Wat kan ik daar nou aan doen, dat is toch niet mijn schuld?

Een overbekende reactie wanneer je soms tegen beter weten in probeert mensen te motiveren zich ergens tegen te verzetten. Ik heb sterk de indruk dat maatschappelijk gezien de animo om zich te verzetten tegen valsheid en leugens die door een corrupte overheid worden gebezigd sterk is afgenomen.

Ontmoedigen is overduidelijk de methode die gebruikt wordt. Zelfs als je onomstotelijk gelijk hebt en je komt in een conflict met de overheid voor de rechter te staan, zelfs dan zie en hoor je zich zo’n rechter in allerlei juridische uitglijders storten opdat het vonnis in jouw nadeel is. De geldende boodschap is meer en meer: “resistance is futile” verzet is zinloos.

In het begin zagen we mensen demonstreren op een heel vreedzame manier. De overheid had echter een manier gevonden waardoor ze demonstratie gewelddadig kon beëindigen. Dat deden ze door gebruik te maken van zogenaamde Romeo’s, politiemensen zonder uniform die door misdragingen hun geüniformeerde collega’s de gelegenheid boden om de demonstratie gewelddadig te beëindigen. De Romeo’s waren dan natuurlijk al lang weer vertrokken. We zagen het, we wisten het, we klaagden erover, zelfs officieel tegen de politie. Niets hielp. Van onze ooit misschien goedbedoelde democratie is wanneer het gaat om de openbare orde niets over. Het enige waaraan wij ons gevoel van medezeggenschap moeten ontlenen is te vinden in het stemrecht, waarmee we de samenstelling van de diverse volksvertegenwoordigingen lijken te kunnen beïnvloeden. Hoe dit overigens flagrant mis kon gaan bleek wel bij de laatste verkiezingen voor de tweede kamen. Van alle kanten kwamen toen de berichten binnen dat er met de stemmen was geknoeid om de politieke arena zodanig voorgesorteerd te krijgen dat verzet tegen het overduidelijke globalistische regeringsprogramma bij voorbaat kansloos was.

Het regeren, zoals dat onder meer gebeurt door onze eigen Haagse kabinetten, is onderworpen aan een systeem van psychologische wetten en feiten. Lang geleden zijn er al gedragswetenschappers begonnen wegen te bedenken om voor elk plan instemming te verwerven. In hun begin was er nog de vrome regel dat elke beslissing die er heel handig werd doorgedrukt toch ecologisch moest zijn en dus ook het nut van de andere partij of partijen moest dienen. Een eis die – als ik naar de Haagse Kamervergadering kijk – reeds lang geen opgeld meer doet. Met andere woorden, je kunt met je kleine oppositiepartij het grootste gelijk van de wereld hebben, maar de meerderheid heeft al lang van te voren afgesproken dat geen enkel van je protesten enig effect zal sorteren. Met oprechte verontwaardiging moet ik dan ook vaststellen dat in onze volksvertegenwoordiging leugen en corruptie eerder regel dan uitzondering zijn.

Hoe kan het nu dat dergelijke instituten wegkomen met toch duidelijk ontwijkingsgedrag van de vaak genegeerde waarheid. Het antwoord is: gewoonte. Als wij dingen constateren die absoluut niet door de beugel kunnen, dan protesteren we luidkeels, zeker in het begin. Tegen dergelijk protest wordt scherp en vaak gewelddadig opgetreden, waardoor mensen na enige tijd bang en moedeloos worden. Dat is dan ook de bedoeling van bestuurders die hoe dan ook hun eigen agenda willen uitvoeren. Persoonlijk zie ik dit als geestelijk geweld tegen het volk.

Vaak hebben we de neiging om te denken dat wij, het volk, toch een enorme meerderheid vormen en dat het toch ondenkbaar is dat wat wij willen nooit gebeurt. Een aardige maar helaas foute gedachte waarmee we moed proberen te houden. Waar het werkelijk om gaat is dat onze bestuurders aan de touwtjes met een combinatie van slimme communicatie techniek en opzettelijk negeren als regel hun zin doordrukken. Wij, het volk, zullen daar nimmer tegenop kunnen. Maar dat is een impasse van ongekend formaat. Hoe moet het dan als de regeringen van alle ons bekende landen hun gezamenlijke globalistische plan blijven doorduwen en wij dat helemaal niet willen, hoewel eerlijkheidshalve gezegd moet worden dat de overgrote meerderheid van de bevolking – laat ik het voorzichtig zeggen – niet echt snapt wat er gebeurt en wat ons sluw en ongemerkt door de strot wordt geduwd onder het mom van Build Back Better. De meeste brave mensen hebben nog het idee dat het goede, wat dat dan ook mag zijn, op den duur overwint. Dat is echter niet zo. De werkelijkheid is dat de sterkste wint. Daarop volgt echter meestal een periode waarin de winnaar gaandeweg slordig wordt en niet meer consequent straft wat hij zelf verboden heeft. Zo zijn in de wereldgeschiedenis hele beschavingen ten onder gegaan, slordigheid en luiheid en voldoende partijen die daarvan misbruik maken.

Onze tijd. Ik probeer nu kort samen te vatten welke rookwolken ons in het gezicht zijn geblazen en door wie.

  1. Een kleine groep mensen, de wereldelite, bezit nagenoeg alles en is wellicht juist daarom begerig naar wat nog niet in hun bezit is.
  2. De mensen, het volk, heeft nog steeds verlangen naar bezit en vormt daardoor toch steeds weer de luis in de pels van de elite.
  3. Bevolking die de vrijheid heeft eigen doelen na te streven kan daarmee de overigens onverdiende rust en overdaad van de elite verstoren.
  4. Het plan van de wereldelite is nu: maak het volk willoos en bestuurbaar.
  5. Daarvoor is nodig dat er grote angst heerst, want angstige mensen zijn geneigd te gehoorzamen aan voorstellen die een oplossing voor de angst lijken te bieden. Slim als de elite is hebben ze daar een op zich tamelijk ongevaarlijke besmettelijke viraal over te dragen ziekte gebruikt Covid 19, een kunstmatig gemanipuleerd virus. Daarbij heeft men ervoor gezorgd dat alle simpele middelen die snel tot genezing konden leiden waaronder Hydroxychloroquine en Ivermectine verboden en onverkrijgbaar werden, want ja, met een beetje foute ziekenhuistherapie moeste natuurlijk wel mensen overlijden om de angst erin te houden.
  6. De slimmeriken onder de bevolking hebben de hierboven behandelde truc met het virus nu wel door. Er is voor het allemaal voor niets is geweest een nieuw controlemiddel nodig. Dat heeft men lang voorbereid, want regeren is vooruitzien. In een uithoek van Europa breekt in eens oorlog uit. Nou ja zeg, in Europa. Overal op de wereld zijn altijd oorlogen, de wapenindustrie moet tenslotte ook leven, maar in Europa oorlog voeren is natuurlijk te gek voor woorden. Nou ja we hebben toen dat oorlogje in voormalig Joegoslavië gehad, maar dat was klein en overzichtelijk. Maar nu loopt het de spuigaten uit. Rusland heeft Oekraïne overvallen. Weet je wat, het beste wat we kunnen doen is een eenheid vormen en het allemaal met elkaar eens zijn over de vraag wiens schuld het is: Rusland, nee Poetin dus.
  7. Omdat niemand van de brave en nu vanwege de oorlog ook wel angstige burgers gevolgd heeft hoe decennia lang een verdorven elitaire en helaas Amerikaanse groep al treiterend en mishandelend buurman Rusland dag in dag uit, jaar in jaar uit is blijven provoceren alleen al om het feit dat men het prettiger vindt als dat grote Russische rijk uiteen valt. Met het opzetten van een vijftiental laboratoria die van bacteriën en virussen dodelijke wapens kunnen maken en door het nazistisch Oekraïense leger steeds maar weer de Russisch sprekende provincies in het Oosten van het land te laten bombarderen, zodat de bevolking daar vaak in schuilkelders leeft is die uitdaging aan het adres van de Russische president eindelijk opgepakt. Onder het motto: genoeg is genoeg zijn de Russen zo voorzichtig mogelijk om in elk geval geen onnodige schade te veroorzaken aan een schoonmaakactie in Oekraïne begonnen.

Iedereen die best wel beter weet roept nu in koor moord en brand, maar dat is niet meer dan theater.

  • Eén probleem hebben we op te lossen. Die elitaire Amerikaan, die multimiljardair, die Soros of die Bill Gates en die Rothschild en die Rockefeller. Die mannekes denken dat de wereld van hun is. Maar dat is helemaal niet zo, de wereld is namelijk van ons allemaal. Daarom stoppen we nu met bang zijn, want pas dan hebben ze geen grip meer op ons gedrag.
  • Vrienden, ik wens jullie overdreven veel moed in deze donkere tijden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.