Over Trump en zo, meer weten?

Waarom de genocide niet kan worden gestopt, anders dan door massale volksopstanden.

Een paar uitgangspunten voordat we een ingezonden stuk vertalen en publiceren.

(1) Donald Trump is door de NESARA-Groep binnen het Pentagon gevraagd om zich kandidaat te stellen. Men ging ervan uit dat Trump aan de goede kant stond en zou blijven staan. Tijdens zijn presidentschap heeft hij 100% gestuurd op het kompas van die groep militairen.

(2) Donald Trump is op 3 november 2020 herkozen, dit weet iedereen. Maar door massale en ongekende fraude is de uitslag omgebogen en kon Joe Biden worden geïnstalleerd. Dit heeft men “laten gebeuren”, maar alles is vastgelegd. Trump heeft aan Biden niets overgedragen, ook het nucleaire arsenaal is niet overgedragen en zijn door de militairen veiliggesteld.

(3) Voordat Trump naar Florida vertrok heeft hij op verzoek van de NESARA groep de Insurrection Act 1807 geactiveerd, hetgeen de militairen de soevereine macht over de VS geeft. Op basis van deze activering is met de schoonmaak begonnen.

(4) De wereld is vol onbegrip over het feit dat Trump het “vaccin” inclusief boosters steevast blijft promoten, overigens zonder verplichtingen. Hij blijft pochen over Operation warp Speed en de ongekend snelle manier waarop het vaccin over de VS is uitgerold.

Velen hebben hieruit de conclusie getrokken dat Trump meer van hetzelfde is, niet te vertrouwen en “Deep State”.

(5) Desgevraagd hebben de militairen bevestigd, dat Trump dan wel de Insurrection Act 1807 heeft geactiveerd, maar dat dat niet betekent dat hij daar immuun voor is. Dat betekent ook dat hij moet handelen op instructies.

Het gaat niet over Donald Trump.

Het gaat over de wet NESARA, welke al sinds oktober 2000 ten koste van alles door het huidige kartyel wordt bevochten. Deze wet is al geldig en de schade die voortvloeit uit het uitstellen ervan kost iedere dag miljarden. Teruggerekend is het huidige machtskartel al 3 keer failliet gegaan. Dat is de realiteit.

Een volgende bijdrage willen we u niet onthouden:

Waarom wordt de vaccinatiecampagne niet ontmaskerd voor wat het lijkt te zijn, een openlijke genocide.

  • Hoe de eerste batches vaccins die via operatie Warp speed vrijkwamen voornamelijk nepvaccins (placebo’s) waren.
  • Waarom infiltratie in de vaccinwereld noodzakelijk was.

De placebo’s waren er omdat de agenda er te vroeg door de regering Trump is doorgedrukt- te vroeg voor de FDA en de vaccinindustrie om er helemaal klaar voor te zijn. De snelheid was oneigenlijk en in schril contrast met de periode dat vaccins worden goedgekeurd: tussen de 5 en 10 jaar.

  • Dit zette veel placebo’s op zijn plaats. Zelfs nu kunnen de vaccinproducties en het installeren van placebo’s niet worden bijhouden, laat staan voorkomen.
  • Wanneer het zover is, zal Trump ook verantwoording moeten afleggen aan de militaire rechtbanken. Zijn antwoorden zullen verbazingwekkend zijn als hij de valse gegevens, bewijzen en vervalste informatie blootlegt, waarop een president zijn beslissingen moet baseren. Het zal de Deep State Rockefellers, Rothschilds, VN, Davos, CCP, Big Pharma, Big Tech wereld kwaadaardige Cabal plan ten val brengen.
  • De ontmaskering zal leiden tot de ontmaskering van de min of meer geslaagde buitenlandse bezetting van de VS die deze corrupte instellingen over de hele wereld controleerde.
  • In zekere zin is Trump opgeofferd. Hij moest deze stappen zetten en wist dat hij daardoor uiteindelijk in de problemen zou komen, maar hij wist ook dat hij in veiligheid zou worden gehouden door het leger dat hem in die positie plaatste.
  • Deze bewegingen moesten gebeuren om de misdaad aan het licht te brengen. De machtselite/Cabal zou de biowapens – de dodelijke vaccins – hoe dan ook hebben vrijgegeven, met of zonder Trump in functie.
  • Er was geen andere manier om het Cabal Plan te stoppen – de enige manier was om de controle over het plan te grijpen door infiltratie, ontmaskering en uiteindelijk, door militaire rechtbanken volledige declassering.

Nog één opmerking.

Als het volk in de tang blijft zitten van het machtskartel en er geen massale volksopstand plaatsvindt, is de NESARA Groep met één hand vastgebonden op de rug aan het vechten tegen een overmacht. Zonder hulp kunnen ze het niet afmaken. Wachten op elfjes of de messias is gecontroleerde oppositie. De vraag is dus: hoeveel erger moet het nog worden? Niet vergeten dat het bestaande machtskartel minimaal 6.000 jaar bezig is deze eindfase voor te bereiden. Voor de Opperheerser is 6.000 jaar maar enkele uurtjes als je al 600.000 jaar op de troon zit. Laat staan wat er de laatste 60 jaar is gebeurd. Voor de mens heel veel, maar eigenlijk stelt het niets voor.

Dus zonder volksopstand en/of een bewustzijnsverhogende remedie als “voor jezelf opstaan”, kon het nog wel eens lang duren voor de mens die hier gemiddeld maar 70 jaar rondloopt.

Onderdeel van de remedie: “Niet luisteren naar de zetbaasjes van de STAAT DER NEDERLANDEN, een bedrijf wat in verregaande staat van faillissement verkeert.”

Met hun arrogante geleuter over “versoepelingen”. Wat denken die lui wel niet!

Beoordeel dit:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.