opgewonden hebben gesteund en gepromoot, en opgetogen waren dat miljoenen mensen in Afrika in hongersnood daalden. De linkse liberalen zijn opgetogen over de genocide in Afrika, omdat zij zich hebben laten verleiden om de samenzweerders van de miljardairs te steunen.                                       De gekke linksen dachten dat de covidwereld hen regelrecht naar een wereldregering onder leiding van communisten zou voeren. Zij hadden het natuurlijk mis. Zij waren bedrogen. De wereld ging recht op de Nieuwe Wereldorde af, die gepland was door de Rothschilds, de Bilderbergers, het World Economic Forum en een stel diverse psychopaten.

(De enige landen in de wereld die niet in chaos verzeilden waren Tanzania en Zweden. Tanzania legde in 2020 geen covid-19 beperkingen op en had niet meer doden dan normaal. Zweden voerde zeer weinig beperkingen in, had lagere sterftecijfers dan waar ook en herstelde als eerste van de gevolgen van de fraude. De mainstream media vermeden vakkundig het vermelden van deze eenvoudige maar ongemakkelijke waarheden).

Voordat de Russische invasie in Oekraïne plaatsvond, kon men al zien dat de Grote Reset zich begon te ontwikkelen – waarbij geld en macht in steeds minder handen geconcentreerd worden, het staatsgezag toeneemt en de vriendjespolitiek en de inefficiëntie van de staat en de diefstal van overheidsgeld door politici en ambtenaren dramatisch toenemen.

Het plan om u in een genetisch gemodificeerde menselijke cyborg te veranderen 

Nu wordt het met de seconde erger. De prijzen zullen stijgen. Banen zullen verdwijnen. De langverwachte crash op de huizenmarkt zal komen.

En wij stevenen af op de grootste recessie die iemand onder de 100 jaar zich kan herinneren.

De meeste mensen hebben er geen idee van hoe vreselijk de toekomst zal zijn.

U kunt helpen stoppen wat er gebeurt, als u dat wilt – gewoon door de waarheid over de covid-fraude, de klimaatveranderingsfraude en de oorlogsfraude te delen met iedereen die u kent. De samenzweerders kunnen nog tegengehouden worden.

Maar als u denkt dat ik een krankzinnige samenzweringstheoreticus ben, zult u geen verdomd ding doen om te stoppen wat komen gaat.

Wanneer u dakloos bent, koud en uitgehongerd, en bedelend om een korst brood, zult u terugkijken en denken: “Jammer dat ik niet naar die Coleman geluisterd heb. We hadden dit kunnen voorkomen.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.