Superoplichter de Jonge leidt onze Kamerleden eenvoudig om de tuin.

Een passend artikel heb ik nu net uit Nine For News geplukt. Ach ja, ik weet het wel. Ideaal zou zijn als een bericht als dit op de voorpagina van de Telegraaf zou staan of in een van die andere braaf met de corrupte pers meelopende kranten. Een kleine vermelding in het nieuws van zes uur zou mij al geweldig gelukkig maken. Ook lees je in dit artikel over onze blijkbaar onwetende Kamerleden. Eerlijk gezegd geloof ik daar niet in. Die Kamerleden hebben in het begin van de hoax in februari of maart een geheime brief gehad. Ze gedogen gehoorzaam dat onze regering ons bedriegt. Sommigen misschien tandenknarsend, maar ik merk in de kamer geen echt verzet tegen het feit dat we sedert het voorjaar in een dictatuur zitten die steeds beklemmender wordt. Soms, heel stiekem, want niemand mag het merken, want je verrader slaapt niet, droom ik wel eens van een kleine maar uiterst gedisciplineerde en ultiem getrainde verzetsgroep die zomaar op een doordeweekse middag het corrupte zootje in Den Haag uitschakelt en opsluit, waarna er een bevredigend lange en alles onthullende rechtszaak volgt, die zich over de hele wereld als een olievlek uitbreidt en de hele corrupte wereldelite in één klap machteloos maakt.

Ach, denk ik dan, ik ben dan wel oud, maar ik heb toch nog mijn dromen en ik wil best – zoals in 1945 – nog een keer uitzinnige bevrijdingsfeesten meemaken.

Dus voor de duidelijkheid, het bericht hieronder komt niet uit een van de corrupte kranten, maar uit het initiatief van mensen die de waarheid zoeken.

‘Superoplichter De Jonge leidt onze Kamerleden eenvoudig om de tuin’

in Binnenland 9 oktober 2020 19:00 46 Reacties

Donderdag zei minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid in de Tweede Kamer dat er ‘werkelijk in de hele wereld’ wetenschappelijke consensus is dat de coronatest deugt. “Hij deugt voor het doel waarvoor we hem nu gebruiken. Kortom, die moeten we niet ter discussie stellen.”

Kamerlid Van Haga bracht daartegen in dat er ook wetenschappers zijn die zeggen dat dit precies niet de test is om aan te tonen dat mensen besmet zijn. De minister hield vol: “Over alle dingen zijn er altijd wetenschappers die er andere dingen over vinden. Waar wij het mee te doen hebben, is de wetenschappelijke consensus.”

De Jonge heeft totaal niet begrepen wat deze consensus inhoudt, schrijft scheikundige en ondernemer Wim Kreté. Hij heeft op Twitter alles voor ‘deze schoolmeester’ op een rijtje gezet.

Zo wijst hij er onder meer op dat de coronatest geen besmetting aantoont. “Je mag positieve testuitslagen dus GEEN besmettingen noemen, Hugo!”

Onze superoplichter leidt onze bijzonder slecht geïnformeerde Kamerleden eenvoudig om de tuin

De bedenker van deze test, Kary Mullis, heeft persoonlijk gewaarschuwd deze test niet te gebruiken voor klinische diagnose, schrijft Kreté. Hij voegt toe dat vals-positieven bij hoge Ct-waarden eerder de norm zijn dan een uitzondering. “Ook wordt de specificiteit van de coronatest nog ten zeerste betwijfeld.”

Kreté haalt hard uit naar de minister: “Onze superoplichter leidt onze bijzonder slecht geïnformeerde Kamerleden eenvoudig om de tuin. Een schandalige vertoning in de Tweede Kamer. Alleen Wybren van Haga heeft er iets van begrepen. Maar hij wordt weer weggehoond met de vermeende consensus van De Jonge.”

Hij benadrukt dat alle maatregelen die nu gelden gebaseerd zijn op de vals-positieve testuitslagen. “Een schande voor onze democratie!”

Wim Kreté

positieve testuitslagen GEEN besmettingen noemen Hugo! 2. De bedenker van deze test, Kari Mullis, heeft persoonlijk gewaarschuwd deze test niet te gebruiken voor klinische diagnose. 3. Bij hoge Ct-waarden, groter dan 35 zijn vals positieven eerder de norm dan een uitzondering.

Overigens is de uitdrukking van minister de Jonge op een heel doortrapte manier zo geformuleerd dat hem geen leugen kan worden aangewreven. Hij zegt namelijk dat de coronatest deugt voor het doel waarvoor waarvoor we hem nu gebruiken. Wat hij verzwijgt is het werkelijke doel waarvoor dit kabinet deze test gebruikt. Dat doel is namelijk niet – zoals iedereen zou mogen verwachten – vaststellen of iemand besmettelijk is, maar om op uitermate bedrieglijke wijze de indruk te wekken dat heel veel mensen nog besmet zijn zodat de wanstaltige noodmaatregelen in stand gehouden kunnen worden tot het merendeel van de bevolking met gevaar voor de eigen gezondheid die dubieuze prik hebben genomen en de Jonge zijn zakenvrienden kan melden dat het vet verdienen kan beginnen. Want reken maar dat er steeds weer herhalingsprikken worden verzonnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.